ABLALARIM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Burada görmesemde danışabileceğim fikir alabileceğim ablalarım oldu bazen bana kızsanızda başta hepinize teşekkür ederim her neyse benim hani şu konuştuğum çocuk vardı ya beş altı ay başka şehirde kalıcak ona kitap hediye kargolamak istiyorum hiç kargoya kitap vermedim nasıl yapıcam bilmiyorum öğrenciyim haliyle param da yok beş tane kitap yollucam hepsine sizce tek tek not yazayım mı yoksa topluca bir not mu yazayım ve not ne yazıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim bir de bunu kargolucam ya kargoya hediye paketi yapıp mı götüreyim kontrol etmek için açarlar mı yoksa bir de şey düşündüm acaba araya bir fotomu mu koysam ama sonra düşündüm ya biri görürse tanıdıklarımız var sonradan annesi falan görürse yani flört ediyoruz sevgili değiliz acaba foto olmaz mı Of bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Burada görmesemde danışabileceğim fikir alabileceğim ablalarım oldu bazen kızsanızda başta hepinize teşekkür ederim her neyse benim hani şu konuştuğum çocuk vardı ya beş altı ay başka şehirde kalıcak ona kitap hediye kargolamak istiyorum hiç kargoya kitap vermedim nasıl yapıcam bilmiyorum öğrenciyim haliyle param da yok beş tane kitap yollucam hepsine sizce tek tek not yazayım mı yoksa topluca bir not mu yazayım ve not ne yazıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim bir de bunu kargolucam ya kargoya hediye paketi yapıp mı götüreyim kontrol etmek için açarlar mı yoksa bir de şey düşündüm acaba araya bir fotomu mu koysam ama sonra düşündüm ya biri görürse tanıdıklarımız var sonradan annesi falan görürse yani flört ediyoruz sevgili değiliz acaba foto olmaz mı Of bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
PTT kargosu ile gonder. Kıtap kargosu 3 buçuk lira

Burada görmesemde danışabileceğim fikir alabileceğim ablalarım oldu bazen kızsanızda başta hepinize teşekkür ederim her neyse benim hani şu konuştuğum çocuk vardı ya beş altı ay başka şehirde kalıcak ona kitap hediye kargolamak istiyorum hiç kargoya kitap vermedim nasıl yapıcam bilmiyorum öğrenciyim haliyle param da yok beş tane kitap yollucam hepsine sizce tek tek not yazayım mı yoksa topluca bir not mu yazayım ve not ne yazıcam bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim bir de bunu kargolucam ya kargoya hediye paketi yapıp mı götüreyim kontrol etmek için açarlar mı yoksa bir de şey düşündüm acaba araya bir fotomu mu koysam ama sonra düşündüm ya biri görürse tanıdıklarımız var sonradan annesi falan görürse yani flört ediyoruz sevgili değiliz acaba foto olmaz mı Of bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

param yoksa bir erkeğe 5 kitap alıp göndermezdim, kurban olsun bana.
daha flört aşamasındaysan fotonun da bir lazımı yoktur bence.

Canım benden sana bir tavsiye. Erkeklere böyle hediyeler alıp sürpriz yapmak yaranmıyor. Sonra şımarıyorlar kaldı ki siz sevgili bile değilsiniz. Ben bunu hep böyle tecrübe ettim yine de karar senin.
ya bir de en sevdiğim beş kitap umarım değerini bilir

Kitabı almıyorum ki önceden okuyup altını çizdiğim en sevdiğim beş kitap

o zaman tamam.
gönder ne olacak ya, romantik duygusal bir erkekse sevecektir, dangozsa sevmiş gibi görunecektir seni elde etmek için.
sen Bihter Ziyagilsin ne yapacağını zaten bilirsin.

:) ne tatlı heyecanlar. PTT kargo kitap gönderiyorum diyince %10 indirim uyguluyor Du galiba. Ama açıp bakıyorda. Arkadaşımın bana gönderdiği paketi açmışlar. Kırılacak diye kız Bi sürü de uğraşmış paketlemeye. Kitapların içlerinede onu hayal ederken yada sevdiğini söylerken kullandığın kelimeleri kullan. İçinden geldiği gibi mesela. Seninle aynı şehirde değiliz aynı havayı soluyup aynı kaldırımlara ayak basmıyoruz ama ben her gece senin kokunla uyuyorum gibi. Resim olayına gelince evet romantik olur ama annesi falan gelen kitapların içine niye baksın ki çocuk kendisi açar kargoyu

Yukarıda arkadaşın dediği gibi PTT kargonun kitap gönderimlerinde indirimleri var. Fakat 1 kiloya kadardı sanırım sonrasında ücret alıyorlar.
Üstüne not yazıp göndermen yeterli bence. Fotoğraf bu aşamada gereksiz.
Hediye paketine koyabilirsin onlar zaten ekstra daha pakete koyuyorlar.
Dokununca kitap olduğu belli zaten söylersin çoğu zaman açmıyorlar.
Yanına ekstra ajanda koyabilirsin fotoğraf yerine. Ajandanın da ilk sayfasına not yazarsın. Not sana kalsın artık onu içinden geldiği gibi yazarsın :)

Bazı istisnalar dışında bir erkeğe böyle jestler yapılması bir kadını erkeklestirmekten başka bir işe yaramaz.ayy ne şirin kız beni düşünmüş demeyecek tam tersi hem seni cepte görecek hemde kıçı kalkacaktir.olacağı varsa da olmaz işiniz.
Hem paran yok masraf çıkarıyorsun hemde kendi paranla kendi değerini düşürüyorsun.
Hic bişey yapma daha kıymetli olursun.
Karar senin tabi

Bitane kısa bi not yaz erkekler öyle şeylerle uğraşmıyor. Kargoda kimse paketi açmaz hatta ptt kargo kitap gönderiminde indirim yapıyor diye biliyorum bi sor.

:) ne tatlı heyecanlar. PTT kargo kitap gönderiyorum diyince %10 indirim uyguluyor Du galiba. Ama açıp bakıyorda. Arkadaşımın bana gönderdiği paketi açmışlar. Kırılacak diye kız Bi sürü de uğraşmış paketlemeye. Kitapların içlerinede onu hayal ederken yada sevdiğini söylerken kullandığın kelimeleri kullan. İçinden geldiği gibi mesela. Seninle aynı şehirde değiliz aynı havayı soluyup aynı kaldırımlara ayak basmıyoruz ama ben her gece senin kokunla uyuyorum gibi. Resim olayına gelince evet romantik olur ama annesi falan gelen kitapların içine niye baksın ki çocuk kendisi açar kargoyu
Tatlı heyecanlar evet ama inşallah kızımızın naifligine değer verecek biridir flörtu.
Bana kalırsa sevgili olunmadan belli bir yol katetmeden kendini yormasa

Back
X