Merhabalar,
ben sana yardımcı olmak isterim. Öncelikle ilişkiler maalesef acı verir. Sende bunu tatmışsın zaten.
Yanlış anlama beni, sana yol göstermek isterim. Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum, fakat illa hayatın hep bir sevgiliyle geçecek diye birşey yoktur.
Yeni birine alışmak, onu sevmek, onunla aynı açıdan herşeye bakmak, hem güç isteyen zorlu yoldur. Sen zaten bir acı ilişkiyi geride bırakmışsın.
Sonradan birisinden hoşlanabilirsin, fakat niçin sen çocağa açılmak istiyorsun??? Dershane deyken nasıl bu düşünceye kapılabiliyorsun, allah bilir ders boyu, hep
aklında ona nasıl açılsam veya kendini sıkmakla geçiyordur. Peki, yazık değilmi ailenin verdiği bukadar emeğe/Paraya.??
Sen bir genç kızsın, bukadar erkeklerin peşine düşmeyin! Sen arayış içerisinde olma, erkekler arayış içinde olup, bir kıza açılsınlar.
sen doğal ol, kendini derslerine ver. Hoşlandığın erkek, senin diğer hoppala kızlardan farklı olduğunu anlamasına izin vermelisin!
Hoşlandığın çocuk, sen ona açıldığın vakit, allah bilir benden önce hangi erkeklere açıldı, diye düşünebilir??! Haklı olarak!!!
Ve ayrıca Dershane den biriyle çıkmak nekadar doğru bilinmez, hem bu dedikoduya, öğretmenlerin öğrenmesine kadar gidebilir. Yani hiç hoş değil.
Şöyle düşündüğün vakit, eğerki bu çocukla çıkmaya başladın ve herhangi bir sebebten dolayı ayrıldınız. Neolacak ondan sonra?
Terk edilmiş olsan, onu gördükce hep üzüleceksin. ayrıca senı daha çok üzmek için, dershane deki diğer kızlarla şakalaşıp göz ucuylada sana bakabilir örneğin.
Sen terk etmiş olsan, dershane ye gidip onu görmek bile istemezsin.
Yani derlerya, ne iş yerinden, ne okuldan vs sevgili edinme diye. Buda bunun gibi şeyler. Ama sen gereksiz yere üzülüyorsun.
BIRAK O ŞANSLI ERKEK SENİ BULSUN! SEN PRENSİNİ DEĞİL :)
umarım yardımcı olmuşumdur