- Konu Sahibi Sebnemmm23
Eşini dövmeye gitmiştir kesinKonu sahibi ,konu nasıl bana döndü la hesabı yapıyor suan
Ve yine konuyu acan kactı.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşini dövmeye gitmiştir kesinKonu sahibi ,konu nasıl bana döndü la hesabı yapıyor suan
Ve yine konuyu acan kactı.![]()
Belki gelen kadın değil de erkekti. İçip alem yaptılar belki??Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Ablacım lütfen kızma bana ama eşinizde gerizekalılık var mı ?Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
O ne biçim laf Allah aşkına. Eşiniz de değişik bir bakış açısında, bunu net şekilde söyleyebilirim. Aileniz hakkında ne düşünür diye böyle bir şeyi gizlemeyin.Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Her şeyi geçtim bu son tespit çok doğruYa da enişte bey eşinin bir şeyini biliyordur. Bana sana her şeyi söyledim diye iftira attı demek için koşa koşa yetiştirmiştir. Bir insan karısının akrabasından bu kadar rahat aldatmak için anahtar isteyemez
Bencede katiliyorum anahtari vermis alirkende bida olmasin ne demek ya:) boyle insanin yuzune bakmaycaksin zaten size degil ablaniza uzuldum. Siz kizmadinizmi enistenizeBacanak bacanağın bişeyiymiş (yazamadım buraya)
Eşiniz dünyanın en saf insanı olmalı. Bunu anlamayacak insan dünya üzerinde yok çünkü.
Ek olarak; o anahtar o kadar rahat bacanaktan istendiyse sizin eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değildir dikkat edin.
Ailenle esinin arasi niye bozulacak bu ne sacma dusunce Ben anlamadim desin size dedigi gibi. Sizle bozulmadiysa arasi merak etmeyin ailenizle bozulmaz esinizin :))))) .....Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
bu hikayeyi bilmiyorum amaNeresinden tutulsa elde kalacak 1 adet yurdum seks hikayesi..
Eniştedeki rahatlık nedir öyle?İnsan böyle bir şeye kalkışacaksa bile gizli saklı otele başka yere gider kimseye de lafını etmez, bacanaktan anahtar istemek, duyulacagı adamın umrunda değil demek ki, ya da eşinizle arasında bayağı ittifak var..
Herif eşinize “anahtarı ver takılacagım” diyor.”Takılacağım” bunu anlamamış olamaz bana kalırsa bu rahatlığın sebebi eşinizle bazı ortak haltlar yemiş olmaları olabilir.
Konu ne yerde kaldi bilmiyorum. Ama eşiniz ciddi şekilde yedek anahtari istesin. Orasi fuhuş yeri degil. Oyle kullanamazsin diyerek en azindan gitmesini onlesin. Sonra da boyle olay yaşandigini ablana soyle. Gerisi de onlara kalsin. Ben hicbir kadinin goz gore gore boynuzlanmasini hakettigini dusunmuyorum. Sizin ev olmaz başka yer olur. Illaki yer bulur oyle arsiz insan. Yakalanma ihtimali zaten yuksek riskli bir teklif etmiş ablanizin eşiMerhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.