Ee büyüyünce o benim diye bas bas bağırsin. Teşekkürler ben almayayim dertsiz başıma dert almayayim alanada mani olmayayım.Niye sinirleniyosun ki keske simdi biri bi cocuk dogurup verse bana cok mutlu olurum hem bedenim bozulmayacak hem dogum cilesi yok hem bebem olacak oh mis. Ablan iyi niyetli bi kadin cocugun olmuyo diye dertlenmis care bulmus sinirlenmen yersiz
Kardes almazsan alma da ablana sinirlenme gerek yok onu diyorumEe büyüyünce o benim diye bas bas bağırsin. Teşekkürler ben almayayim dertsiz başıma dert almayayim alanada mani olmayayım.
Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlat nasip etsin ALLAH'IM SENİN HAZİNEN SONSUZ SANA HER ŞEY KOLAY BİZE HER ŞEY ZORDAN DAHA ÖTE SEN OL DEMEZSEN OLMUYOR SENİN YAZDIĞIN BOZULMUYOR İSTEYENLERE DE BİZE DE NASİP ET MÜJDELE BİZİ ALLAH'IM AMİN.Iki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. şu sayfada evlat hasretim bitsin diye bıcak altına yatanlar mı bedeni delik deşik olnalnar mı gece gündüz dualar eden mi ne ararsan var. siz bedenim bozulmick ne güzel diyorsunuz. rabbim zaten bozacak güzelliğini yaş gelince. böyle düşünenle de ilk defa karşılaştımNiye sinirleniyosun ki keske simdi biri bi cocuk dogurup verse bana cok mutlu olurum hem bedenim bozulmayacak hem dogum cilesi yok hem bebem olacak oh mis. Ablan iyi niyetli bi kadin cocugun olmuyo diye dertlenmis care bulmus sinirlenmen yersiz
Bedeni bozulcak diye uzuleni ilk defa duyduysan cevrende bakimli kadin yoktur birtanem. Evlat en guzel sey bedenim bozulsa da dogururum anne olmak isterim ama biri dur ben sana dogurup vereyim dese ARO CNMM COK IYI OLUR derim yani, sen demez misingerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. şu sayfada evlat hasretim bitsin diye bıcak altına yatanlar mı bedeni delik deşik olnalnar mı gece gündüz dualar eden mi ne ararsan var. siz bedenim bozulmick ne güzel diyorsunuz. rabbim zaten bozacak güzelliğini yaş gelince. böyle düşünenle de ilk defa karşılaştım
Abla niyetli falan değil densiz..sanırım cahil..iki tuple daha umutsuz olma...vardır rabbimin bildiği..biraz dinlen maddi gucunu topla bir daha dene..olmadı yuvaya başvurursun onlarda melek..Ee büyüyünce o benim diye bas bas bağırsin. Teşekkürler ben almayayim dertsiz başıma dert almayayim alanada mani olmayayım.
Amin canım çok güzel dua ettin allah kabul etsinRabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlat nasip etsin ALLAH'IM SENİN HAZİNEN SONSUZ SANA HER ŞEY KOLAY BİZE HER ŞEY ZORDAN DAHA ÖTE SEN OL DEMEZSEN OLMUYOR SENİN YAZDIĞIN BOZULMUYOR İSTEYENLERE DE BİZE DE NASİP ET MÜJDELE BİZİ ALLAH'IM AMİN.
Amin insallah bu güzel mübarek ayda çoğu kişiden dua aldım ya bu bana yeterablanız verdi hai enişteniz vercekmi sizin eşiniz ne dicek ablanız laf olsun diye bişey atmış ortaya ama kırıcı olmuş ahakkınızda hayırlısı Rabbim kimsenin kucagını boş borakmasın
Amin insallahablanız verdi hai enişteniz vercekmi sizin eşiniz ne dicek ablanız laf olsun diye bişey atmış ortaya ama kırıcı olmuş ahakkınızda hayırlısı Rabbim kimsenin kucagını boş borakmasın
Yuvaya gerek kalmiyacak bebeğim allahın izniyle inşallah olacakAbla niyetli falan değil densiz..sanırım cahil..iki tuple daha umutsuz olma...vardır rabbimin bildiği..biraz dinlen maddi gucunu topla bir daha dene..olmadı yuvaya başvurursun onlarda melek..
Amin canım insallahsana ne desem fayda etmez biliyorum,bak bende 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm,bazı insanlar belkide düşünmeden konuşuyor ama işte bizler algıda seçicilik yaptığımız için çabuk alınıp üzülüyoruz,şimdi ağlama üzülme desem biliyorum yine üzüleceksin offff,Allah yardımcımız olsun
amin canımAmin canım insallah
Sağol canım artık bi müddet düşünmüycem. ... kafamı dinli cem ben buralardayım dertlesirizamin canımsenin şuan kalbindeyüreğinde geçen herşeyi o kadar iyi anlıyorum ki,birgün bu konularda konuşmak istersen her zaman özelime yazabilirsin,dertleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?