Eniştemin sapıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin yaşlar ve yıllar haricinde konusunun ana çerçevesi gerçek olabilir. Sanırım enişteye yeşil ışık yaktı. Şimdide ne yapsam diye fikir alıyor bence. Mümkünse yeşil ışık yaktığı durumları da anlatırsa iyi olur.
Konuyu ben de gerçekçi bulmadım ama 77 yaşındaki adama ne ışığı yakacak ki
adamın göreceği tek ışık kalmış o da tünelin ucundaki ışık :olamaz:

Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Teneşir paklayacak sanırım.
Gitme tabi ki otele git, geçte olsa evine dön. Farz et ki orada bir teyzen yok, nasıl ilerletirdin tedavini, öyle yap.

Uydurma yapmaz eski üyelerden çünkü
Eski üye olup intihar ediyorum diye fake atan vardı adını unuttum. Olabilir neden olmasın? Anlattığının mantıklı bir yanı yok çünkü aylar öncesinden adam acik etmiş bizimki hala kendisini otogardan aldırıyor adamın evinde kalıyor. Olmaz öyle şey

Kesinlikle haklısınız. Ben 35 yaşındayım annem 60 yaşında. Konu sahibinin annesi 82 ise her halükarda 35den de fazla olmalı konu sahibi ama yaşlar konusundaki tutarsızlık ve suskunluktan dolayı faka bastı sanırım konu sahibi. Uydurma bir konu ise, keşke bu tarz taciz gibi hassas konular malzeme yapılmasa..
Ben ilk bu siteye girdiğim zaman kötü şeyler yaşayan insanlara üzülürdüm. Zamanla bazı insanların sırf ilgi için konu açtıklarını gördüm. Bunlar böyle yaprak gerçekten mağdur olan insanlar da temkinli yaklaşmamıza sebep oluyorlar. Taciz ve tecavüz bir çok kadının kanayan yarası,gerçekten malzeme yapılmayacak kadar hassas bir konu.

Kaçana kadar konunun gerçeğini anlatsana. Adam zaten dediklerin doğruysa aylar önce taciz etmiş başka da bir şey de görmedim deyip devam etmişsin adamla takılmaya. İnsanların kafasında Kaldırım taşı atmayı biliyorsan eniştenin ayrıcalığı ne?
Hastaneye gidiyorsan gidiyorsun hepimiz hastaneye gidiyoruz da birileri bizi götürüp getirmiyor çok fena bir halde Değilsek. Kusura bakma da konuda yazdıkların çok tutarsız

Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Ne bahanesi direkt anlat

Eski üye olup intihar ediyorum diye fake atan vardı adını unuttum. Olabilir neden olmasın? Anlattığının mantıklı bir yanı yok çünkü aylar öncesinden adam acik etmiş bizimki hala kendisini otogardan aldırıyor adamın evinde kalıyor. Olmaz öyle şey
Yüzüne de söylemiş cinsel ilaçlar fayda gösteriyor mu diye demekki kullandohi zamanlari da söylüyorlar veya konuşuyorlar aralarinda

Yüzüne de söylemiş cinsel ilaçlar fayda gösteriyor mu diye demekki kullandohi zamanlari da söylüyorlar veya konuşuyorlar aralarinda
Cinsel ilaclar gibi değil de kullandığın ilaçlar etkiliyor mu demiş sanırım yine de orada arabadan inmeyip üstüne evlerine gitmeye devam etmesi hiç gerçekçi değil. Ne söyleyecektim herkese diyor derdi o yani sapık adamla baş başa kalmak değil. Başka bir şey olmadı diyor daha ne olacakmış acaba

@Mune konuyu mesaj alımına kapatabilir misiniz?
Adama beddualar küfürler lanetler savursaydık elinize ne geçecekti? 77 yaşında herif tacizci olmaz diye bir şey yok, sapığın alası onlar. Tacizciler gün yüzü göremesinler gebersinler, tacizle ilgili senaryo yazanlar da gidip tedavi olsun. Eniştenin kafaya ilk tacizde niye taşla vurmadınız, ben o kısmı merak ettim.

tokadı yapıştırıp vursan ölür adamdan sayarlar hasbünallahü ve ni'mel vekil aile büyüklerine hemen söyle yanı susma bu taciz kendini korumalısın

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehditetmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Açıkça söyle, sapık bu adam , uzak dur ve asla gitme , korkma çekinme ailene de söyle ...

40lı yaşlarda bir kadın neden 13 aydır ayda bir gece hastane için teyzesinin evinde kalır ki? Bir de enişte otogardan alıp hastaneye götürüp getiriyor, saçma
Merkezle ilçe arası en fazla ne kadar uzak olabilir? Git gel yani evine enişte teyze ne alaka, şehir içi gibi belli saatlerde otobüsleri dolmuşları oluyor, biraz şımarıksınız galiba.

Üstelik enişte niyeti zaten bozmuş cinsel istek durumunuzu sorduğunda, siz iflah olmamış gitmeye devam etmişsiniz, ilk hatasında suratına tükürüp ortalığı ayağa kaldırmalıydınız.
Velev ki bunu yapmadınız kimseye söylemediniz, adamın ağzına bir güzel etseydiniz ya kimseler duymadan? Yoksa hastaneye götürüp getirmez otogardan almaz diye mi korktunuz tepki vermeye?
Konunuz doğruysa ve olaylar aynen anlattığınız gibi geliştiyse ikincisi pek taciz gibi durmuyor haberiniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X