ablam 25 ben 22 benim ablamda öyle dertlerimi herzamn ilk onunla paylaşırım beni çok seviyor biliyorum ama istemedense olsa bu kıskançlık beynime işledi resmen ne yapmalıyımAblan mutlu değilse ayrılsın. .
Kaç yaşındasın?
Ben bir abla olarak asla kardeşimi kıskanmadım. .
Kıskanmam. .
Herşeyin en güzeline layık oo. .
Onun eksiğini kapatırım . .
Zorla mı nişanlı ablanız?
Kaç yaşında ablan ?
..
Allah beyin versin ...
ablam 25 ben 22 benim ablamda öyle dertlerimi herzamn ilk onunla paylaşırım beni çok seviyor biliyorum ama istemedense olsa bu kıskançlık beynime işledi resmen ne yapmalıyım
Rabbim hakketen size beyin versin dert bulamayınca millete bulaşın anca koca karıdan farkınız yok ye iç .. yaz bu sunFakat helal olsun sana kiz esra! Herkese catir catir laf yetistiriyosun ya ne diyeyim. Yapilan ignelemeleri bile yanlis anliyosun sonra da ona buna teyze diyosunsizin gibilerden uzakta olmak icin marsa gondersinler beni yazmis arkadasin birisi, sen "cok beklersin" yazmissin sen ustunu cizmissin onu marsa gondermiyeceksin anlasilan
Ya gercekten sorun nedir??? Neden herkese teyze diyorsun, yaslarimizi biliyor musun? Madem asiret kizisin, madem teyzeniz, sen kucuklugunu bil, edepli ol, saygida kusur etme!!! Hadsiz!!!teyze ağzımı bozma bak git amacın ne senin gece gece be az edep edepp
insnalar çok ağır konuşuyor insan nasıl üstünü kapatabilirkiHakaret cezası alacaksınız. .
Konu açtınız
fikirler hoşunuza gitmedi diye
neden böyle hakaret ediyorsunuz. .
Mune
ben aşiret kızı değilim sülalem öyle bir şey anlamış değilsin burda boş boş yorum yapıyorsun işin yok msjları bile tek tek okuyorsun bukadarda boş olunmaz yaYa gercekten sorun nedir??? Neden herkese teyze diyorsun, yaslarimizi biliyor musun? Madem asiret kizisin, madem teyzeniz, sen kucuklugunu bil, edepli ol, saygida kusur etme!!! Hadsiz!!!
insnalar çok ağır konuşuyor insan nasıl üstünü kapatabilirki
insnalar çok ağır konuşuyor insan nasıl üstünü kapatabilirki
Ablanız bu evliliği yapmasın, destek olun ikna edin.
tamam koca karı diyim oldumu bayan çok bilmiş çirkefmiş pehYa teyze kufur mu ya herkese teyze teyze diyorsun :) burada yaptigin cirkefligi babana yapsan ablanin hayati kurtulmustu. Yemez iste
Sen bol bol icini dok bence, hem ban yiyip hem konun kapaninca biz burada senin arkandan verip veristirken cevap veremezsin, e dogal olarak da bu kadar eglenceli olmazben aşiret kızı değilim sülalem öyle bir şey anlamış değilsin burda boş boş yorum yapıyorsun işin yok msjları bile tek tek okuyorsun bukadarda boş olunmaz ya
Hayyy teyzeler kovalasin senitamam koca karı diyim oldumu bayan çok bilmiş çirkefmiş peh
kardeşliği oldu sizden öğreniyimSüreki beni kıskanıyor diyip durmandan çok rahatsız oldum.
Kendini şanssız hissediyordur kıskançlık başka birşey sende nebiçim kardeşsin ki ablam beni kıskanıyor kıskanıyor diye konu açıyorsun
...Ay siz kendinizi çooookkk fazla önemsemişsiniiz bence, tahminim o ki aslında ablanız sizi asla kıskanmıyor siz öyle olmasını isteyip-düşünüp- sadece kendi kendinize egonuzu yükseltiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?