ablam beni kıskanıyor

tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş

Hayatım senin hayattaki tek başarın erken yaşta koca bulmak olabilir. Ama herkesi kendin gibi sanma. Ayrıca her insanın çocukluk gençlik yaşlılık dönemi olur. Dünyada tek sen genç değilsin ve hep genç kalmayacaksın. Herkes genç oldu ve herkes gibi sen de yaşlanacaksın. O yüzden sen teyze lafını kendini üstün göstermek olarak kullanabilirsin ama bu sadece senin tam bir vizyonsuz olduğunu gösteriyor.

Babanmi evlenecek ablanin nisanlisiyla Tovbe ... Kiz mutsuz bir evlilik yapacak bu durumda.. kafasina yatmadiysa nisani atsin sevmiyormusta anlattigina gore.. sizi kiskandigini dusunumuyorum, sadece icinde bulundugu duruma uzuluyor.. iyide niye nisanlandiki onunla ?

harbimi diyon

Atıyorum benim ablam beni bariz bi şekilde kıskandı asla bu şekilde yaftalamam asla beni kıskanıyo yada kıskandığını kendime bile itiraf etmem kaldı ki ...
Ve bence yazdıklarından anladım ki ablan için üzülmüyorsun kıskanıldığını düşündüğün için ego bile yapmışsın
Umarım yazdıklarının eksik ve yanlıştır ablan için çok üzüldüm
Ve umarım mutlu olur
Ne desem bilemedim

sadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse ona gelen görücü babamın red edemeyeceği birisiydi benim suçum ne
Aaaa baban mı evleniyor da baban reddedemiyor yahu hangi devirdeyiz baban birilerini kıramıyo diye ablanın hayatını mı feda ediyor yani. Annenizle konuşun babanızı ikna etsin göz göre göre ablanızın hayatını yakmasın

Bence durum senin hoşuna gitmiş. Hani iki kadın bir araya gelip "aaaay ama nasııııı kıskanıyooooo beni bir görsen" diye geyik yaparlar ya aynen öyle olmuş anlatımınız. Ablanıza nispet yapıyormuşsunuz gibi hissettim.

niye anlamak istemiyorsunuz beni ben zaten kimseye demedim bu konuyu 4 ayın ardından sadece buraya döküyorum vallahi anneme bile demdim ya niye bukadar kötülüyorsunuz beni

çok yanlış düşünüyorsunuz ablam diyorum annemde yakın diyorum yaptığınıza bakın resmen ortamı kızıştırıyorsunuz

en büyük teyze benim şu anyeter ki konu sahibi benden nefret etsin sorun değil
konu teyze değil konu boş konuşmanızdı teyzeyi ortaya katmayın birgün bende sizde teyze olacaksınız amacınız ortalığı karıştırmak resmen yeter ya

çok yanlış düşünüyorsunuz ablam diyorum annemde yakın diyorum yaptığınıza bakın resmen ortamı kızıştırıyorsunuz

o zaman konuyu babam ablamı istemediği biriyle evlendirmek istiyor ne yapabilirim diye açman gerekmezmiydi?

daha önceki mesajlarımda size tavsiyeler verdim ama siz onları es geçip insanlarla laf dalaşına girmeyi tercih ettiniz..
amacınız nedir inanın hiç belli olmuyor yazdıklarınızdan..

konu teyze değil konu boş konuşmanızdı teyzeyi ortaya katmayın birgün bende sizde teyze olacaksınız amacınız ortalığı karıştırmak resmen yeter ya
hakaret var diye ortalığı inlettin demin yahu... kim kızıştırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…