- 3 Ekim 2007
- 14.733
- 37.256
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi sislovesis
-
Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuşkorunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
düşünmemiş canım yapmış asprin soğan suyu içmiş.....düşündükleriniz korkunç...gözden geçirin!
içe boşalma olmadan nasıl hamile kalınıyomuş hiç inanmadım
Bizim bir tanidik dusurmek Icin ilac icmis cocuk dusmemis ve malesef bir kolu ve bir bacagi yok.simdi evladi 20yaslarinda.gunaha girme ilac icipNolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..
İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var. Bi ülkede her kadin elbet düşük yapiyo yada kürtajoluyor .. Sadece iistediğim bi tavsiye.. Para bi miktar bulacagiz ama erkek arkadsm yakin zamanda isten ayrildi o yüzden 1000 lira bulabileceğini sanmıyorum.. Belki bulur ama ya bulamazsa.. Bana ne istersem onu yapabileceğimi söylüyor parayi mevzu bile etmedi ama o kadar yuksek olabileceğini tahmin etmiyor olablr..
ya allah aşkına doğsa belki bu saatten sonra engelli kalacak kafasına göre hap kullanmış kür yapmış....Bu isi tek basina yapmadin erkek arkadasin para bulsun sana istersen doğurabilirsin diyecegine cozum bulsun bu bebek dogsa onun basi yanmayacakmi saniyor acaba
bebeğin babasına söyledinmi..Nolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?