- Konu Sahibi sislovesis
-
O kadar detayli yazmamis ki hap kullandik disari bosaldi tam iliski olmadi iceri girmedi yazip duruyorHangi hap ama ertesi gün hapı mı koruma dediği?
Yapmış pozitifmiş
Yaptı yaptı tahmin ettiğin gibi ()pozitif çıktı ve hemen çöpe attı. Foto yok ama çift çizgiymiş öyle yazdı konu sahibi.
Yapmis cift cizgi cikmis bu testler sabah ilk idrarla yapilir ama
Sürtünme dediği tam girmese de penis başının bir nebze zorlamasıdır bence.
Yani kız bir şekilde hamile kalmış artık ilişki mi olmuş başka şekilde mi olmuş bilemem...
Önemli olan ne yapacağı
bak bu olabilir aksi mantıksız çünküYav bence bu bayagi bayagi sevismis de millet kizmasin diye yalandan yok tam iliski olmadi yok hap kullandim bir seyler salliyor ondan tutarsiz geliyo size
En son biri burdan para yardımı çıkmaz yazınca sizden para isteyen mi oldu diyerek kızıp gittiDemiştim ben negatif çıksa da pozitif yazar diye. Her neyse eğer doğruysa ne yapacak şimdi? Ona karar vermiş mi? Ortalıkta yok sanki kendisi.
Demiştim ben negatif çıksa da pozitif yazar diye. Her neyse eğer doğruysa ne yapacak şimdi? Ona karar vermiş mi? Ortalıkta yok sanki kendisi.
Valla onu bilemiycem ama hayata bakis acim degisti hemen dk hapimi ictim aman saati gecmesin hamile kalirim falan meger ne kolaymis hamile kalmak senelerdir bize yanlis ureme yontemi ogretmislerDemiştim ben negatif çıksa da pozitif yazar diye. Her neyse eğer doğruysa ne yapacak şimdi? Ona karar vermiş mi? Ortalıkta yok sanki kendisi.
Hamile olduğuna inanmıyorum açıkçası. O yüzden bebeği napacak gibi bir durumsöz konusu değil bana göre.Bende böyle düşünüyorum aldığı tepkiler yüzünden yalan söylüyor olma ihtimali çok yüksek,
inşallahta yalandır bir cana kıyılmaz aldırsa da yazık bu çocuğu doğursa dahada vahim çocuğun hayatı mahvolur.
Orasını bilemem, benim etrafımda kolayca hamile kalan insanlar vardı. İnanırım her şeye o yüzdenbana açıkçası hamile değil gibi geliyor. gerçekten test yaptı mı bilmem ama gitsin bir kan versin bakalım ne çıkacak değerler.
Tabi, hatta testini de yapmistir zamaninda yoksa aglamazdi.bak bu olabilir aksi mantıksız çünkü
Ya istemediğin ot burnunun dibinde biter ya o hesap. İstemediğin zaman hamile kalıyorsun sanırım. Çok denk geldi böyle olaylar bana. O yüzden asla olamaz diyemiyorum. Ben korkumdan evli olduğum halde çift yöntemle korunurken yanlışlıkla hamile kaldım diyenleri aklım almıyor.Valla onu bilemiycem ama hayata bakis acim degisti hemen dk hapimi ictim aman saati gecmesin hamile kalirim falan meger ne kolaymis hamile kalmak senelerdir bize yanlis ureme yontemi ogretmisler
Bence yalan eczanede satilan 5 liralik testlerden aldim evliligimin ilk zamanlari korunmamistik hap icin regliyi beklemem gerekiyordu sabah ilk idrarla yapilacak diye yaziyor testten sonuc cikmadi gidip kan testi yaptirmasi lazimBende böyle düşünüyorum aldığı tepkiler yüzünden yalan söylüyor olma ihtimali çok yüksek,
inşallahta yalandır bir cana kıyılmaz aldırsa da yazık bu çocuğu doğursa dahada vahim çocuğun hayatı mahvolur.
Yumurta bee yumos diyoruz onayumoş derken
En son biri burdan para yardımı çıkmaz yazınca sizden para isteyen mi oldu diyerek kızıp gitti
Bir de bu mevzu var kafa karıştıran.Konu sahibi 1 aylık hamile olduğunu söylemiş kan test yapmadan bunu nasıl biliyor? Yani ilişki olduğundan itibaren mi sayılıyor gün onu anlamadım?
Insallah bebisiniz olur hemennn dua edicem size. Benim kuzenim 16 yil sonra tup bebek calismalari yanit vermeyip biraktigi ve umudubittiginde gebe kaldi. Ayy sizinde olsun. AminnnnnYumurta bee yumos diyoruz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?