bence noktayı koydun mervecim...evet çocuklar kulubü oldu... az önce okudum biride açmış bi konu arkamda oturan çocuk beni seviyormu sevmiyormu napmam lazım cart curt... allah akıl versin...çoluk çocuğun ergen sıkıntılarını çözer olduk valla...miletin derdine bak ya...
oldu olcak siteye yaş sınırı konsun bari
Ayol bu yaştakiler isteyince eğlenceli isteyince ağırbaşlı olabiliyorlar (!) erkeklerin ilgisini çekmek için ama
sıra ailelere geldi mi aynı ağırbaşlılığı göremiyoruz malesef. Bir havalar bir gider yapmalar aman amannnn
Aynı yaşta bir kız kardeşim var da ordan biliyorum. Gariban anam çilekeş anam da ağzının içine bakıyor
"aman melez kızma ergenlik çağında bir şey deme üstüne gitme" diyeBu konuyu okusa var ya
ümüğünü sıkar kardeşiminn
Velisini dürt butonu olsada şunların anasına babasına dürtü göndersek :)))
fake galiba bu konuda,babam gay konusunu acan kişi ile bir ilişkisi var gibime geldi :)
pATRONUMUN ÇIPLAK FOTOLARIYLADA OLABİLİR CANIM :dddd
Bu yaslarda insan boyle oluyor, normal. Bir kisilik arayisina girmeler, acaba soyle mi olsam, yoksa boyle mi olsam dusunceleri. Nasil davranirsam herkesi etrafima toplarim, populer olurum, cart curt. Ben bir gariplik goremedim konuda. Arkadas yasinin gerektirdigi gibi dusunuyor.
Benim tavsiyem, icinden nasil geliyorsa oyle ol. Yalniz cok neseliysen civitma, ciddiysen de somurtma yeter.
Ya Olduğun Gibi Görün, Ya Göründüğün Gibi Ol !!
Mevlana Celaleddin Rumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?