Ablam bana ve kızıma devamlı bağırıyor

Kıyamam size. Önceki konularınıza azıcık baktım da, umarım hayatınızın geri kalanı çok güzel ve mutlu olur :KK68:
Kendi evinize mutlaka çıkmalısınız. Henüz buna hazır değilseniz ablanızı alıp karşınıza konuşun. Anlatın. Bize bağırmanı istemiyorum diye net söyleyin.

Eşinizle barışma durumunuz vardı sanırım? O durum ne oldu? Ablanız sadece size karşı böyle ise sizd garezi var demektir, herkese karşı öyleyse kendisiyle sorunu vardır.

Sizde ona bagırın sonuna “öyle bagırılmaz böyle bAgırılırı” da ekleyin belki anlar yaptıgının kırıcı oldugunu

Herkesin sorunları var... alttan almak zorunda mısınız.. ne demek bana ve kızıma bağırıyor.. hadi sizi geçelim kızınıza bağırdığında nasıl tepki veriyorsunuz... birisi kızıma bağıracak terslecek, parçalarım onu.. lütfen kendinizi ve kızınızı koruyun..

sonuçta baba evi kimsenin tekelinde değil, aynen bu şekilde konuş, kızına neden bağırıyor, kaç yaşında kızın
ablan ve sen çalışıyor musunuz, kızına kim bakıyor bunlarda önemli, çok az detay yazmışsın

Ablada olsa çocuğuna ve sana bagirmaya hakki yok sorunları vardır olabilir herkesin sorunu var. Tabii sizde ona tepki olarak bagirmayin ama ciddi bir şekilde net bir konuşmayla uyarmani tavsiye ederim .

o evden kurtulman mümkün değil mi neden bu işkenceye katlanıyorsun

bana bağrdı diyelim ki kabul etmem de kızıma asla bağıramaz .. haddini bildirin lütfen. herkesin derdi kendine.

Back
X