- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi sislovesis
-
İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var. Bi ülkede her kadin elbet düşük yapiyo yada kürtajoluyor .. Sadece iistediğim bi tavsiye.. Para bi miktar bulacagiz ama erkek arkadsm yakin zamanda isten ayrildi o yüzden 1000 lira bulabileceğini sanmıyorum.. Belki bulur ama ya bulamazsa.. Bana ne istersem onu yapabileceğimi söylüyor parayi mevzu bile etmedi ama o kadar yuksek olabileceğini tahmin etmiyor olablr..
Spermler sonuçta 3 gün canlı kalabiliyor :)
Aynen öyle. İlişkinin de o yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyor ki bu kadar kolay hamile kalabilsin. O da bir ayda 3-5 gün bir süre.ya milletin göbeği çatlıyor hamile kalacam diye.
sağlık bir çiftte normal bir ilişki sonucu gebe kalınma olasılığı %20 demişti bana doktorum o da yumurtlama döneminde ise. bu çocuklar böyle evcilik oynar gibi nasıl hamile kalabiliyor aklım almıyor. kınamıyorum valla allah biliyor kalbimi ama çok şaşırıyorum hem de çok.
Morluk hamilelik belirtisi midir? 2 çocuk annesiyim hiç duymadım. Tahlil yapmadın mı?Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Aynen öyle. İlişkinin de o yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyor ki bu kadar kolay hamile kalabilsin. O da bir ayda 3-5 gün bir süre.
Zaten murphy kanunları yani istesen olmaz, istemeyince olur.
Ama arkadas korunuyormus hapla boyle bakinca cok dusuk ihtimalSpermler vajinayla temas ettiyse hamlelik ihtimali her daim vardır. Zevk suyunda da sperm olabileceği düşünülürse bu da bir ihtimaldir. Hamile kalmak için tam bir ilişki olması gerekmiyor.
Sürtünme dediği tam girmese de penis başının bir nebze zorlamasıdır bence.bi de ilişkiye de tam girmedim diyor zevk suyu bile olsa yani içine boşalmamış olsa da sonuçta tam olarak bi girme olması gerekiyor ki spermler içeri girebilsin. neyi naptığını da tam bilmiyor bu herhalde
öfff şişirdi beni ya bu kadar kara cahil olunmaz
Hangi hap ama ertesi gün hapı mı koruma dediği?Ama arkadas korunuyormus hapla boyle bakinca cok dusuk ihtimal
Hapla korunmuyor sanırım. Ertesi gün hapı gibi bişey almış.Ama arkadas korunuyormus hapla boyle bakinca cok dusuk ihtimal
Yapmış pozitifmişHapla korunmuyor sanırım. Ertesi gün hapı gibi bişey almış.
Ya bu kız test yaptı mı yapmadı mı? Biri bunu söylese bana.
Yemek yedik, 2 şişe şarabı göflettik aadan 4 saat geçti bu konu hala aynı yerde. İçine boşalmışsa hamile kalır mı kalamaz mı? 16-17. Sayfalarda bıraktım. Sonraki sayfaları biri bana özet geçebilir mi? Konu sahibi testi yaptı mı?
Yapmis cift cizgi cikmis bu testler sabah ilk idrarla yapilir amaHapla korunmuyor sanırım. Ertesi gün hapı gibi bişey almış.
Ya bu kız test yaptı mı yapmadı mı? Biri bunu söylese bana.
Hiç girmeden sadece üstüne boşalıp hamile kalan biliyorum ben. Yakın arkadaşım olur. Oluyor yani böyle şeyler. Ceketimi atsam misali.Sürtünme dediği tam girmese de penis başının bir nebze zorlamasıdır bence.
Yani kız bir şekilde hamile kalmış artık ilişki mi olmuş başka şekilde mi olmuş bilemem...
Önemli olan ne yapacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?