ablalarim yardima ihtiyacim var

Düşürmeye çalışmak tehlikeli, canından olmasan bile (ki yüksek ihtimal) hastanelik olursun ve o çok korktuğun ailen bu şekilde duyar. Sevgilinle güçlerinizi birleştirin, bir miktar para bulun ve kürtaj ol. Başka yolu yok bu işin.

Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim

ya allah aşkına doğsa belki bu saatten sonra engelli kalacak kafasına göre hap kullanmış kür yapmış....
hoşgeldin bu arada
Canim boyle bi adama cocuk dogurmak da mantikli degil zaten o yuzden dedim hani dogsa sanki basi yanmayacakmi saniyo diye

Bu kaçıncı? Hiçbiri diğerine örnek olmuyor maalesef. Erkekler faydalandığıyla kalıyor, kızlar da aldırayım mı diktireyim mi öyle yapayım mı böyle yapayım mı. Biz ne yapalım sana burdan hayırsever bir kadındoğumcu gel hemen alalım diyecek değil herhalde. Ders olsun artık lütfen yaaa

Tabii ne olacak şimdi düşürürsün sonra diktirirsin. El değmemiş olursun. Ne kadar vicdansızsınız aklım almıyor. Twety23 diye bir arkadaş var aç konularını oku. İnsanlar bir bebeğe sahip olabilmek için neler yapıyorlar.

Öyle kafana göre ilaç alıp, kür falan yapma bebeğin düşmez ama sakat kalır. Bizim bir velimiz vardı çocuğu engelli, maydonoz kürü yapmış bebek düşsün diye düşmemiş ömür boyu azabını çekecek. Azıcık otur mantıklı düşün.

Test yaptinmi kesin olarak dr soyledimi hamile oldugunu ...adetin ne kdr gecti

İlişkiye girmeden mi oldu? Adını David Copperfield koyun o zaman.

Son düzenleme:
Eczaneden test al. Bahsettigin şekilde hamile kalma ihtimali çok düşük.
Erkek arkadaşın çalışıyor mu

Sen dah test yapmadan mı hamileyim diyorsun? Kesinlikle hamile olmadığını düşünüyorum sürtünme yoluyla, üstelik boşalmadan, üstelik tahminle!

Sen hamilelik testi yaptın mı ? İlk önce tam olarak emin ol.Eğer hamileysen kendi kendine
düşürmeye çalışma bebeği canından olursun Allah korusun.Bebeğin babası
para bulsun kürtaj ol.En mantıklı çözüm bu.

Hamile olduğundan emin değil misin yani?

Nasıl yani???? Test yapmadın mı?

Eczaneden test al. Bahsettigin şekilde hamile kalma ihtimali çok düşük.
Erkek arkadaşın çalışıyor mu

Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..

Nasip meselesi? kızım sen hazreti meryemsin herhalde? yağmurda ıslanıp hamile mi kaldın? biz napalım buraya gelip sinirimizi bozuyorsun. hayret bir şey ya

onu karnında taşıyor olman onun canını alma hakkını vermez sana.karşına birinin koysalar öldür bunu deseler yapabilirmisin?şuan yaptığından hiçbir farkı yok aslında.babası kimse doğurabilirsin diyebiliyorsa evlenelim demesinide bilecek ortada bir can var.duyduğun herşeyi yiyip içerek bebeğinede kendinede zarar verme.daha fazlada aspirin alma kanını sulandıracak kanamadan gidersin benden söylemesi.

ailem duysa keser beni.
20 yaşındayım.
bebeği doğuramam.
kürtaja da param yok..

yapma allah aşkına bunlardan biri de mi aklınıza gelmiyor ilişkiye girerken.. bi tanesi de mi?

şimdi aklınıza hepsi geliyor ama.. hatta fazlası..

bebek nasıl düşürülür bilmiyorum allah öğretmesin..
kürtaja karar vermişsiniz para bulacaksınız.. nasıl olacağını artık sevgilinizle oturun düşünün..

yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…