ablalarım teyzelerim bir baksanız?

fiyedolaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
14
0
36
Aydın
ya ben 15 yaşımdayım ve komik ve eğlenceli mi yoksa daha olgun ve ağırbaşlı mı olucağıma karar veremedim. her ikiside olabiliyorum. ama nasıl davranırsam çevrem genişler, erkekler bana karşı ilgi duyar anlamadım. övünmek gibi olmasın ama kendini beğenmeyen çirkin kızlardan falan değilm. aslında çirkin yok bakımsız var lafı tam da yerine oturur burda. fazla da uzatmayayım. düşüncelerinizi bekliyorum ahali :))

Son düzenleme:
Bence erkekleri düşünmeyip neysen nasıl hissediyorsan onu yapmalısın canım. Kendi kimliğini değiştiremezsin ki :)

Çevremi genişleticem diye kişiliğini değiştiremezsin en fazla yapmacık tavırlar sergilersin ki o da, dışardaki insanlar tarafından anlaşılır sana bir faydası olmaz yani. İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle ol, çevrende senin doğal halini seven insanlar olsun çok daha huzurlu ve mutlu olursun.

Karakterin zamanla oturacaktır.
O zamana kadar aşırı tepkiler vermekten kaçınmanı öneririm :)
Çok çılgın,çok kızgın,çok neşeli,çok üzgün zamanlarını frenlemeye ve dengelemeye çalış.
Herşeyin orta kararı güzel bence.
Mesela samimiyet,dobralık,ciddiyet,şakacılık hepsi yerinde ve kararında güzel...

İyi de güzelim bu olayım yada şu olayım olmaz ki. Sen normal davran gerisi senin kişiliğindir. Öbür türlü yapmacık olursun.

sana ilgi duyacak erkek her türlü halinde duyar zaten ona buna göre kişilik kalıbı arama kendine bence..

ne isen o ol ve tutarlı ol o zaman herkes sana güvenir ve sever

Kendin olursan zaten içtenliğin ve doğallığınla herkesi kendine çekersin,her zaman,her yaşta.Sözünü ettiğin durumların hepsi insan olmanın doğal halleri,birinden birini seçip bu olayım dersen,yapmacık davranırsın ve o zaman insanlar senden uzaklaşır.Bu yaşlarda kendine yapabileceğin en büyük yatırım,derslerinin yanısıra sevebileceğin bir spor dalıyla ilgilenmek olacaktır.Hem daha sağlıklı ve güzel görünmeni,duruşunun düzelmesini sağlar.Hem de seni çok rahatlatır.Çok kitap okumak da büyük fark yaratacaktır hayatında,şimdilerde farkedemesen de,kültürlü ve bilgili insanlarla sohbet etmenin seni ve seninle sohbet edenleri mutlu ettiğini ve aranılan bir insan olduğunu göreceksin.Yoksa makyajsa herkes her şekilde makyaj yapıyor,güzellikse dünya güzeli ne kızlar var,giyim kuşamsa herkes ucuz pahalı her türlü modele ulaşabiliyor.Parası olan 500 liralık alıyor olmayan 5 liralık model aynı.Fark yaratmak için kendini geliştirmelisin canım.Emin ol pişman olmazsın.

ne olursan ol kendin ol.nasıl kendini iyi hisedersen öyle ol.seni beğenler seni olduğun gibi beğensin

kimseye şöyle veya görünmek için bişey yapma kendın ol zamanla bulursun kendını kım ne derse boş :)

başkalarını düşünerek karekterini belirleyemessin.neysen o ol.dogal davran.doğallık en karakteristik özelliktir bence.

erkekler ilgi duysun diyemi istiyorsunnn
yoksa kendi gerçek kişiliğini mi oturtmak
erkeklerin ilgi duyması daha önemlii senin için yoksa kişiliğin senin için pek bir önemi yok gibi

her şartta ve koşulda, sadece kendin ol. içinden nasıl geliyosa öyle davran. sonuçta her an düşünerek, planlı bi şekilde hareket edemezsin. rol yapmaya çalışmak sana zarar verir.

allah aşkına milletin derdi sıkıntısı üzüntüsü dururken böyle konuları açıp da cevap bekleyen insanları anlamıyorum....erkekler nasıl ilgi duyar diye bi soruya mantıklı bi cevapmı bekliyorsun veya senin nasıl bi karakteri taşıman gerektiğine biz mi karar vericez.. kendine dert arayıp bunu bulmuşsun anlaşılan...çevrene bi bak derim....insanların ne dertleri var ne acıları var buralardan dermen bekleyen...sende kalkmış erkekler bana nasıl ilgi duyar falan gibi triplerle derman bekliyorsun...15 yaşındasın derslerine çalış ve erkeklerin ilgi alanları konusnda kafanı yorma...hayret bişey...

aynen sana katiliyorum

aynen sana katiliyorum

yani pariscim allah aşkına bunu mu dert etmiş konu sahibi....yada bir derdim var bölümünü ziyaret edip dur bide ben konu açayım demiş heralde....15 yaşında çocuk dencek yaşta düşündüğü şeye bak... erkekler nasıl ilgi duyarmış allahım yarabbim...

zamane gencleri iste dertsiz basa dert ariyorlar1guzelce derslerine calis okulunu dusunsen daha iyi olur bunlari dusunecegine

kadinlar kulübü cocuklar kulübü oluyor yavas yavas..

bence noktayı koydun mervecim...evet çocuklar kulubü oldu... az önce okudum biride açmış bi konu arkamda oturan çocuk beni seviyormu sevmiyormu napmam lazım cart curt... allah akıl versin...çoluk çocuğun ergen sıkıntılarını çözer olduk valla...miletin derdine bak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…