Ablam Aldatılıyor , Nasıl Kanıtlarız?

Çok dizi izlemissiniz

Aldatildigindan eminse Mahkemede telefon kayıtlarını ister çıkarılır ordan kiminle ne kadar görüştüğü mesaj attığı çıkar zaten...

Böyle adamlara çocuk bile lazım degil.
Keşke ablanız ilk çocuktan sonra dogurmasaymış
Bu konuda o kadar haklısınız ki.. Ablam zaten 18 yaşında evlendi ve arka arkaya çocukları oldu. Bu tamamen ablamın hatası evet ama o zaman ''evlilik böyle bir şey demek ki'' demiş kendi kendine. Gerçekten evliliği idrak edecek yaşta değilmiş ve gözü açıldığında 3 çocuğu olmuştu artık.

Konu şimdi daha iyi anlaşıldı. Eniştenin cinsel ilişki isteğinin çok fazla olması sorunlardan biri. Tek başına ev ve üç çocukla ilgilenen abla haliyle adamın libidosunu karşılayamıyor olabilir. Adamın eve, eşe ve çocuklara ilgisizliği ve sorumsuzluğu problem. caneem konuyu açtığı ilk mesajında eniştesinin çok sık ilişki istemesinden ablasının bıktığını ve sık kavga ettiklerini yazmıştı. 6 aydır da ilişki talebi olmayan adamdan, aldatıyor diye şüphelenmeleri normal. Ablasının cinselliğinin yeterli olduğunu belirtiyor, yetmese bile, tabii ki adamın aldatmasını hafifletmez.

Aldatma var mı, yok mu diye enişte takip ettirilebilir.

benim bilgisayarımda whatsapp desktop uygulaması var, şu an açık ve telefonumda hiçbir bildirim çıkmıyor. ilk kez kurduğumda giriş yaparken çıkmıştı sadece.

Yalnız günaydın mesajının iğrençliğine bakar mısınız yaa günaydın bal böceğim ne be ıyyk şunu flörtüm yazsa ghosting yapar kaçarım
Zihnimde canlanan tepesi seyrek saçlı, göbekli, keten pantül üzerine yatay çizgili tişört giyen dayı. Tuğralı yüzük de takmış boğumlu kıllı parmaklarına.

Nasıl böyle sakince delil toplayabilme olgunluğuna erişiyorsunuz vallahi tebrik ediyorum. O mesaj geldiğinde telefonu ağzına sokardım ben
Muhtemel kadın da adamdan bıkmıştır, ayrılmak için böyle önemli bir an varken kaçırmak istemiyordur. Ayrılmak isteyemen olaya anında müdahale eder çünkü

Muhtemel kadın da adamdan bıkmıştır, ayrılmak için böyle önemli bir an varken kaçırmak istemiyordur. Ayrılmak isteyemen olaya anında müdahale eder çünkü
İlişki bitik ve ayrılığa gidiyorsa evet
Ama aniden gelen mesaja herkes bi kıyamet koparır bence hele ki aldatılma şüphem var ve tetikte bekliyorsam . Sonrası yani ayrılmak ayrılmamak bir sonraki aşama. Önden bi cıngar çıkmalı

Evin yatisini lamak icin aldatildigini ka itlamasina gerek yokki 2000 yili sonrasi evliliklerde wdinilen mallarin yarisi ortak oluyor .enistene kendi anasindan babasindna miras olarak kalan biseyse buyuk ihtimal gene onda klair ama avukata danismakta fayda var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…