2 yıl öncekiler evet :) Artık hayatıma bakıcam ayrılıcam geç bile kaldim. Ama tek beklentim yada isteğim anlar inşalah hatalı olanın ben olmadığımıyalnızlıkmı. arkadaşlarınv armış yok etmiş. annen baban var. onlarla çıkmana bile karışmışş. yalnız değilsinki zaten.
Annesiyle annem görüşüyor ve annesi bile onun yaptığını kocam yapsa boşanırım diyo. Ama benim tek endişem hep sen hatalısın ilay hep senin yüzünden ben böyle davranıyorum lafmdan çıkma ilay diye konuşuyo naptığından haberi yokçok anlar adam normal değilki anlasın
anlasa nolcak. boşver. sen kısa yoldan uza. defet gitsin. doktoru umarım yatırır biryerlere:)2 yıl öncekiler evet :) Artık hayatıma bakıcam ayrılıcam geç bile kaldim. Ama tek beklentim yada isteğim anlar inşalah hatalı olanın ben olmadığımı
Ablacımm kızma nolur. Benim amacım okumak. Sadece sevgi işte böyle oldu aama artık anladım olmuz daha devamı ilerisi bu zulüm yeterCnm evlenince düzelir..nikahta keramet vardir biliyorsun..nikah olunca, dugun olunca hersey duzelir..hele bir de coluk cocuga karisirsan senden özgürü olmaz ...!!!
Bende gitsem keşke bi psikoloğa..anlasa nolcak. boşver. sen kısa yoldan uza. defet gitsin. doktoru umarım yatırır biryerlere:)
yaş 15mi.Ablacımm kızma nolur. Benim amacım okumak. Sadece sevgi işte böyle oldu aama artık anladım olmuz daha devamı ilerisi bu zulüm yeter
yaş 15mi.[/QUOTE
Temmuz 25de 16 biticek o da 17 yaşında
kisiligi oturmamis, bencil bir adam. Yazik degil mi gencliginize?Her konuda hatalı benim ona göre. Onu tanımam gerekiyormuş tartışma açmamam gerekiyormuş onu tanıyıp ona göre konuşmam gerekiyormuş. Eğer hatalı davranırsam bizim kavga sebebimiz ayrılma sebebimiz bardağı taşıran son damlanın sebebi hep ben oluyorum. Ona göre şuan onun kurallarına uymayan her insan kötü insan. Ama karşı geldiğimde senden olmaz beni tanımamışsın son damla bu gibisinden konuşuyo hep. Benim korkum şu. Hatalı bunu herkes görüyor ama hep ben hatalıyım ona göre ben sadece olması gerekeni savunuyorum. Haklıyken hep haksız ben oluyorum
Öyle haklısınız ama ah şu bağlanmak sevmek denen şey yokmu beni bitiriyo. Bana seni seviyorum demez aşkım bitanem denez kendisi sosyal ağlarda aktif 22 gündür görüşmez yasaklar koyar ama yasak dinlemez ama hatalı yine benim hatam da attığım mesajlarda onun zıttına giden şeyler yazmamkisiligi oturmamis, bencil bir adam. Yazik degil mi gencliginize?
Ona göre yine hatalı benim ablacım :)) Hep hatalı tek hatalı kişiliği oturmamış onu tanıyamamış olun yine benimBana da yaş max. 17 dir gibi geldi..akli tam basinda olan kimse cekmez bunlari..yasi 25 olunca bu yazdiklarini okusa kendine nasil kizardi..
Seviyorum bağlandım iyi yönlerini göriyim diye avunuyorum işte sonra o beni hatalı görmesin kendi hatasının farkına varsın diye çabalıyorum ama boş hep o haklı hep o haklıChristian Grey mi bu cocuk ya, ne cezasi anlamadim
Ayril desek ayrilmayacaksin, o zaman sana uyguladigi bu baskidan kurtulmaya calis. Bu yasta ne diye en guzel gunlerini bi erkek icin mahvediyorsun?
Ben hakkımı ona karşı savunuyorum ama hatalı hep ben oluyorumkişi kendinden bilirmiş işi, diye bir söz var bilmem bilir misin? sevgilin senide kendi gibi görüyor. yani neye yasak koyuyorsa o yapıyor anlamında.
Örnek sana kıyafet yasağı koyuyor, muhtemelen mini etekli kızlara bakıyor.
o tipler eşlerini evden çıkartmaz ama kendileri her halti yerler.
sen sevgilini vs bırak derslerine odaklan. bu ülkenin aklı başında kızlara ihtiyacı var. oku önce.
Anlasa ne olacak yine yapacakHatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?