açılmıyor tamamen tıkalı laparoskopi falan işe yaramıyorTup lerini actirirsan olur belki
Tüp bebekte çok zahmetli bi iş sabır istiyoraçılmıyor tamamen tıkalı laparoskopi falan işe yaramıyor
tüp bebek olur ancak dediler seneye tüp denerim belki yaşım da 30 oldu.
takma kafana olacağı varsa olur zaten,biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah a kalmış
evet öyleymiş ama yapacak başka bişeyim kalmadığından artık mecbur tüp bebek deniycez bakalım hayırlısıTüp bebekte çok zahmetli bi iş sabır istiyor
nerde yaptırıyosun tüp bebeğiBen de seneye yine deniycem 2 tane embriyo yolluyacak doktor
Mersindenerde yaptırıyosun tüp bebeği
iyilik yapayım derken çok kırmış seni be yavrum yaüzülme ama tamam mı benımde olmuyorIki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
Bana göre doğal değil çocuğa travma yaşatamam ilerdeHiç mi duymadınız böyle bırsey amcası veya teyzesınde yasayan,evlatlık bırsuru ınsan var cok dogal bırsey bu..
Neden olmuyor senin kiiyilik yapayım derken çok kırmış seni be yavrum yaüzülme ama tamam mı benımde olmuyor
Amin insallahDaha 2 kere denemissiniz olmayacagi ne malum. Ablanizda hem tuaf hem kirici ben bebegimi dogurup nasil baskasina veririm. Ltf bunlara takilip ümidini kaybetme. Allahtan ümit kesilmez.
polikistik over sendromum var canım ileri seviyedeNeden olmuyor senin ki
Bana göre doğal değil çocuğa travma yaşatamam ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?