Zaten evlilik sonrasında alındıysa mal mülk benim bildiğim evlilik sözleşmesi yoksa mal paylaşımı 2 ye bölünür önce mi alınmış bu evler arabalar ?Evet eniştemin durumu iyi, yani evleri arabları var. Ablamın oturduğu evi vermemesi durumunda elimizde kanıt olması gerekiyor. İşte bu hukuk tarafınca kabul edilen delil konusunda bir avukata danışmamız gerekiyor sanırım.
Mahkeme aynı yatakda fotograf video yoksa zinayi kabuk etmiyor.En güzeli kaplicada bassin aynı odada çeksin video.
Donuna kadar aldin pis herifin.Hatta kadina da açsın tazminat davasi.evli çocuklu adamla fingirdemeyi görsün
Kalacaklari oteli öğrenir oraya esinin tanımadığı güvendiği birini gönderip foto video vs çektirir.Bu kişi Odadan çıktıklarında lobide vs takılıp peşlerinden oda numarasini öğrenir ve otel personeli gibi davranıp kapıyı açtırır.Evet olay çıkar ama amacda zaten bu degilmi?Otel hiçbir şartta odaya baskın yapmaya izin vermez. Zinayı ispatlamak bile tabiri caizse donuna kadar almaya yetmez (arkadaşımın davasından biliyorum)
Kalacaklari oteli öğrenir oraya esinin tanımadığı güvendiği birini gönderip foto video vs çektirir.Bu kişi Odadan çıktıklarında lobide vs takılıp peşlerinden oda numarasini öğrenir ve otel personeli gibi davranıp kapıyı açtırır.Evet olay çıkar ama amacda zaten bu degilmi?
Keske aldatmadan bosanabilmeyi becerebilse insanlar.
Yatak hayatini, kocasinin ne kadar istekli oldugunu kardesine anlatan bir kadindan boşanmasi daha iyi olurmuş.
Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir. Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?Adam ilgisiz değil ablaniz ilgisiz,kocasi cok istekli diye dert yaniyormus ya size 6 ay cekmis kendini adam iste, 6 aydirda umrunda olmamis ablanizin
Simdi firsatta gecmis eline, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz misali, bosanir mallarini alir rahat rahat oturur
Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.
Bence boşanmak isteyen kadin o 6 aylik surec içinde bosanabilirdi, libidosu bu kadar yuksek adam 6 aydir ne yapiyor?Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), yetmemesi mi?
caneem 'e soralım,
Aynı ben vallahiNasıl böyle sakince delil toplayabilme olgunluğuna erişiyorsunuz vallahi tebrik ediyorum. O mesaj geldiğinde telefonu ağzına sokardım ben
Hayır adamın şerefsizliği.Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?
Bence sorunun ne olduğunuHayır adamın şerefsizliği.
Karısıyla insanca konuşup sorun çözmeye çalışmak yerine ç.künün dikine gitmeyi seçmiş 3 çocuklu davar.
Ne yani! Hadi diyelim dediğiniz gibi olsun dediğiniz sebepten adam dışarı kaysın-ki böyle bir sorun karşısında yapılacak en son şey bile değil bu-ablası adama yetebilecek duruma gelip barışsın mı 3 çocuk var diye?Bence sorunun ne olduğunucaneem yazsın. Eniştesi evinde bulamadığı cinsel hayatı dışarıda mı arıyor? Belki ablasının cinsel isteksizliği/ilgisizliği vardır ve oradan sorun çözülebilir. Üç çocuk var ortada.
yine bir gun kaplicaya gittiginde ablaniz takibe alacak uada enistenizin tanimadigi bir kisi ayni kaplicaya gidecek ogreneceksiniz .Kızlar merhaba. Direk konuya giriyorum. Ablamla eniştemin arası bi süredir bozuk, eniştem evle de ablamla da alakalı değil. Gelelim bu günkü meseleye. Ablama eniştemden sabah ''Günaydın bal böceğim'' diye bir mesaj gelmiş. Tesadüfen ablamın elindeymiş telefon ve mesajı açmadan bildirim ekranından görmüş ne yazdığını. Sonra hemen silmiş mesajı bizim enişte. Eniştem ablama asla böyle cümleler kuran biri değildir. Üstelik zaten araları yok birkaç aydır. Eniştem ayda bir kez ''Kaplıcaya gidiyorum'' diyor ve 3 gün gelmiyor. Bel ve bacak ağrılarım için doktor tavsiye etti diyor.
Geçen aylarda telefonuna şifre koymuş eniştem. Ablam da şaşırmıştı, hiç böyle huyları yoktur diyerek. Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.
Gelelim asıl mevzuya, ablam boşanmak istiyor ama elinde kanıt olması gerekiyor boşandığına dair. Ortada 3 çocuk var sonuçta. Eniştenin telefonunu alıp bilgisayardan whatsapp web indirsek anlar mı? Bu arada teknolojiyle falan arası yoktur hiç, sadece whatsapp kullanır. Başka türlü kanıtlamak gelmiyor aklıma. Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var? Lütfen bir akıl verin .
