ablalarim yardima ihtiyacim var

Bence yalan eczanede satilan 5 liralik testlerden aldim evliligimin ilk zamanlari korunmamistik hap icin regliyi beklemem gerekiyordu sabah ilk idrarla yapilacak diye yaziyor testten sonuc cikmadi gidip kan testi yaptirmasi lazim

sabah ilk idrarla yapılsa daha iyi olur tabide o testler saatine bakmıyor çıkıyor ben akşam yapmıştım çıkmıştı,
benim şüphelenmemin nedeni bu kadar aldığı tepkilerden sonra bakın ben haklıydımı göstermek istemesi
bence negatifse bile pozitif diyor yaptığı gibi testin resmini çekip koysaydı çöpe attım falan demeseydi bir derece insan inanır,
inşallahta yalandır söyledikleri bebeğe yazık

Bencede inanilir gibi degil ama testlerin yanilma payi var cift cizgi cikip kan testimde negatif gorurnenler olabiliyor en mantiklisi kan testi bence

Düşünüyorumda ben böyle bişi yaşamış olsaydım pc başına geçip laf yetiştirmezdim.. tesrt bile yapmadan hamile olduğuna emin ve düşürmeye çalışıyor. Hooooop testi yap hemen foruma gir hamileyim ben kendime gelemem ya bu kadar rahatlık olamaz aileside bu kadar sıkıyken zerre kadar inanmadım.

Hamile kalmak cok zor ya da cok kolay degil, sans isi biraz. Her topicte bebegi olmayanlarin gelip hmmm cok kolaydi sanki demelerini anlamiyorum. Insanlar saglikli yontemlerle korunurken bile gebe kalabiliyor. Nasip

evet buna katılıyorum hamile kalmak o kadarda zor birşey değil biz bebek istediğimizde ilk ay bir defa olan bir ilişkide kalmıştım öyle herzaman aylarca falan uğraşmak gerekmiyor.
konu sahibinin hamile olduğuna inanmamın sebebi ,aldığı tepkiler yüzünden kendini haklı göstermek için böyle bir yalan söylemeye ihtiyaç duyduğunu düşünmem.

Kiz catir catir sevismis ama tepki almamak icin surtunme falan diyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…