ya ben 15 yaşımdayım ve komik ve eğlenceli mi yoksa daha olgun ve ağırbaşlı mı olucağıma karar veremedim. her ikiside olabiliyorum. ama nasıl davranırsam çevrem genişler, erkekler bana karşı ilgi duyar anlamadım. övünmek gibi olmasın ama kendini beğenmeyen çirkin kızlardan falan değilm. aslında çirkin yok bakımsız var lafı tam da yerine oturur burda. fazla da uzatmayayım. düşüncelerinizi bekliyorum ahali :))
allah aşkına milletin derdi sıkıntısı üzüntüsü dururken böyle konuları açıp da cevap bekleyen insanları anlamıyorum....erkekler nasıl ilgi duyar diye bi soruya mantıklı bi cevapmı bekliyorsun veya senin nasıl bi karakteri taşıman gerektiğine biz mi karar vericez.. kendine dert arayıp bunu bulmuşsun anlaşılan...çevrene bi bak derim....insanların ne dertleri var ne acıları var buralardan dermen bekleyen...sende kalkmış erkekler bana nasıl ilgi duyar falan gibi triplerle derman bekliyorsun...15 yaşındasın derslerine çalış ve erkeklerin ilgi alanları konusnda kafanı yorma...hayret bişey...
aynen sana katiliyorum
yani pariscim allah aşkına bunu mu dert etmiş konu sahibi....yada bir derdim var bölümünü ziyaret edip dur bide ben konu açayım demiş heralde....15 yaşında çocuk dencek yaşta düşündüğü şeye bak... erkekler nasıl ilgi duyarmış allahım yarabbim...
kadinlar kulübü cocuklar kulübü oluyor yavas yavas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?