Ablalarım yardım edin lütfen :(

ayrılırsam yaşayamam gibi geliyor diyorsun ya canım sence şu an yaşıyor musun???
bence sevgilinin ciddi problemleri var ve bu iş evliliğe giderse kocam camdan dışarı baktırmıyor diye konu açarsın bilgin olsun. Aşk sevgi bu hayatta her şey değildir bunlardan önce saygı saygı saygı bu adamın senin kişilik haklarına bile saygısı yok bak canım annen baban sana bu yasakları koysa ailemden nefret ediyorum beni anlamıyorlar derdin ama bu cocuk kim ki sen kuzu kuzu boyun eğiyorsun??? lütfen kendine gel ve bence sende git bi psikolojik destek al lütfen söylediklerimi de yanlış anlama

bir kaç mesajını okuduğum daha lisedeymişsin canım sen ne yaptın ya hayatının en güzel anları gidiyor emin ol bana ben lisede bin tane kötü olay yaşadığım halde dönüp bakıyorum geri dönmek istediğim tek zamanlar o zamanlar ve bu yaşta kişiliğin kimliğin karakterin oturmaya başlıyor bu çocuk yüzünden özgüvensiz pısırık her şeye boyun eğen bir birey olursun bak demedi deme çık bir psikiyatriye git hemen git sendeki bu aşk sevgi bağlanma değil gerçekten değil çocuk seni ne güzel de manipüle etmiş ya belki ne yaptığının cocuk ta farkında değil ama senin üzerinde oynadığı stratji tehlikeli önce zarar ver sonra koru (önce sana cezalar veriyor dışarı bile çıkarmıyor sonra da kaybetmekten korkuyor süsü veriyor seni zaman zaman mutlu ediyor onu görmek senin için normal bir şey değil de ödül haline geliyor) bu çocuktan uzak durmazsan daha çok bağlanırsın çünkü zamanla hiçbir şey yapamayacak hale geleceksin ve ona karşı bir muhtaçlık hissedeceksin artık. çocuğa bak farkında olmadan belkide nasıl strateji oturtmuş ya

ruhunda var psikopatlık ne halin varsa gör,yaşın küçük dicemde lisedeyken ben aklımı gayet iyi kullanıyordum. Bikaç sayfa okudum anlatmışlar anlamıyosun okuluna bak dostlar edin bi kaç sayfada sinirimi zıplattın yahu.

Bence dayak yiyene ve evlenip karnian cocugu koyup snra ustunden kapiyi kitleyene kadar ayrilma dusunme. Sonucta seviyosun. O olmazsa seni eve kim kapatir.

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum. Yok gerçekten bu anlattıkların gerçekse önce bir kızın olduğunu hayal et ve böyle bir şeyi kızının yaşadığını düşün ne yaparsın, ne dersin... yok bu da işe yaramıyorsa acilen bir uzman psikiyatrdan yardım al ama bir an önce yap bunu... lütfennnn. Kendini gözden çıkarmışsın belliki ama annen için git doktora lütfen

Bu durum da zaten hayatin ondan ibaret olmus baska hic sosyal hayat falan yasak ki suan
Sanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo

Bari altın kafes isteyiverin...
Resmen stokholm sendromuna tutulmuşsunuz, biri size esir hayatı yaşatıyor siz de ona aşık olduğunuzu sanıyorsunuz.
Sevgililerin ilişkilerinde birbirlerine çeşitli kısıtlamaları ancak karşılıklı olduğu sürece kabul edilebilirken, kendi kendinize bunu yapıyor olmanıza çok şaşırdım.
Hem de diğer üyelerin dediği gibi en güzel yaşlarınızda.
Hayatımda tek dönmek istediğim yaşlar 16 18 yaşlarıdır, bir daha yaşamak için can atarım.
O kadar kıymetlisiniz ki...
Değil bir adamın sözüyle evlere kapanmak, sizin dünyaya sığamamanız lazım.
Ayrılmak sorunsalına gelince, bırakın ayrılmayı başka kıtaya yollayın o adamı ki bir daha görüşemeyin.

