ablam beni kıskanıyor

ablam 25 ben 22 benim ablamda öyle dertlerimi herzamn ilk onunla paylaşırım beni çok seviyor biliyorum ama istemedense olsa bu kıskançlık beynime işledi resmen ne yapmalıyım

Rabbim hakketen size beyin versin dert bulamayınca millete bulaşın anca koca karıdan farkınız yok ye iç .. yaz bu sun

Ya gercekten sorun nedir??? Neden herkese teyze diyorsun, yaslarimizi biliyor musun? Madem asiret kizisin, madem teyzeniz, sen kucuklugunu bil, edepli ol, saygida kusur etme!!! Hadsiz!!!
ben aşiret kızı değilim sülalem öyle bir şey anlamış değilsin burda boş boş yorum yapıyorsun işin yok msjları bile tek tek okuyorsun bukadarda boş olunmaz ya

ben aşiret kızı değilim sülalem öyle bir şey anlamış değilsin burda boş boş yorum yapıyorsun işin yok msjları bile tek tek okuyorsun bukadarda boş olunmaz ya
Sen bol bol icini dok bence, hem ban yiyip hem konun kapaninca biz burada senin arkandan verip veristirken cevap veremezsin, e dogal olarak da bu kadar eglenceli olmaz
Ablam beni kiskaniyor, ne yapmaliyim ühhü ühhü cok üzülüyorum

kardeşliği oldu sizden öğreniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…