ablalarım teyzelerim bir baksanız?

Canlari sikiliyor ondan,15yasindaki cocugun ne isi var burda,git derslerine calis,hatta sokakta oyna arkadaslarinla.. Burdaki ,en azindan bu bolumdeki seyler sana uygun degil..
daha bu yastada erkekleri pesinden kosturtmaya kalkiyorsun,18de naparsin acaba??

çoluk çocuk işi gücü bırakmış komik mi olayım eğlenceli mi olayım diye soruyor. kızım bence otur derslerine çalış bak muhtemelen bu sene sbs ye gireceksin otur test çöz sen kafanı bunlara yorma. nette de fazla takılma benden sana abla tavsiyesi. ..

çoluk çocuk işi gücü bırakmış komik mi olayım eğlenceli mi olayım diye soruyor. kızım bence otur derslerine çalış bak muhtemelen bu sene sbs ye gireceksin otur test çöz sen kafanı bunlara yorma. nette de fazla takılma benden sana abla tavsiyesi. ..

oldu olcak siteye yaş sınırı konsun bari

Fena fikir değil bence de yaş sınırı lazım....Bir derdim var diyene girip vakit ayırıp okuyoruz belki faydamız olur diye, bi okuyoruz ki çoluk çocuğun açtığı tuhaf başlıklar...Aynen katılıyorum yukarıdaki arkadaşa...kk çocuklar kulübü olmasın!...Adı üstünde yaaa KADINLAR Kulübü....Biri bi yanda çocuğu olmuyo diye çırpınıp konu açarken bi de burda şu açılan konuya bakk hey Allahım yaaa
Yavrum sen git de bunu okulda arkadaşlarınla konuş burda teyzelerinin vaktini çalma

Ayol bu yaştakiler isteyince eğlenceli isteyince ağırbaşlı olabiliyorlar (!) erkeklerin ilgisini çekmek için ama
sıra ailelere geldi mi aynı ağırbaşlılığı göremiyoruz malesef. Bir havalar bir gider yapmalar aman amannnn
Aynı yaşta bir kız kardeşim var da ordan biliyorum. Gariban anam çilekeş anam da ağzının içine bakıyor
"aman melez kızma ergenlik çağında bir şey deme üstüne gitme" diye Bu konuyu okusa var ya
ümüğünü sıkar kardeşiminn

şimdiden erkekleri nasıl etkilerim konusunda kafa patlatıyorsa 20 yaşına gelince düşünemiyorum....ailesi duysa ne der acaba..allah sabır versin...

bizde ergen olduk bacım...valla analarımız ağzımızın ortasına yapıştırıverirdi böyle şeyler yapsaydık...annem desemki anne erkekleri nasıl etkilerim diye :) senin saçını elime dolarsam görürsün sen etkilemeyi derdi eminim :) şimdiki ergenlerin ailelerine allah sabır selamet verisn..:)

Canım sen otur derslerını calıs kımse iiçinde kişiliğini değiştirme.erkekler zor yaratıklardı onlar için bu yasta bişiler yapmaya baslarsan senın 20li yaslarını düşünemiyorum.kafanı derslerıne yor..bu tür konualr senı aşar..

fake galiba bu konuda,babam gay konusunu acan kişi ile bir ilişkisi var gibime geldi :)

Bu yaslarda insan boyle oluyor, normal. Bir kisilik arayisina girmeler, acaba soyle mi olsam, yoksa boyle mi olsam dusunceleri. Nasil davranirsam herkesi etrafima toplarim, populer olurum, cart curt. Ben bir gariplik goremedim konuda. Arkadas yasinin gerektirdigi gibi dusunuyor.
Benim tavsiyem, icinden nasil geliyorsa oyle ol. Yalniz cok neseliysen civitma, ciddiysen de somurtma yeter.

Ya Olduğun Gibi Görün, Ya Göründüğün Gibi Ol !!

Mevlana Celaleddin Rumi

biz olaya garip demedik zaten....sadece dert haline getirip burada böyle saçma bi konuya çare araması yanlış...üstelik de erkekleri etkileme formülleri ile birlikte....milletin derdi başından aşkın onun etkileme yöntemlerini bulma arayışı ile mi uğraşacak.... hakkaten bir derdi var belli...bence rahat batmış bu kıza.... rahat batıyor diye başlık atsa daha iyi....insanlar yapacak bişey bulmadıkları zaman saçma yollara başvurur buda aynı boş zamanın boş konusu işte.... evet haklısınız her ergenin böyle şeyleri yaşmaaıs normal ama diğer dert sahiplerinin bulunduğu bi ortama bu saçma durumu dertmiş gibi lanse etmesi gerçekten anormal ötesi.... bu kızın asıl derdi boş olması....

daha 15 yaşında ,erkek cinsinden oluşan çevreni genişletmeyi değil, derslerini düşünsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…