Kız İsteme Ablalarım yardım edermisiniz ? (:

DramaKralicesi

Eda&Turgut (:
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
9
2
3
28
Merhabaaa
Daha yeni üye oldum bu siteye araniza yeni katıldım yani
Ben 17 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım (sevgilim ) var . Anneme bahsettim önce bi istemedi yaşım küçük diye ama sonra ılımlı bakmaya başladı ardından babamla konuştu
Babamda gelsin tanışalım dedi ve geçtigmiz cumartesi akşamı erkek arkadaşım bize geldi Cok korkuyodum babamla anlasamazlarsa diye ama masallah allaha şükür çok iyi anlaştılar
Babam ona annene babana haber ver oğlum bi gelsinler görüşelim dedi dünyalar benim oldu
Bu arada erkek arkadaşım benden yaş olarak biraz büyük o 27 ben 17 ama yaşını göstermiyo
Şimdi ne bu acelen diceksiniz ama çoook seviyorumm
Oda beni seviyo
Şimdi aramizda ufak bi söz yapicaz istemeye gelicekler beni 2 yıl kadar sözlü kalıcaz okulumun bitmesi lazim hem erkek arkadasimda kendine iş yeri açtı para biriktirmemiz lazim
Söz de ne yapayim bilmiyorum erkek arkadasim ivir zivir şeyleri sevmiyo bende hediye vermek istyorum gelenlere
Pahali seyler degil ufak sevimli seyler
Bide söz yüzüğüm tek alyans mi olsun yoksa tektaşli alyanslardan mi ? Yardimci olurmusunuz Şimdiden teşekkür ederrim ilerde vericegniz fikirler için

Canım bu ne acele demek isterdim ama ailen okeyi vermiş.
Konuyla alakasız olacak ama liseden sonra üniversiteni oku, hayatını yaşa. Olgunlaş sonra evlen derim. Benim 17 yaşımdaki halimle şuan arasında dağlar kadar fark var.

Tek tas guzel olur bence. Çünkü söz yapiyorsunuz sadece. Yas farki az degilmis. Suan kafalar uyusuyo gibi olabilir ama siz daha 17 yasinda ergenligin zirvesindeyken o olgunluk adimlarinda.umarim hersey guzel olur

Annemde öyle diyo ama ben onunlada okurum üniversiteyi
Bana sen ne dersen o olur diyo yani sıkmıyo beni illa benim dedigim olucak diye
Ewlendikten sonrada yaşıyabiliriz gençliğimizi bence ewet biraz aceleciyim ama çok sewiyorum Gölgesini görsem sarılcak gibiyim

Tek tas guzel olur bence. Çünkü söz yapiyorsunuz sadece. Yas farki az degilmis. Suan kafalar uyusuyo gibi olabilir ama siz daha 17 yasinda ergenligin zirvesindeyken o olgunluk adimlarinda.umarim hersey guzel olur
amin ins güzel olucak herşey allahın izniyle .Bende tektaşlı düşünüyorum

Cesaretine böyle bakıyorum
26 da evlendim keşke daha geç evlenseydim dedim ben, sen düşün :)

Neyse pişman olmazsın inşallah, ailen de onay veriyorsa ben bir şey demeyeyim..
Tek taş ve alyansı ayrı al bence. Tek taşını hep takmak istemeyebilirsin ayrı olsun.

Malzemeleri alıp kendi ellerinle hazırlayabilirsin hediyelerini, sana özel olur. Çok güzel şeyler var şimdi
küçük kavanozlarla, tıpalı şişelerle hazırlanıyor..

Mutluluklar dilerim..

Annemler nişan düşünmüyo masraf diyo o yüzden alyans takicaz mecburen ama belki nişanda olur ilerde zaman ne gösterir bilemem bana kalsa olsunda borçda var bizde bayaa o yüzden

Teşekkür ederim :)

fake olabilir isin acaba 17 yaşındasın 27 yaşında sevgilin var ailen izin verdi ve konuyu açmadan 1 gün önce üye oluyorsun

hehe gölgesini görsen sarılcak gibiyim diyince erkeklerin lafı aklıma geldi kalbi atsa yeter gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…