Seni şu hatayı yaptın gelmem diye cezalandırırken, kendisi nerelerde kimlerle sürtüyor acaba. Bir kadını aldatmanın en güzel yolu onu bir yere kapatmak değil mi? Senin sosyal ağın olmadığı için onun olup omadığını varsa beler yaptığını bilemezsin. Sen gezmesipin için onunda karşılaşıp arkandan ne işler çevirdiğini bilemezsin. Bu çocuk sana üniversitede okutmaz. Alır eve kapatır ikide çocuk yapar bu hikayenin devamını burada açılan konulardan takip edebilirsin. Burda yaşananlar senin onunla olmaya devaö edersen yaşayacakların. Onsuz yapamazsın gibi geliyor başkasını hayal dahi edemiyorsun ama inşallah karşına başkadı çıkarda bir erkek sevdiğinde değer verdiğinde seni mutlu etmek için neler yapar anlarsın. Ne yaparsan yap ama ne yapardan yap geleceğine engel olmasına izin verme.

Grinin elli tonu'ndaki ana'ya benziyorsun.. Bana bak yoksa olay ileride onlarin iliskilerindeki aksiyona donmesin??
Sizde de efendi-itaatkar olaylari var mi???

Onsuz yapamam demişsin de, sen onlayken de hiçbir şey yapamıyorsun! 22 gündür görüşemediğin biri senin hayatını elinden alıyor, kim bilir kendisi neler yapıyor sonuçta onu kısıtlayan yok, ve sen hepsini izliyorsun.

Gardiyana aşık olan mahkum gibisin

acıyorum sen ve senin gibi ezilen bayanlara. Boncuk mu var adamın şeyinde ne diye kendinize işkence yaptrıyosunuz. Adamlara kızmıyorum ki sizde akıl yok hakediyosunuz bunları. ne gebeliğin var böyle bi manyakla uğraşıyosun dicem ama ben bu konuda en manyak seni görüyorum.
Ayrıca aklıma takıldı ailenle gezmeye nasıl izin vermiyo.Ailecek bi yere gidecek olduğunuzda napıyosunuz. Ayyy anne baba ben gidemem sevgilim kızıyo mu diyosun? allahım bol bol akıl fikir mantık versin sen gibilere

Biz ne yapalim peki erkek arkadasini bulup kulagini mi cekelim?
Bile bile razi oluyorsun o zaman neyden sikayet ediyorsun?
Senin hayatin ne istersen yap. Baştan ayrilamam diyorsan bu konuyu açma amacin ne?
Sorunun var cozumu belli, baştan diyorsun ki çözümü uygulayamam.
İyi ne yaparsan yap, burada kimse kimseyi zorla ayirmiyor.

aferin gencecik yaşını hapis gibi geçir canım aferin
sen içeride tıkılırken o napıyo biliyor musun
rahat rahat gezip eğleniyor sosyal medya hesapların da yok nerden bileceksin
kişi kendinden bilir kendi dışarıda neler neler yapıyor demekki sana da bu Yüzden yasaklıyor
tabi onsuz yaşayamazsın hayatında ne arkadaş var ne eş dost akraba
o Yüzden bence Ayrılma. mazallah sonra kimsesiz kalırsın

Resmen yaşam hakkını elinden almış
nasıl vazgeçebilirsin hayallerinden,yaşayacağın güzel günlerinden...
Yazık etme kendine yol yakınken dön
Hiç kimse vazgeçilmez değildir....
Korkma ölmezsin!

burdaki konulardan ders çıkarıyorum yazmışsın ama hani nerde çıkardığın ders

mesajlarının arasında o çok sosyal biri demişsin çocuk kim bilir ne haltlar karıştırıyor kim bilir neler yapıyor istediği gibi geziyor internette takılıyor sana gelince şu hatandan dolayı cezalısın diye görüşmüyor seni eve hapsediyor sende tamam paşam diyosun heee !

bence de insanın kendine verdiği zararı düşmanı vermez bu kadar saf mısın yada kör müsün ? kişi kendinden bilir işi işte o yüzden sana böyle hayatı zehir ediyor ve daha lisedesin allah aşkına bas tekmeyi gitsin ne sevgisi yaaa sen kendini bu kadar ezdirirsen o da seni istediği gibi yönetir daha neyi bekliyorsun

oo köle fantazisi mi cidden kölelik kalkmadı da benim mi haberim yok...hindistanda kast sistemi bile kalkalı yıllar oldu alooooo

Haklısınız

Resmen yaşam hakkını elinden almış
nasıl vazgeçebilirsin hayallerinden,yaşayacağın güzel günlerinden...
Yazık etme kendine yol yakınken dön
Hiç kimse vazgeçilmez değildir....
Korkma ölmezsin!
p
Bu durumda bile haklı olan olarak kendisni goruyor yaptiklarinin farkinda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…