Eniştemin sapıtması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bır gecelegıne de olsa gıtme. Hastanede yat kalk, kımseye sen neden buradasın diye sormuyorlar. Annen bılmese bıle teyzene anlat, sulalene anlat

@Mune konuyu mesaj alımına kapatabilir misiniz?

Doktorum 2 ay zamanın yeterli olduğunh söyledi. Ben 35 yaşındayım. Henüz hazır değilsem zaten bundan sonra da işim biraz zor :) Testte olumsuz sonucu görünce eşim bile : "Bu işler için yaşın pek müsait değil," dedi. 4 yıllık evliliğimiz süresince eşim 2 yıl bana elini bile sürmedi. Iktıdarsızlık icin ilaç kullanıyor, alkol almadan bana yaklaşmiyor ki daha gecen sene sırf cocuk istedigi icin yaklasti yoksa birbirimize elimizi bile sürmüyoruz. Hamile kaldım 6 ay yine dokunmadı. Yani işler maalesef bazen bizim disaridan tahmin ettigimizden cok farkli oluyor. Biraktim artik. Benim hicbir işim rast gitmez. Bayram günü vile durumum bu. Teşekkür ederim tek ilgilenen de siz oldunuz.

Adam sapık çıkmıştı. Aşağılıyordu, aynı şekilde ailesi ile ilgili problem yaratıyordu, direkt narsist bir karakterdi ama yutuyordum. Sonra telefonunda tesadüfen kendi fotoğraflarıma bakacakken okula, işe gidiyorum dediği saatlerde gizli kadın videosu ve fotoğrafı çektiğini görene kadar kazan kazan yemek, tepsi tepsi hamur işi... Zaten mutsuzum diye kendimi mutfağa vermişim, adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.

Mesaj 2018 yılından hanımlar yani 35+7= 42 yaşında konu sahibi

Mesleği: sesi ve görüntüsü ile para kazanıyorum demiş. Seslendirme ve sunuculuk yapıyormuş

Ayrıca 2024 yılındaki mesajını okursanız bir adamin kafasına asfalt taşı atmayı da biliyormuş

Pes gece gece 42 yaşında kadında mi ergenler gibi kafa buluyor @Mune
Benim mesajıma cevap verir misin konu sahibi? Okuyan 15 yaşında sanıyor herkese der misin 42 yaşındayım diye.

Pis herif ya, gelmiş 77 yaşına totosunda ağaracak kıl kalmamış testisleri sarkmaktan dizlerine inmiş hala karı kız peşinde

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.
Teyzenizin kocasınn size ne demek istedigini algilayamadiniz sanırım ve sadece yüzünüzü düşürüp, sorunca da "Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle," mi? Dediniz?
Sizi Dudaktan öpmek isteyen kişinin kim oldugunun farkindasiniz degil mi?

Herkese merhaba. 13 aydır bir sağlık sorunum nedeni ile doktor randevum için her ay bir geceliğine merkezde oturan teyzemin evine gidiyorum. Hastane il merkezinde, biz ilçede oturuyoruz. Teyzem eşiyle yaşıyor ve beni otogardan eniştem alıyor, doktora eniştem götürüyor.

Son gidişimde eniştem yine beni otogardan aldı, arabasına bindik. Direkt çenemi sıkarak: “Çok tatlısııın,” dedi. Elini çektikten sonra: “Yanaklarından öperken dudaklarından öpesim geliyor. Dudaklarından öpmek istesem izin verir misin?” diye sordu :( Hiçbir şey söyleyemedim ama yüzüm asılmış olacak ki: “Şimdi sen bana kızmışsındır, kızdın mı?” dedi. “Kızdım, sen benimle nasıl konuşuyorsun öyle,” dedim. “Şaka!” dedi ve arabasını çalıştırdı. Bu adam 77 yaşında.

Bu olayı ablama ve ablamın kızına anlattım. Ablam: “ Eniştemi arayıp senden uzak durması için tehdit etmelisin,” dedi ki bence bu çok saçma. Ablamın kızı: “Ben olsam direkt aileme anlatırdım,” dedi ama annem 82 yaşında kanser hastası.

Bir daha o eve gidemem. Yerimde olsanız ne yapardınız? Oraya bir daha gitmemek için nasıl bir bahane sunardınız? Teyzem de annem de teyzemlere gitmem konusunda çok ısrarcı.
Bu halde oraya gönderen anneden şüphe ederım.

Nasıl hersey bu kadar kolay normallestirilir ya. Sok içindeyim. Adamın ağzının payını vermeniz gerekirdi . Daha güçlü durmanız gerekiyor bu hayatta. Yoksa böyle mağduriyetler yaşarsınız. Zayıf kadinlar daha korumasız gorunuyor sapıkların gözünde. Ailenize anlatmaniz gerekir normalde. Ama anormal bir aileniz olduğunu varsaysak bile sizin adamı engellemeniz gerekir. Gorusmeyin gitmeyin teyzenize sakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X