- 17 Eylül 2014
- 26
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi sislovesis
-
Ben bu konuya Inanmak istemiyorum.Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Nolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..
Bunu tek başına yapmadın değil mi?Görüştün mü karşı tarafla?Yardım edecek insanın adresi belli,Burdaki arkadaşlar nasıl yardımcı olacaklar sana?Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Buradan yardım alamazsın.Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Kac yasindasin, bebegin babasi ne diyor bu duruma?
ee baba nerde? ya eşşek gıbı evlenecek ya da yardımcı olacak sanaBurada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Ailen için bebeğini öldürdüğünde geriye dönüp pişman olmayacak mısın?20 yasndayim erkek arkadsim istersen dogurabilirsin diyo ama yapamam ailem.buna uygun yapiya sahip değil..
Sana direk dogurabilirsin diyor da neye guvenerek doguracaksin?20 yasndayim erkek arkadsim istersen dogurabilirsin diyo ama yapamam ailem.buna uygun yapiya sahip değil..
20 yasndayim erkek arkadsim istersen dogurabilirsin diyo ama yapamam ailem.buna uygun yapiya sahip değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?