Hayatımda tek bir dal sigara içmedim, tek bir damla alkol almadım. Bunları kullanan kişilere de bir an önce bırakmalarını tavsiye ediyorum. aklım başımda ve konu sahibinin henüz cevaplamadığı bir sorumuz var. Ayrıca adamın aldattığından %100 emin misiniz, konu sahipleri ispatladılar mı? Tek bildiğimiz, adamın libidosu yüksek, abla bu istekli adamdan bıkmış, 6 aydır da adamın ilişki talebi yok.Ne yani! Hadi diyelim dediğiniz gibi olsun dediğiniz sebepten adam dışarı kaysın-ki böyle bir sorun karşısında yapılacak en son şey bile değil bu-ablası adama yetebilecek duruma gelip barışsın mı 3 çocuk var diye?
Adam düşünmüş mü 3 çocuğum var karımla sorunlarımı çözeyim diye?
Kadın bir de kendini yetersiz hissedip suçlasın isterseniz benim yüzümden gitti adam başka kadınlara diye?
Umarım alkollü falansınızdır. Aklı başında bir insanın üstelik bir kadının aldatılan bir hemcinsim için böyle şeyler yazabilmesi korkunç.
Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.
Adam ilgisiz değil ablaniz ilgisiz,kocasi cok istekli diye dert yaniyormus ya size 6 ay cekmis kendini adam iste, 6 aydirda umrunda olmamis ablanizin
Simdi firsatta gecmis eline, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz misali, bosanir mallarini alir rahat rahat oturur
Cevabı bekleyelim lütfen.Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir. Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?
caneem 'e soralım,
Surunuzu cevaplayayım ancak vereceğim cevap . eğer aldatıyorsa bunu meşrulaştırmaz ya da '' hafifletmez''. Adamın libidosunun yüksek olması ya da ablamın isteksiz olması 3 çocuklu bir adamın yoldan çıkmasını gerektirmez. Ortada 20 yıllık bir evlilik var. Ben ablamın her anlamda (cinsellik dahil) çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki 'O senin ablan , tarafsız olamazsın'. Evet belki olamam ama eniştemin tek problemi aldatması (hala bir ihtimal bu) değil. Son derece ilgisiz bir baba ve çocuklarının tüm sorumluluğunu ablama yüklemiş durumda. Eve sadece para bırakır ve gider. Çocukların eğitimleri, hastalıkları, problemleri ile asla uğraşmaz, ilgilenmez. Ablam o evin hem annesi hem de babası. Adam çocuklarını bir kere parka götürmüş ya da onlarla yarım saat geçirmiş bir adam değil. Parkı bırakın hastalandıkları zaman zahmet edip hastaneye götürmez çoğu zaman. Haliyle ablam da çok yoruluyor. Bütün bu sorumluluğun altında ablamın ''libidosu'' eniştemin ''libidosuna'' az gelmiş olabilir.Hayatımda tek bir dal sigara içmedim, tek bir damla alkol almadım. Bunları kullanan kişilere de bir an önce bırakmalarını tavsiye ediyorum. aklım başımda ve konu sahibinin henüz cevaplamadığı bir sorumuz var. Ayrıca adamın aldattığından %100 emin misiniz, konu sahipleri ispatladılar mı? Tek bildiğimiz, adamın libidosu yüksek, abla bu istekli adamdan bıkmış, 6 aydır da adamın ilişki talebi yok.
Cevabı bekleyelim lütfen.
Böyle adamlara çocuk bile lazım degil.Surunuzu cevaplayayım ancak vereceğim cevap . eğer aldatıyorsa bunu meşrulaştırmaz ya da '' hafifletmez''. Adamın libidosunun yüksek olması ya da ablamın isteksiz olması 3 çocuklu bir adamın yoldan çıkmasını gerektirmez. Ortada 20 yıllık bir evlilik var. Ben ablamın her anlamda (cinsellik dahil) çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki 'O senin ablan , tarafsız olamazsın'. Evet belki olamam ama eniştemin tek problemi aldatması (hala bir ihtimal bu) değil. Son derece ilgisiz bir baba ve çocuklarının tüm sorumluluğunu ablama yüklemiş durumda. Eve sadece para bırakır ve gider. Çocukların eğitimleri, hastalıkları, problemleri ile asla uğraşmaz, ilgilenmez. Ablam o evin hem annesi hem de babası. Adam çocuklarını bir kere parka götürmüş ya da onlarla yarım saat geçirmiş bir adam değil. Parkı bırakın hastalandıkları zaman zahmet edip hastaneye götürmez çoğu zaman. Haliyle ablam da çok yoruluyor. Bütün bu sorumluluğun altında ablamın ''libidosu'' eniştemin ''libidosuna'' az gelmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?