Ablalarım yardım edin lütfen :(

ilayanstz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
83
4
1
25
Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz

yaşın çok genç anladığım kadarıyla.insan o yaşlarda gerçekten aşık olduğunu sanır.yolla gitsin üzerinden kaybetme korkusunu at.üniversiteyi düşünmüyorsun galiba?kazanırsan daha büyük problemler yaşayacaksın.ay çok saçma be yawrum böyle bi hayat.bi daha bu yaşlarda olmayacaksın.ben lisedeyken ohooooooo eğleniyordum gezip tozuyordum.lisedeyken erkek arkadaşım olmamıştı bile.derslerine yoğunlaşmalısın bence...oku kurtar hayatını fındık fıstık bunlar

Öyle şey mi olur ya? Hem daha kaç yaşındasın, o çocuğa mecbur musun? Ayrıl, 2 ağlarsın sonra hayatını yaşarsın.
Sanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo

Sağlık meslek Anastezi bölümünde okuyorum. lise 3e geçtim. Üniversiteyi kesinlikle düşünüyorum bu başarıyla gidersem tıp okumak istiyorum ablacım :) Bende ayrılmak istiyorum ama içimde hep iyi yönlerini gören bi umut ışığı var. Kendince beni cezalandırıyor buluşmuyor görüşmüyor of Seviyorum gerçekten ailemle ilişkilerim çok bozuk ona tutundum ondan sevgi bekledim o yüzden çok zor geliyo

mazoşistsen devam et.

Bunları yazarken doğruları sizde biliyorsunuz , ee neden bile bile ateşe gidiyorsunuz ?
Anne babanız böyle bir yasak uygulasaydı tüm triplerinizi yapar yine yapmak istediğinizi yaparsınız.
O kim oluyor ki sizin hayatınıza karışsbiliyor bu kadar hadsiz bir biçimde.
Sizin yaşlardayken sevgilim olmadı olsaydı da benim kurallarıma göre olacaksa olurdu yoksa yol verirdim.. Bu konuda katı bir dönem yaşadım ve artı yönlerini yaşıyorum şimdide.
Sevgi öyle şuan gördüğünüz şey değil. İleride çok yanacaksınız bu yola devam ederseniz.

22 gündür buluşmuyorsunuz ve bunu kendinize ceza olarak görüyorsunuz; demek kş o sizinle goruşmemeyi umursamıyor.

Buluşalım diyorum o sen şu hatayı yaptın olmaz diyo. Asla trip atma gibi yük olma gibi huylarım yoktur ablacım pasif oldum herşeye herkese karşı öyle büyüdüm. Arkadaşım kalmadı çevremde soyutladım kendimi yalnızlıktan korkuyorum

çocuğun kabahati yok o zaman tavizi veren sensin.at binicisine göre kişner.ayrıca bu çocukla üniv. zor söyleyeyim sana.seninle tafra yapıp buluşmayan çocuk ileride sen üniv e gidince kollarını açıp seni tebrik mi edecek sanıyorsun?kafanı kullan yaşın gençken hayatını yaşa derim.ailen her zaman ailendir onunla iyi geçinicem derdi yerine ailenle geçinmek için çaba harca bence.

Ailenle bozuk olup da tutuna tutuna bu manyagi mi buldun ablacim tutunacak?birak yol ver gitsin

Anne ve baban bu hayatı nasil kabul etti ben buna sasirdim!
Kac kurtar kendini biran önce. .
Ahh annemle babam onların ellerinden gözlerinden öpsem azdır. Haklarını ödeyemem. Seviyorum o yüzden böyle galiba kaybetme korkusu bilmiyorum ama kendimi psikolojimi tamamen yerlebir olmuş şekilde görüyorum eski ben yok artık tamamen silikleştim

Ya onu birak özgüven falan da olmaz sende. Kendi kararlarini kendin alabilecek bir insansin. Baskasinin kisitlamasiyla yasarsan hicbir zaman mutlu olamazsin.
Velev ki hata yaptin. Olsun hata yapa yapa da dogruyu ogrenirsin.
Bu adamdan simdi olmasa bile ilerde ayrilacaksin. Bari cok zarar gormeden simdi bitir..
Zararin neresinden donersen kardir.

İpleri vermemek için çalıştım ablacım bende kaçtım kovalandım. Bilmiyorum okumama engel değil o da çok başarılı bi öğrenci çok iyi bi lisede. Ama tüm arkadaşları çok seviyo kıskanıyo koruyo sahipleniyo diye beyinlerine yer etmişler. Ona sorsan o da çok seviyo aşık ilk kız arkadaşı benim çok seviyo ama her zaman avcumun içinde diyo. Ne biliyim kaybetmekten korkmuyomuş gibi tavır alıyo. Ama benim düşüncemde nolursa olsun benim kadar itaatkar hiçbi kızı aha bulamaz diye düşünüydrum pişman olucak biliyorum

Evladim sen de garipsin, nedir yani ne demek cezalandirmak, bu cocuk psikopat farkinda misin?

Sen sıkılmıyor musun arkadaşsız??

Bulusmuyorsa da s...tirsin gitsin sen hic bulusma. Bulunmaz Hint kumasi mi, nedir seninle bulsumayarak seni cezalandiriyorum???? Ben olsam popomla gulerim bu herif dunya nimeti mi mahrum kalasin???

Ne demek kimse beni sevmez, 15 yasindasin be kimler kimler cikacak daha karsina. 2 cocuklu 40 yasinda bosanan kadinlarin bile hayattan ve asktan senden daha cok umudu var. (yanlis anlamayin olmali tabi:) )

Ayril , ayril, ayril. Karaktersiz, kisiliksiz birine donusme.Arkadaslarin, sosyalligin, karakterin, hayallerin, meslegin olsun.

Bu psikopatlari cok ariyor musunuz genc kizlar?? Biraz akilli olun be, herifte gariplik gorursem ben dimdirek kaciyorum, 2 yil birlikte olmak nedir?

Ailenle bozuk olup da tutuna tutuna bu manyagi mi buldun ablacim tutunacak?birak yol ver gitsin
Ablacım biliyorum ben hatalarımı biliyorum hayatımı mahvettiğimi biliyorum 10 tane hatası varsa o 1 tane iyiliği beni alıp götürüyo en ufk bişeyle yetinen mutlu olan bi insanım kinim nefretim yok kendimi hiç düşünmüyorum hep iyi olana bak diyorum kendimi ateşe attım biliyorum ama 2 sene olmuş diyorum İlay sabret düzelir diyorum ama tükendim. Ayrılsam istiyorum ama nolur sonrası bilmiyorum

Ablacım yalnızlıktan korkuyorum kötü de olsa en azından varlığı var diyorum korkuyorum ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…