Ablalarımm bana yardım edin :(

tomatopatato

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
12
0
16
Ankara
İki yıl önce bi sevgilim vardı çok seviyodum ayrılınca bi süre kendime gelemedim ondan sonra kimseyi sevmedim. Şuan dersanede hoşlandığım bi çocuk var o da hoşlanıyo sanırım bugün konuşacağım ama çıkarsak nasıl davrancağımı bilmiyorum..
Taktik uygulayarak kendime bağlamaya çalışıyorum karşımdakini, hep diken üstündeyim doğal olamıyorum :/ Kaybetme korkusu var bu yüzden aşkı bulamıyorum bulsam da yaşayamıyorm.. Napcam ben :(

taktiklere ne gerek var ki? hayatın boyunca herkeze taktik uyguladığını düşünsene ne kadar mutlu olabilrsin yada mutlu olabilir misin?
ne gibi taktikler bunlar mesela?

İki yıl önce bi sevgilim vardı çok seviyodum ayrılınca bi süre kendime gelemedim ondan sonra kimseyi sevmedim. Şuan dersanede hoşlandığım bi çocuk var o da hoşlanıyo sanırım bugün konuşacağım ama çıkarsak nasıl davrancağımı bilmiyorum..
Taktik uygulayarak kendime bağlamaya çalışıyorum karşımdakini, hep diken üstündeyim doğal olamıyorum :/ Kaybetme korkusu var bu yüzden aşkı bulamıyorum bulsam da yaşayamıyorm.. Napcam ben :(

taktik kullanmaktan vazgeçiceksin:) nezaman kendin olursun ozaman kazanırsın. doğal olmıcak ne var? oda 9 aylık sende oda insansın sende:) neyin eksik senin... seni her halinle beğenmesi lazım bir erkeğin yapmacık hallerin nereye kadar gidecek aşk büyücek ama sen ister istemez kendin olucaksın bir süre sonra ve karsındaki insan hayal kıırıklığı yasıcak:)
ayna karsına geç sürekli kendinle ilgilen bakarak konuşmalar yap. bu arada emin ol erkeklerr gerilen yapmacık kızları değil doğal şirin utanan pot kıran kızları daha sevimli bulurlar :) bence bunları düşün

daha çok seversin.önce kendi ayakların üzerinde durmak için bir meslek sahibi olmaya bak.

Neden sen konuşuyorsun anlamadım..çıkma mı teklif edeceksin... :ssz:

Yorumlara katılıyorum taktikleri bırakıp kendin olmalısın..Heyecan yapacak bir şey yok,karşındaki senden daha üstün biri değil..senden daha değerli değil.. lütfen kendine güven,ne hissediyorsan öyle konuş,öyle davran... :34:

Seni sen olarak kabul etmeli karşındaki kişi,onun istediği gibi olmamalısın.. Ama öncelik her zaman okulundur... :34:

kıyamam sana yaa ablalarım yardım edin yazmış bide...canım benim sen her zaman doğal ol kendin ol seni seven kişi bunlardan dolayı sevsin...
kaybedeceksen taktik de yapsaan onun istedediği gibi de olmaya çalışsan kaybedersin hatta öyle daha çok kaybedersin
doğal olduysan ama yinede karşılık bulamadıysan aldırma daha önünde çok uzun bir yol var kim bilir kimler çıkacak karşına
biraz üzülürsün kırılırsın
ama karakterin de böyle böyle yerine oturur:34:

Birincisi taktik ve stratejileri bir kenara bırakarak başlayacaksın.

İkincisi ise bu tarz ilişkileri ya da hisleri , hayatının öncelikli değerleri gibi görmeyecek , kısacası '' ben şimdi ne yapacağım '' diye ,kara kara düşüneceğin hayat memat meseleleri haline dönüştürmeyeceksin.

Ha , bunu senin yaşında yapmak zor olabilir ama '' abla tavsiyesi '' istemişsin ya ; inan bana sonradan kafana dank edecek en önemli nokta bu olacak.

