Ablalarım yardım edin lütfen :(

Hayat ondan ibaretmis gibi gelmesin ne demek bak kardeşim biz ne desek bos gelecek sana ama hayatını maffediyosun yapma cok uüzüldüm kaç yasindasin bilmiyorum ama yazık etme kendine

İlişkinden önce anne babanın yapma dediklerini yapıyor muydun ?
Anladığım kadarıyla yaşında küçük en güzel zamanlarını bu şekilde geçirme ayrıl sana değer veren biri mutlaka çıkacaktır karşına

Yalnızlıktan korkuyorum demişsiniz. Şuan şu halinizle yalnız değilsiniz yani.. adı ilişki olan bir şey var ortada diye kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz yani.. aileniz var niye yalnız kalmaktan korkuyorsunuz ki.. sevgili babında yalnız kalmak istemiyorsanız bu yaşta niye bu nedenle korkuya kapılıyorsunuz anlamıyorum. Ki yaşadığınız şey normal bir ilişki de değil.

canım benim çok şaşırarak okudum yazını. bunu kendine nasıl yapıyosun ? o kim ki seni cezalandırabilme yetkisini kendinde buluyo ve sana yasaklar koyuyor. ilerde bunun nereye kadar gidebileceğini biliyomusun sen ? kendine bu kötülüğü yapamazsın. bi o mu var bu dünyada kimse vazgeçilmez değil kurtul bundan olur yolu yok yani. seni resmen kuklası haline getirmiştir. unutma bu dünyada senden daha önemli kimse yok . ona haddini bildirmelisin . kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo şuan bunun öyle olmadığını göster ve kendinin değerini bil. kusura bakma biraz uzun oldu ama çok sinirlendim yaaa

La havleee. Boynun neden egik senin bu adama? Tum yorumlari okumadim ama eminim yuzde 99u 'ayril kurtul!' demeye getirmistir. Ayni seyi bende soyluyorum. Senin omrunden hayatindan kastin mi var yahu!
Ailen nasil izin veriyor boyle biriyle nisanli kalmana? Cok tuhaf.

Insallah aklin basina gelir. Unutulur, herkes ve hersey oyle bir unutulur ki.

Kendine yaptığın haksızlığı görmen gerekli! İlişki bu değil!!! Sen köle değilsin!! Lütfen aç gözlerini..

bu oglanın istediği bu güzelim işte...
benden baskasıyla yapamazsın benden baskası seni bu kadar sevemez demeye getiriyo
hayatının o kadar başındasın ki yazık etme..
ne demek arkadaslarımla cıkamıyorum yok ya olur mu öyle sey sen şimdi cıkmayıp gezmiyceksinde ne zaman cıkıp geziceksin bebeğin olunca mı ?
ondan daha iyisini bulursun ondan daha cok seveni bulursun seven güvenir demekki elinden kaçırmak istemiyo seni tamam ama seviyosa güvenirdi demekki güvenmiyo sana..
hadi arkadaslarınla gezemiyosun ailenle gezmeni yasaklamasına ne demeli bana biri öyle bişey dese oyarım onu yaa o kim oluyormuşda ailemle ilişkime karısıyo.
güzelim sevgili her zaman bulunuyor ama aile bulunmaz... ailenle bu zamanlarının keyfini çıkarmaya bak..
gün gelicek yeni sevgilin olucak sözlün olucak ama ailenle ilişkine karışan biriyle asla evlilik düşünme derim ben...

18 imde dogursam senin yasinda cocugum olurdu.
Kizim deli misin, kendinle ne zorun var? Bi 10 yil sonra geri donup bu yaslarina baktiginda duyacagin pismanligi tahmin bile edemezsin. Hayatinin baharında neden kendine bu eziyeti reva goruyorsun? Birak su cocugu onune bak, gencligini yaşa, kendine saglam bir gelecek insa et. Sonra duzgun birini bulur sevgini doya doya yasarsin.
su an yasadigin sevgi degil eziyet

Hatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı

anlamicak tabi. seni muhtemelen unutacak. sen dünyayı romantik komedi f,ilmi mi sandın yavrucuğum? seni sevse sana değer verse böyle davranır mı? seni kullanıyor. egosunu şişiriyor. bu kadar. hatta ileride anlatır bir tane saf aptal bir kız vardı afedersin köpek gibi gel derim gelir git derim gider....

dünya böyle

Küçüğüm, kula kulluk etme.

