anlamadım ??Yaş kaç afedersin? Araba ve motorlari sayma zaten yoksa kalpten gideriz, o nasil bir mal varligi...
Bu konu kapanır, konu sahibi ateş atıyor, alev alması yakın
ya konuşmadıkmı babamla snaıyorsunuz tamam neyse gerçekten sizinle konuşmak istemiyorum iyi geceler..Ya sen ciddi ciddi anlamıyorsun galiba? Bakış açınızı değiştirin önce ikinizde. Böyle devam ederse ablan işkence içinde yaşar sende çare değil ay kıskanıyo oy kıskanıyo diye düşünerek bir arpa boyu yol alamazsın. Bu mu senin ablana desteğin burda dertleşmek için yazdığın konuda ablanın nişanlısını ezip geçmişsin ablana nasıl yansıtıyosun? Reddedilemez deyio duruyosun belki sen birşey yapabilirdin? Ablan kendi nişanlısıyla ilgili babasına fikirlerini söyleyemez belki ama sen muhabbet arasında minik minik cümlelerle kendi düşüncenmiş gibi babanı o adamdan soğutabilirsin. Ya da annen yapabilir. Kimse sırf abisi diye kızına işkence etmez gerçeklere uyanırsa. Önce onu düşün. Burda saçma sapan ahkam kesme.
çok beklersin üzgünüm..Keske Amerika, Marsta kuracagi koloniye beni de alsa. Ben bu dunyada bu zihniyette olan insanlarla yasamak istemiyorum daha fazla.
anlamadım ??
Senin kv yandı!tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş
..Senin kv yandı!
23 yaşındayım yahu fikir üretince teyze oldukSenin kv yandı!
..
Allah beyin versin ...
Çocuk gelinyalnız uslup genç gibi değil çocuk gibi..
22 yaşa çocuk diyen bir teyzeÇocuk gelin
Bunun kv yandı vallahi
Valla bende aynı şeyi diledim kaç dakikadır ama olsa şimdiye belli ederdin heralde..
Allah beyin versin ...
sen belli ediyorsun güya o yeterValla bende aynı şeyi diledim kaç dakikadır ama olsa şimdiye belli ederdin heralde
Konu sahibi cok beklersin yazmis sizeKeske Amerika, Marsta kuracagi koloniye beni de alsa. Ben bu dunyada bu zihniyette olan insanlarla yasamak istemiyorum daha fazla.
sen belli ediyorsun güya o yeter
teyze ağzımı bozma bak git amacın ne senin gece gece be az edep edeppKonu sahibi cok beklersin yazmis size
Sanirim marsa gideceklerin listesini ona hazirlatiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?