Önce sen , senin hayatının , ideallerin vs... yanında da huzurlu bir aşk ama öncelikli değil :16:

kıyamam sana yaa ablalarım yardım edin yazmış bide...canım benim sen her zaman doğal ol kendin ol seni seven kişi bunlardan dolayı sevsin...
kaybedeceksen taktik de yapsaan onun istedediği gibi de olmaya çalışsan kaybedersin hatta öyle daha çok kaybedersin
doğal olduysan ama yinede karşılık bulamadıysan aldırma daha önünde çok uzun bir yol var kim bilir kimler çıkacak karşına
biraz üzülürsün kırılırsın
ama karakterin de böyle böyle yerine oturur:34:

değil mi ama.. adamın gideceği varsa yada sevmekten vazgeçecekse taktik yapsan da vazgeçer yapmasanda..

Merhabalar,

ben sana yardımcı olmak isterim. Öncelikle ilişkiler maalesef acı verir. Sende bunu tatmışsın zaten.
Yanlış anlama beni, sana yol göstermek isterim. Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum, fakat illa hayatın hep bir sevgiliyle geçecek diye birşey yoktur.
Yeni birine alışmak, onu sevmek, onunla aynı açıdan herşeye bakmak, hem güç isteyen zorlu yoldur. Sen zaten bir acı ilişkiyi geride bırakmışsın.
Sonradan birisinden hoşlanabilirsin, fakat niçin sen çocağa açılmak istiyorsun??? Dershane deyken nasıl bu düşünceye kapılabiliyorsun, allah bilir ders boyu, hep
aklında ona nasıl açılsam veya kendini sıkmakla geçiyordur. Peki, yazık değilmi ailenin verdiği bukadar emeğe/Paraya.??

Sen bir genç kızsın, bukadar erkeklerin peşine düşmeyin! Sen arayış içerisinde olma, erkekler arayış içinde olup, bir kıza açılsınlar.
sen doğal ol, kendini derslerine ver. Hoşlandığın erkek, senin diğer hoppala kızlardan farklı olduğunu anlamasına izin vermelisin!
Hoşlandığın çocuk, sen ona açıldığın vakit, allah bilir benden önce hangi erkeklere açıldı, diye düşünebilir??! Haklı olarak!!!

Ve ayrıca Dershane den biriyle çıkmak nekadar doğru bilinmez, hem bu dedikoduya, öğretmenlerin öğrenmesine kadar gidebilir. Yani hiç hoş değil.
Şöyle düşündüğün vakit, eğerki bu çocukla çıkmaya başladın ve herhangi bir sebebten dolayı ayrıldınız. Neolacak ondan sonra?
Terk edilmiş olsan, onu gördükce hep üzüleceksin. ayrıca senı daha çok üzmek için, dershane deki diğer kızlarla şakalaşıp göz ucuylada sana bakabilir örneğin.
Sen terk etmiş olsan, dershane ye gidip onu görmek bile istemezsin.
Yani derlerya, ne iş yerinden, ne okuldan vs sevgili edinme diye. Buda bunun gibi şeyler. Ama sen gereksiz yere üzülüyorsun.

BIRAK O ŞANSLI ERKEK SENİ BULSUN! SEN PRENSİNİ DEĞİL :)

umarım yardımcı olmuşumdur

Birisine karşı bişeyler hissetmek güzel evet ama sonrası kötü yani benim fikrim. Hoşlanıyorsun, o da senden hoşlanıyor, konuşmaya başlıyorsunuz,çıkıyorsunuz bi müddet çok mutlu oluyorsun bağlanıyorsun sonra ayrılıyorsunuz yıllarca ağlıyorsun. Bi aylık mutluluk için yıllarca üzüntü mantıksız.Fakat bağlanmadığın alışmadığın sürece problem yok derim ben. Yani her şeyin dozunu bilmek gerek. Doğal ol bir de. :78:

Back
X