- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş
Ben kadrolu KK yazariyim, isim bu, ekmek parama mani olamazsin, yedirmem sanaben aşiret kızı değilim sülalem öyle bir şey anlamış değilsin burda boş boş yorum yapıyorsun işin yok msjları bile tek tek okuyorsun bukadarda boş olunmaz ya
harbimi diyonHayatım senin hayattaki tek başarın erken yaşta koca bulmak olabilir. Ama herkesi kendin gibi sanma. Ayrıca her insanın çocukluk gençlik yaşlılık dönemi olur. Dünyada tek sen genç değilsin ve hep genç kalmayacaksın. Herkes genç oldu ve herkes gibi sen de yaşlanacaksın. O yüzden sen teyze lafını kendini üstün göstermek olarak kullanabilirsin ama bu sadece senin tam bir vizyonsuz olduğunu gösteriyor.
hıhıBence sen ablanı kıskanıyorsun , haydi itiraf et
Aaaa baban mı evleniyor da baban reddedemiyor yahu hangi devirdeyiz baban birilerini kıramıyo diye ablanın hayatını mı feda ediyor yani. Annenizle konuşun babanızı ikna etsin göz göre göre ablanızın hayatını yakmasınsadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse ona gelen görücü babamın red edemeyeceği birisiydi benim suçum ne
Konu sahibi "teyze" dusmani, bilginize... Eger teyze iseniz uzak durunuz
niye anlamak istemiyorsunuz beni ben zaten kimseye demedim bu konuyu 4 ayın ardından sadece buraya döküyorum vallahi anneme bile demdim ya niye bukadar kötülüyorsunuz beniAtıyorum benim ablam beni bariz bi şekilde kıskandı asla bu şekilde yaftalamam asla beni kıskanıyo yada kıskandığını kendime bile itiraf etmem kaldı ki ...
Ve bence yazdıklarından anladım ki ablan için üzülmüyorsun kıskanıldığını düşündüğün için ego bile yapmışsın
Umarım yazdıklarının eksik ve yanlıştır ablan için çok üzüldüm
Ve umarım mutlu olur
Ne desem bilemedim
çok yanlış düşünüyorsunuz ablam diyorum annemde yakın diyorum yaptığınıza bakın resmen ortamı kızıştırıyorsunuzBence durum senin hoşuna gitmiş. Hani iki kadın bir araya gelip "aaaay ama nasııııı kıskanıyooooo beni bir görsen" diye geyik yaparlar ya aynen öyle olmuş anlatımınız. Ablanıza nispet yapıyormuşsunuz gibi hissettim.
en büyük teyze benim şu anKonu sahibi "teyze" dusmani, bilginize... Eger teyze iseniz uzak durunuz
Bir de atesle yaklsmayiniz, barut gibi kendileri
konu teyze değil konu boş konuşmanızdı teyzeyi ortaya katmayın birgün bende sizde teyze olacaksınız amacınız ortalığı karıştırmak resmen yeter yaen büyük teyze benim şu anyeter ki konu sahibi benden nefret etsin sorun değil
çok yanlış düşünüyorsunuz ablam diyorum annemde yakın diyorum yaptığınıza bakın resmen ortamı kızıştırıyorsunuz
hakaret var diye ortalığı inlettin demin yahu... kim kızıştırıyor?konu teyze değil konu boş konuşmanızdı teyzeyi ortaya katmayın birgün bende sizde teyze olacaksınız amacınız ortalığı karıştırmak resmen yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?