- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ailem gündüz evde olmuyor ki
Evde tek sıkılıyormuşO zaman kapıyı açmayın. Duştaydım duymadım ağda yapıyordum duymadım. Evde değilim arkadaşıma gittim. Anlar gelmez herhalde.
Tabi bana kalsa oturup konuşun insan gibi. Belki bi derdi sıkıntısı vardır.
Evde tek sıkılıyormuş
Evet kesinlikle haklısınız kardeşlik çok değerli. Ama ablam evlenmeden beni çok hırpaladı. Bana çirkin olduğumu ima ederdi. Benle ilgili iyi olan herşeyi kıskandı. Bana bağırıp azarlardı. Bende çok istersim abla kardeş ilişkimizin iyi olmasını ama beni o kadar hırpalaması derin izler bıraktıO zaman siz anlaşamasanız da o sizi seviyor.
Yeni evine henüz alışamamış olabilir. Bir müddet sonra gelme sıklığını azaltır.
Rahatsız oluyorsanız geçin odanıza oturun. Tek başına oturacak hali de yok. Oturuyorsa da diyecek bir şey yok.
Kardeşlik ilişkisini çok değerli buluyorum. Belki de sizi bu yüzden anlayamadım.
2 yıl olduİlk bir hafta ben de sürekli annemin evine gitmiştim kimse olmamasına rağmen. Yeni evime alışamamıştım. Şimdi ise anneme gittim mi evime gelmem istiyorum. Zamanla alışır merak etmeyin.
Annemlere ama annmler yok gündüzz evdeAilenin evine mi sana mı geliyor?
eee hiç sormadınız mı hayırdır abla sen hergün beni mi görmeye geliyorsun diyeAnnemlere ama annmler yok gündüzz evde
O zaman kapıyı açmayın. Duştaydım duymadım ağda yapıyordum duymadım. Evde değilim arkadaşıma gittim. Anlar gelmez herhalde.
Tabi bana kalsa oturup konuşun insan gibi. Belki bi derdi sıkıntısı vardır.
Normal değil o zaman ben yeni evli sandım valla.2 yıl oldu
Evet kesinlikle haklısınız kardeşlik çok değerli. Ama ablam evlenmeden beni çok hırpaladı. Bana çirkin olduğumu ima ederdi. Benle ilgili iyi olan herşeyi kıskandı. Bana bağırıp azarlardı. Bende çok istersim abla kardeş ilişkimizin iyi olmasını ama beni o kadar hırpalaması derin izler bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?