ablalarim yardima ihtiyacim var

bana açıkçası hamile değil gibi geliyor. gerçekten test yaptı mı bilmem ama gitsin bir kan versin bakalım ne çıkacak değerler.

Yaptiginiz seyin arkasinda durun ya Yaparken iyi her ne alt yediyseniz, yok tam iliski olmadida bilmem ne Bide gelip insanlardan düsürme teknikleri istiyorsunuz Allah sizi bi düsürecek göreceksiniz tövbe estafrullah yaaa

Demiştim ben negatif çıksa da pozitif yazar diye. Her neyse eğer doğruysa ne yapacak şimdi? Ona karar vermiş mi? Ortalıkta yok sanki kendisi.

Bende böyle düşünüyorum aldığı tepkiler yüzünden yalan söylüyor olma ihtimali çok yüksek,
inşallahta yalandır bir cana kıyılmaz aldırsa da yazık bu çocuğu doğursa dahada vahim çocuğun hayatı mahvolur.

Demiştim ben negatif çıksa da pozitif yazar diye. Her neyse eğer doğruysa ne yapacak şimdi? Ona karar vermiş mi? Ortalıkta yok sanki kendisi.
Valla onu bilemiycem ama hayata bakis acim degisti hemen dk hapimi ictim aman saati gecmesin hamile kalirim falan meger ne kolaymis hamile kalmak senelerdir bize yanlis ureme yontemi ogretmisler

Hamile olduğuna inanmıyorum açıkçası. O yüzden bebeği napacak gibi bir durumsöz konusu değil bana göre.

Ama diyelim ki hamile, mümkünse aldırsın bence. Böyle bir anne babayı, böyle bir hayatı hiç bir bebek haketmiyor.

bana açıkçası hamile değil gibi geliyor. gerçekten test yaptı mı bilmem ama gitsin bir kan versin bakalım ne çıkacak değerler.
Orasını bilemem, benim etrafımda kolayca hamile kalan insanlar vardı. İnanırım her şeye o yüzden

bak bu olabilir aksi mantıksız çünkü
Tabi, hatta testini de yapmistir zamaninda yoksa aglamazdi.

Bizim millet cinselligi gizli yasaya yasaya boyle cahil kaldi

Ben eminim bu catir catir sevisti sadece adam disari bosalmistir demek ki biraz sperm akmis iceri
Hap falan da almamistir hikaye

Valla onu bilemiycem ama hayata bakis acim degisti hemen dk hapimi ictim aman saati gecmesin hamile kalirim falan meger ne kolaymis hamile kalmak senelerdir bize yanlis ureme yontemi ogretmisler
Ya istemediğin ot burnunun dibinde biter ya o hesap. İstemediğin zaman hamile kalıyorsun sanırım. Çok denk geldi böyle olaylar bana. O yüzden asla olamaz diyemiyorum. Ben korkumdan evli olduğum halde çift yöntemle korunurken yanlışlıkla hamile kaldım diyenleri aklım almıyor.

Bence yalan eczanede satilan 5 liralik testlerden aldim evliligimin ilk zamanlari korunmamistik hap icin regliyi beklemem gerekiyordu sabah ilk idrarla yapilacak diye yaziyor testten sonuc cikmadi gidip kan testi yaptirmasi lazim

Konu sahibi 1 aylık hamile olduğunu söylemiş kan test yapmadan bunu nasıl biliyor? Yani ilişki olduğundan itibaren mi sayılıyor gün onu anlamadım?

En son biri burdan para yardımı çıkmaz yazınca sizden para isteyen mi oldu diyerek kızıp gitti

Ona sanirim harbiden icerledi cunku para yardimi yapilsini ima eden uye baska biriydi

Gerci o uyede ben para yardimi yapilsin demedim belki forumda bu isi belese yapacacak bi kadin dogumcu bdvde dolaniyodur diye yazdim gibi bir seyler dedi parayi kast etmemis

Hamile kalmak cok zor ya da cok kolay degil, sans isi biraz. Her topicte bebegi olmayanlarin gelip hmmm cok kolaydi sanki demelerini anlamiyorum. Insanlar saglikli yontemlerle korunurken bile gebe kalabiliyor. Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…