• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Bu arada daha yeni sizden aldığım gazla eşimle bi posta daha kavga ettim, bana telefon kaydını dinletti.
Hani aramaların kaydedildigi bir uygulama var ya. Orda bütün konuşmaları var. Eşimi işteyken aramış mesai saatlerini sormuş ev boş mu demiş vs.
ev boş mu dediğinde eşiniz hayırdır dememiş mi?

Bu arada daha yeni sizden aldığım gazla eşimle bi posta daha kavga ettim, bana telefon kaydını dinletti.
Hani aramaların kaydedildigi bir uygulama var ya. Orda bütün konuşmaları var. Eşimi işteyken aramış mesai saatlerini sormuş ev boş mu demiş vs.
Eşiniz neden kayıt etmiş o konuşmayı? Her şeyi kaydeder mi böyle? Sadece bunu kaydettiyse büyük sıkıntı. Ya da bütün telefon konuşmalarını kaydediyorsa o başka bir sıkıntı. Her türlü sıkıntı.

Eşiniz neden kayıt etmiş o konuşmayı? Her şeyi kaydeder mi böyle? Sadece bunu kaydettiyse büyük sıkıntı. Ya da bütün telefon konuşmalarını kaydediyorsa o başka bir sıkıntı. Her türlü sıkıntı.
Aynı uygulama bende de var, otomatik her konuşmayı kaydediyor. Bazen kaçırdığım detayları tekrar dinleyebilmek için kullanıyorum ben, eşim de kendi işi için kullandığını söylemişti daha neler için kullanıyor bilemem tabi. Bu olaydan sonra güvenimi sıfıra indirdi.

Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Bence beyefendiye yedek anahtar çıkaran da esiniz

Bacanak bacanağın bişeyiymiş (yazamadım buraya) 😂

Eşiniz dünyanın en saf insanı olmalı. Bunu anlamayacak insan dünya üzerinde yok çünkü.

Ek olarak; o anahtar o kadar rahat bacanaktan istendiyse sizin eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değildir dikkat edin.
👌

tamam biz inandık
Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.

e hani çocuğu okuldan alacaktı acelesi vardı anlayamamıştı.
işteyken aramış ev boş mu diye bile sormuş.
eşin güya anlamamış.
çanak tutmuş resmen bile isteye ablanın aldatılmasını istemiş.
eşin kötü biri farkındasın dimi?
zaten ablana acıyarak bak demesinden belliydi içindeki kötülük🤷‍♀️

Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.
Altından eşinizle ilgili sıkıntılar çıkacak diye kapatmak istiyor olabilir misiniz?Konuyu tamamen kapatmak istiyorsunuz,tabi siz bilirsiniz ama bence mevzu sadece ablanızla ilgili olsaydı söyleyecektiniz gibime geliyor.Burda yazılanları görünce dedinizki ben bunu dersem eniştede benimkinin foyalarını döker, ablam çat diye boşanır benimde boşanmam gerekir en iyisi 3 maymunu oynayayım, bana dokunmayan yılan bin yaşasın.Zaten cümlenizin başında da direk nedenlerinizi sıralamışsınız.

Dememiş muhtemelen o ev önüne gelenin doldurduğu bir ev, müsaitliğini kontrol etmiş
hiç çekinmeden anahtarı da isteyebiliyor birde... nasıl bir muhabbetleri var ki böyle talebi olabiliyor diye düşünüveriyor insan valla

Kalbi temiz, masum saf kocayada bak hele
Anlamamışmış…. Nekadarda ponçik ve iyi niyetli…
Yerinizde olsam kocamdan şüphelenirdim. O eve kendisi gidip geliyormu diye düşünürdüm. Ablanıza acıyarak bakmayın, kocanıza gözlerinizi dört açarak bakın bence.

Siz olsanız sizden saklanmasını ister miydiniz ? Bence hayır , acısını çeksin aptal yerine koyulmaktan daha iyidir emin olun

Kocanızın da masum olduğuna inanmadım , anlamamak nedir yani

Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Söyle su pislige ya o söylesin iki gün icinde yada Sen söyliceksin! Gerekirse sende git evlerine iyice g*t korkusu yasat Suna
Seroya bak
Sen bilmek istemezmisin? Ablan seni suclarsa hic ciddiye Alma Yarin öbürsü gün Anlar zaten

Kalbi temiz, masum saf kocayada bak hele
Anlamamışmış…. Nekadarda ponçik ve iyi niyetli…
Yerinizde olsam kocamdan şüphelenirdim. O eve kendisi gidip geliyormu diye düşünürdüm. Ablanıza acıyarak bakmayın, kocanıza gözlerinizi dört açarak bakın bence.
Aynen bencede

bana asıl eniştenin gelip ablanın eniştesinden anahtar istemesi garip geldi.🙄 bacanaktan istiyor anahtarı, karısının eniştesinden. yürek yemiş resmen. Ya da bacanak ağzını açmaz çünkü…
Var biseyler yüzde yüzzzzz Cok pis kokular geliyor burnuma

o ses kayıtlarını telefonunuza aktarın. önce kanıt toplayın bence. eşi muhtemelen kabul etmemek için sizin eşinize iftira atacak. eğer ablanıza söylemeyi düşünmüyorsanız bile nolur nolmaz telefonunuzda dursun. yarının ne getireceği belli olmaz.

Acaba bi ben mi safım yaa..eğer eşiniz de enişte gibi bi haltlar yiyen cinsse size bu durumu hiç söylemezdi diye düşünüyorum çünkü bu durum aile içinde yayılırsa eşiniz eniştenin kendisini deşifre etme ihtimalini göze alamazdı.bence eşiniz bu konularda fazlaca saf da olabilir

Back
X