- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi sislovesis
-
Canim boyle bi adama cocuk dogurmak da mantikli degil zaten o yuzden dedim hani dogsa sanki basi yanmayacakmi saniyo diyeya allah aşkına doğsa belki bu saatten sonra engelli kalacak kafasına göre hap kullanmış kür yapmış....
hoşgeldin bu arada
Test yaptinmi kesin olarak dr soyledimi hamile oldugunu ...adetin ne kdr gectiKaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Nasıl yani???? Test yapmadın mı?Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Eczaneden test al. Bahsettigin şekilde hamile kalma ihtimali çok düşük.
Erkek arkadaşın çalışıyor mu
Nasip meselesi? kızım sen hazreti meryemsin herhalde? yağmurda ıslanıp hamile mi kaldın? biz napalım buraya gelip sinirimizi bozuyorsun. hayret bir şey yaKaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?