canım hiç kimse ailesine beni aramayın demez insan evlenince daha bi bağlanır ailesine kadir kıymet bilir.ama bence ablanın sizden gizlediği problemleri var isteyerek öyle konuştuğunu hiç sanmıyorum allah her ne sıkıntıdaysa yardımcısı olsun inşallah bu durum uzamaz..kızlar daha önce de bir konu açmıştım, ablamla evlendiğinden beri yüzyüze görüşemediğimizden bahsetmiştim.
Diğer konumda yazdıklarım aşağıda;
yeni evlenmiş bir ablam var, kaynanasıyla birlikte oturuyor biz anadolu yakasındayız ablamlar da karşıda.
Ve ablamla evlendiğinden beri sadece telefonda görüşüyoruz, davet etmek istesek ya da gitmek istesek hep farklı planları oluyor, bir kez habersiz gittik onda da çok farklı bir ortam oldu, sanki ablam değil de başka biriydi gittiğimiz.
Bir sıkıntısı olup olmadığını soruyoruz mutluyum diyor, evlenmeden önce çok planlarımız vardı birbirimie gelip gidecek, ikramlarda bulunacaktık, hiçbiri gerçek olmadı.
Bunun üzerine;
belli bi süredir zaten yalnızca biz arıyorduk, bunun üzerine dün, ben ablama telefonda, çok değiştiğini söyledim ve bi şekilde kavga ettik telefonda ve beni aramayın artık dedi....
Korkarım bunu söylerken ciddiydi...
Kendimi çok kötü hissediyorum ve yalnızca anneme karşı suçlu hissediyorum(
Canım daha önce ki konunu okumuştum.Benim de ablam var çünkü empati kurabiliyorum ve de zor durumda olduğunu anlayabiliyorum.Ben 2-3 gün ablamla görüşmesem dayanamıyorum çünkü..O da öyle..
Belki sürekli ablana"mutsuz musun,niye gelmiyorsun,niye aramıyorsun"sorularını soruyorsan ondan da sıkılmış olabilir..Bi süre hiç arayıp sormayın bence..O süre sonunda da başbaşa bi yerlerde buluşup bi kahve içmeyi teklif edin...
Abla kardeş ve enişte dertleşmeyi denemelisiniz başbaşa..Yoksa işin içinden çıkamazsınız...En azından eniştenin görüşmeme derdini öğrenin ve ağırlığınızı koyun...
Aynen canım ablamla 2 gün konuşmasam hiç bi işime konsantre olamam günlük raporu almam lazım 5 dk bile olsa:)
Canım daha önce ki konunu okumuştum.Benim de ablam var çünkü empati kurabiliyorum ve de zor durumda olduğunu anlayabiliyorum.Ben 2-3 gün ablamla görüşmesem dayanamıyorum çünkü..O da öyle..
Belki sürekli ablana"mutsuz musun,niye gelmiyorsun,niye aramıyorsun"sorularını soruyorsan ondan da sıkılmış olabilir..Bi süre hiç arayıp sormayın bence..O süre sonunda da başbaşa bi yerlerde buluşup bi kahve içmeyi teklif edin...
Abla kardeş ve enişte dertleşmeyi denemelisiniz başbaşa..Yoksa işin içinden çıkamazsınız...En azından eniştenin görüşmeme derdini öğrenin ve ağırlığınızı koyun...
Aynen canım ablamla 2 gün konuşmasam hiç bi işime konsantre olamam günlük raporu almam lazım 5 dk bile olsa:)
hep sorduk kendisine,zaten sorduk diye suçlu olduk
istemiyor bence artık bizimle görüşmeyi, eşi ona yetiyor demek ki
Hanımlar durumumuzla ilgili bilgi vermek istedim
Ablamla durumumuz düzeldi çok şükür
Evliliğe adapte olamadığını zor günler geçirdiğini ve bizimle yeniden eskisi gibi olmak istediğini söyledi ve şu an çok iyiyiz çok şükür
Bir de bize sürprizi vardı yeğenim olacak hayırlısıyla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?