Eniştemin sapıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Yaşlı pisliğe bak sen. Kız vursaydın bir tane aklı başına gelirdi belki. Neyse ailene söyle yaşadığını. Bir daha seni teyzene göndermesinler.

konunuz bana geçmedi. Belli ki otuz yaş üstüsünüz ben orda kalmak istemiyorum deseniz kimse bişey diyemez. Adam aylar önce ilaçlar cinsel isteksizlik yapıyor mu diye soruyor siz tepki vermeyip tekrar adamla aynı ortama giriyorsunuz. Yerine oturmayan şeyler var.
Kesinlikle haklısınız. Ben 35 yaşındayım annem 60 yaşında. Konu sahibinin annesi 82 ise her halükarda 35den de fazla olmalı konu sahibi ama yaşlar konusundaki tutarsızlık ve suskunluktan dolayı faka bastı sanırım konu sahibi. Uydurma bir konu ise, keşke bu tarz taciz gibi hassas konular malzeme yapılmasa..

Kesinlikle haklısınız. Ben 35 yaşındayım annem 60 yaşında. Konu sahibinin annesi 82 ise her halükarda 35den de fazla olmalı konu sahibi ama yaşlar konusundaki tutarsızlık ve suskunluktan dolayı faka bastı sanırım konu sahibi. Uydurma bir konu ise, keşke bu tarz taciz gibi hassas konular malzeme yapılmasa..
Uydurma yapmaz eski üyelerden çünkü

Herkes ailene söyle yazmış da konu sahibinin annesi 80 küsür yaşında kanser hastası. Kendi de toy genç kız değil, sorunlu boşanma atlatmış kazık kadar kadın. Adamın önceki vukuatında hayırdır dememiş, had bildirmemiş, herifin kafaya çantayı geçirmemiş. Çok pısırık olursun kal gelirsin ama bir daha da o herifin arabasına binmez evlerine gitmezsin. Bi zahmet bir gece otelde kalın ya da akşam dönün evinize. Otogardan eve kadar niye bir taksi tutmuyorsunuz otobüse binmiyorsunuz da bu adam gelip alıyor?

Sapık herifin ya saçını başını yolar rezil edersin, ya şikayet edersin ya da bulaşmazsın. Siz her ay evlerine gidip kalıyorsunuz. Teyzenize de açıkça söyleyin, şundan bundan rahatsız oldum, kocan beni taciz etti o yüzden gelmem artık diyin.

Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken :( Başka bir yanlışını görmedim.
Başka daha ne yanlış olacak? Bunu duyup devam mı ettiniz gidip gelmeye?

Uydurma yapmaz eski üyelerden çünkü
Üye gerçek demek konusu gerçek demek değil. Bazen gerçek olmayan mağduriyetler anlatıp yazılan yorumlarla cevaplarla kendini iyi hissedenler de çıkıyor. Bu kesin öyle diyemem ama öyle çıkarsa da şaşırmam.
adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.
Bunu diyen kadın eniştesinin 2. tacizinde bile bir şey yapmayıp adamın arabasıyla adamın evine gidiyor. Tamam teyzenin de evi ama adamı yolar, teyzene de bir bahane uydurursun gitmezsin. O asfalt taşı eniştenin kafaya niye indirilmiyor?

Üye gerçek demek konusu gerçek demek değil. Bazen gerçek olmayan mağduriyetler anlatıp yazılan yorumlarla cevaplarla kendini iyi hissedenler de çıkıyor. Bu kesin öyle diyemem ama öyle çıkarsa da şaşırmam.

Bunu diyen kadın eniştesinin 2. tacizinde bile bir şey yapmayıp adamın arabasıyla adamın evine gidiyor. Tamam teyzenin de evi ama adamı yolar, teyzene de bir bahane uydurursun gitmezsin. O asfalt taşı eniştenin kafaya niye indirilmiyor?
Yok artık… böyle de açıklar yakalanıyor işte. O zaman kesinlikle uydurmasyon bir durum bu.. doğru düzgün cevapta vermiyor zaten konu sahibi

Haklısın

Gitmeyin görüşmeyin. Anneniz çok sıkıştırırsa bunamış o dersiniz, anlatırsınız gerekirse.

Doktorum 2 ay zamanın yeterli olduğunh söyledi. Ben 35 yaşındayım. Henüz hazır değilsem zaten bundan sonra da işim biraz zor :) Testte olumsuz sonucu görünce eşim bile : "Bu işler için yaşın pek müsait değil," dedi. 4 yıllık evliliğimiz süresince eşim 2 yıl bana elini bile sürmedi. Iktıdarsızlık icin ilaç kullanıyor, alkol almadan bana yaklaşmiyor ki daha gecen sene sırf cocuk istedigi icin yaklasti yoksa birbirimize elimizi bile sürmüyoruz. Hamile kaldım 6 ay yine dokunmadı. Yani işler maalesef bazen bizim disaridan tahmin ettigimizden cok farkli oluyor. Biraktim artik. Benim hicbir işim rast gitmez. Bayram günü vile durumum bu. Teşekkür ederim tek ilgilenen de siz oldunuz.

Adam sapık çıkmıştı. Aşağılıyordu, aynı şekilde ailesi ile ilgili problem yaratıyordu, direkt narsist bir karakterdi ama yutuyordum. Sonra telefonunda tesadüfen kendi fotoğraflarıma bakacakken okula, işe gidiyorum dediği saatlerde gizli kadın videosu ve fotoğrafı çektiğini görene kadar kazan kazan yemek, tepsi tepsi hamur işi... Zaten mutsuzum diye kendimi mutfağa vermişim, adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.
Mesaj 2018 yılından hanımlar yani 35+7= 42 yaşında konu sahibi

Mesleği: sesi ve görüntüsü ile para kazanıyorum demiş. Seslendirme ve sunuculuk yapıyormuş

Ayrıca 2024 yılındaki mesajını okursanız bir adamin kafasına asfalt taşı atmayı da biliyormuş

Pes gece gece 42 yaşında kadında mi ergenler gibi kafa buluyor Mune Mune

Bundan 6-7 ay önce yine arabasına bindiğimde: “İlaçlar cinsel isteğinde artış yaptı mı?” diye sormuştu durup dururken :( Başka bir yanlışını görmedim.
Daha ne olsun . Ozamandan belli etmis ilerisininde gelecegini.
Dedeye bak sen

Konu sahibinin yaşlar ve yıllar haricinde konusunun ana çerçevesi gerçek olabilir. Sanırım enişteye yeşil ışık yaktı. Şimdide ne yapsam diye fikir alıyor bence. Mümkünse yeşil ışık yaktığı durumları da anlatırsa iyi olur.
Ne kadar ayıp bu yazdığınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X