Amerika'da bile kölelik kalkalı 150 yıldan fazla oluyo ama devrim sizin oralara pek uğramamış anlaşılan

Hayır bi de en yaygın klişelerden biridir; erkekler için onlar bi şeyden anlamazlar, saflar, odunlar, her şeye düz mantık bakıyolar falan denir. Hesapta zeki, kurnaz, karşı tarafı parmağında oynatan taraf biziz. Adeta onlar Süleyman, biz ise birer Hürrem Sultanız.

Yani şu klişe hayata geçsin demiyorum ama bu ne basiretsizlik, bu ne zavallılık. Adam size tamamen yapay bi ihtiyaç yaratmış; bi masal uydurmuş "Dünya bensiz dönmez, bensiz nefes bile alamazsın, seni benden başka kimse böyle sevmez, yalnız kalırsın, kimse seni istemez." diye siz de saf saf yemişsiniz. İçinize yerleştirmiş bi yetersizlik, bi "ben o adamı hak etmiyorum, ben zavallıyım" duygusu. Siz de ciddi ciddi çırpınıyosunuz ona layık olabilmek için. Yani adamın iq 3 haneli sayıları aşmış baya psikolojik harekat yürütüyo üstünüzde, kim Süleyman kim Hürrem ben bilemedim.

Bi de beni cezalandırıyo yazmışsınız; bi gün psikolojik eziyet kesmez beyimizi, tatmin etmez artık bu köpek yavrusu hallerininz, sonrası vay halinize. Artık sıradaki konunuz "Sevgilim Beni İlişkiye Zorladı: Çok Pişmanım Onu Sevdiğimi Kanıtlamak İçin Yaptım" mı olur yoksa "Sevgilim Ağzımı Burnumu Kırdı Ama Aslında Çok İyi Bi Adam" mı bilemiyorum.

Yaşınız da küçük belli daha kötü bi şey yazmak istemiyorum ama olgunlaşın biraz. 5 yaşında annesinin eteğine yapışmış bi ufaklık gibi dolanıp durmayın şu adamın peşinde. Dünya o adamsız da döner, ne ara yeni birini bulup da ayaklarınız yerden kesildi anlamazsınız bile. 3. sınıf Türk draması değil bu mutlu bi ilişki yaşamak sandığınızdan daha kolay.

Şu anda olduğunuzdan daha yalnız falan da kalmazsınız merak etmeyin. Şu anda sevilmiyorsunuz, sayılmıyorsunuz, kendi kendinizi kandırmayın.

Sanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo
evet öyle hissetmen normal. çünkü şuan hayatında o var. başkasını bulunca da aynısı hissedersin. sonar bu sonsuza kadar surer gider. hayat erkeklerden, aşktan, meşkten ibaret değil. mesela okulu bitirip okuduğun bölüm herneyse onunla ilgili daha fazla uzmanlaşmak, bu konuyla ilgili insanlara faydalı olmak, kendini insanlığa adamak gibi mevzularda var. ama nedense bi evlilik, bi kocadır gidiyor. bunların dışına çıkmazsak hayatımız bundan ibaret olur. vizyonu genişletmek, ufku açmak, bakışı değiştirmek lazım. eğer ailen baskı yapıyorsa mutlaka bir sebebi vardır. bu baskı seni korumak içindir. bunu ancak kendi çocuğun olunca anlarsın. bende mesela çocuklarımı hiç dışarı çıkarmak istemiyorum. onlara zarar gelsin istemiyorum. ama kendimi bu konuda sınırlayıp onları özgür bırakıyorum. allaha emanet ediyorum. dünya kötü bir yer. en ufak bir zararın telafisi yok. böyle olunca baştan tedbir alıyor insan ki sizinkiler de bunu yapıyor kanımca. böyle düşün ve kendini daha farklı yerlere kanalize et. okumakla ilgili hedefler koy kendine. boş zamanlarında ders çalış.

