• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Araları bozulmuş çünkü. Eşinizden böyle birsey isteyebildigine göre aralarında kari kiz muhabbetleri dönüyor bence. Ama bi nedenle zitlasmislar. Sormadan etmeden baskasinin evinin anahtarinin yedegini yaptırmak da çüş yani. Bunu duyunca belki eşiniz ayagini kaydirmak istedi enistenizin.

ya biraz abesle istigal olacak ama ben cok merak ettim.

simdi ev kiralanmak uzere bosaltilmis bir ev ya, erkek musveddeleri o eve gunluk esya mi aliyor? nasil oluyor o isler? yani koltuk lazim, sehpa lazim, ne bileyim yatak dosek lazim. bilen yesillendirsin lutfen. 😂
Yerdeki halıflexin üstünde yapip çıkan biliyorum ya herkes siz mi konfor arasin sehpa falan ahaha neye gerek, hele yaşı küçük bi kiz düşürdüyse ayakta da hallederler.

Aralarında anlaşmazlık olmuştur enişte beyle, görürsün sen deyip gelip size gammazlamıştır. İki hatun getircem deyip tek getirdiyse siniri bozulmuş olabilir mesela.
Karıştırma ortami dur .
rabbit-peek.gif

Çok tuhaf bir olay ya. Yani nasıl bir enişte ki bu sizin eşinize alenen başkasıyla sevişmek için yer arıyorum diyebiliyor. Eşiniz ne kadar saf olursa olsun, ablana acıyarak bak diyen biri de saf değildir bana göre, uyanması lazımdı. Arkadaşlarıyla toplanıp pişti oynayacağını düşünmedi herhalde. Enişteniz de neye güvenerek anahtarı istedi ki? Yani insan eşinin kulağına gitmesinden çekinir. Demek ki enişte emin sizin duymayacağınızdan ya da özellikle duyun da kardeşiniz boşansın istiyor. Ama ben bu bacanakları saf ve masum bulamadım kusura bakmayın, bu işim içinde bir iş var. Çok mantıksız geliyor bu haliyle.

sen kendi kocana da dikkat et bence, tüh hiç de fark etmemişim demesi de yalan eniştenin vicdana gelip aniden yedek anahtarı vermesi de yalan. başka bir haltlar yiyolar onlar

Eşim, aklım çocuğu okuldan almaktaydı anlamadım ne demek istediğini o yüzden derken yalan söylediğini biliyorum, ilk başta anlamıştı tabiki. Ama eşim ablamdan nefret eder, araları bir türlü iyi olamadı. Belki de ondan intikam almak hiç sorgulamadan kabul etmiştir diye düşünüyorum. Çünkü kendisi beni aldatsa bunu o kadar iyi bilirdim ki, bide kendisi evden çıkmayan biridir haftasonları falan zorla gönderirim evden bi çık dışarı ben de evde işlerime bakayım artık diye.

Eşim, aklım çocuğu okuldan almaktaydı anlamadım ne demek istediğini o yüzden derken yalan söylediğini biliyorum, ilk başta anlamıştı tabiki. Ama eşim ablamdan nefret eder, araları bir türlü iyi olamadı. Belki de ondan intikam almak hiç sorgulamadan kabul etmiştir diye düşünüyorum. Çünkü kendisi beni aldatsa bunu o kadar iyi bilirdim ki, bide kendisi evden çıkmayan biridir haftasonları falan zorla gönderirim evden bi çık dışarı ben de evde işlerime bakayım artık diye.
Diğer yorumları okumadım ama evin anahtarını değiştirin mutlaka.
Eniştenize de zarf atın bakalım ne diyecek.

Eşiniz hemen mutlaka kilidi değiştirsin. Söyleyip söylememeniz konusuna karışamam.

Evin yerini biliyorsunz girip bakın bir eve ispat edin yoksa ablaniz size inanmayablr

Kayınpederimin eşyaları duruyor, eşyalı satılacak ev hepsi eski şeyler çünkü
Eşinizin ne kadar ahlaksız bir adam olduğunun farkına varın. Babasının evinde, eşyası hatırası üzerinde millet uçkur çözmüş bir de anlamamazlıktan geliyor. İnsanın azıcık ölüye saygısı vefası olur, parçalarım öyle adamı ben.
Enişte konusu da hikaye, kurcalayın çıkar kokusu, cidden ahlaksızlar ya

Kocanız sizi kesin aldatıyordur demiyorum, ama çokta normal görünmüyor bu durum.Bildiğim bir kadın ve erkek vardı, ilişki yaşıyorlarmış, ikiside evlilerdi bu arada, hiç ummadığımız insanlardı, kendileri söylediler ilişkileri olduğunu öyle öğrendik.Bunlar öğle aralarında, sabah mesaiye geç gelip, aralarda çıkıp bir evde buluşuyorlarmış.Yani mesai bittimi ikiside evinde eşinin yanındaydı.Telefonlarda en ufak bir mesaj,arama bulunması mümkün değil.Yani hayatta herşey mümkün dikkat edin

Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Yanlız böyle şeylere aracı olanlara da verilen bir isim var siz bence kendinize ve eşinize acıyarak bakın

Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Eşinizle bacanak takıştı bence bir miktar, her şeyi anlatmakla tehdit edileceği hissini aldı, ben önce davranmış olayım ki bacanak karıma gidip her şeyi dökmeden onun yediği haltı anlatayım, karım ona inanmasın diye düşündü.

Back
X