Ailenle bile gezmen yasak mı?
O sevgiliyi geçtim, buna göz yuman aileye şaşarım.

Yuhhh diyorum bu manyak herifleri çok arıyor musunuz şaşıyorum ben.
Bir de bunlara bağlandığınız kadar ailenize bağlanmazsınız.

Ayrılma ayrılma.

Evlenince de bakkala gitmek bile lüks bir gezme tadında olur senin için.
Perdenin arkasından izlersin dışarıyı falan.

Yeter ne olacak o zaman ayda bir değil her akşam göreceksin kocanı nasılsa!

İnan ki hayat ondan ibaret değil hayat çok güzel. Ve sana bu güzellikleri yaşamanı ne sıfatla yasaklayabilir? Yaşın çok küçük inan başını taşlara vurursun sonra. Böyle bir çocuk için hayatını zindan ediyorsun bu yaşta yazık değil mi? Resmen sana psikolojik şiddet uyguluyor. Sende de bunun sonucu olarak onu dünyanın merkezi görmek, özgüven eksikliği gibi durumlar ortaya çıkıyor. Cezalandırmak nedir ? Yasak koymak nedir? Lütfen kendine biraz değer ver. He o burayı okusa muhtemelen bunu kabul etmeyip ekstra saldırganlaşır sende patlar kabak da değil mi?

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Öncelikle ailem hakkında ki eleştirilerinize bakıyorum. Ailem aklı başında olan insanlar ve beni daima destekliyolar ben asla başlarını öne eğicek bi hareket davranış sergilemiyorum. Hayatımda olan herşeyden haberleri var oluyo olucakda. Karışmak istemiyolar eğer bi gün üzülürsem sebep olmak istemiyolar ama elbette fikirlerini bana sunuyolar. Benim erkek arkadaşım eskiden böyle değil fikirlere ve özel hayatıma saygı gösteren bi insandı sonradan bu hale geldi. Ailemden bunu öğrenince ayrılmam konusunda destek verdiler ben sizlere de danışmak istedim. Çünkü hergün burda bi sürü yazı okuyorum. Hiç bilmediğim insanların fikirlerini duymak bana farklı bi bakış açısı katıyor. 17 yaşına girmek üzereyim bunu burdan belirtiyim. Sevginin çocuklukla alakası yok sevgiyi çocuklaştırmakla alakası var. Psikiyatri servisine bugün başvurdum ve bana enerji vericek bi ilacın tedavisine başlandı. Sizlerin dediği gibi ayrılık düşüncesine karar verdim ve ısındım. Ayrıldım erkek arkadaşımdan. Hafiflediğimi hissediyorum. Ben sevdiğime saydığıma belki de aşk denen şeyi bu yaşımda tattığımı düşünüyorum. Ama hayırlısı buymuş. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Elbet bi gün pişman olucak göz ardı edilicek şeyler yapmadım. Kendi kazdığı kuyuya düşüşünü günler geçtikce anlıcak. Elimden geleni yaptım artık dönüşü yok. Hepinize teşekkür ederim

Oncelikle cok gecmis olsun.
Ben yasini daha buyuk zannediyodum 17 yasinda oldugunu gorunce sasirdim acikcasi. Bu yasta ne 2 yillik iliskisi gez, toz hayatini yasa yoksa ilerde gencligimi yasayamadim diye cok üzülursun. Bu arada ailenin tutumu benim cok garibime gitti hatta bu zamana kadar ilk kez boylesiyle karsilasiyorum diyebilirim. İlgincc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…