Ablam evlendi ama hergün bize geliyor

Ev ne kadar sizinse o kadar da onun. Sizin de anne babanızın evi onun da anne babasının evi. Görüşmek vakit geçirmek istemiyorsanız anlarım ama eve gelmesin demek garip. Yapabileceğiniz bir şey de yok. İleride belki evine ısındıkça gelmez, ama ben üzüldüm ablanız adına, kendisini istemeyen bir kardeşi var.

Ailem gündüz evde olmuyor ki

O zaman siz anlaşamasanız da o sizi seviyor.

Yeni evine henüz alışamamış olabilir. Bir müddet sonra gelme sıklığını azaltır.

Rahatsız oluyorsanız geçin odanıza oturun. Tek başına oturacak hali de yok. Oturuyorsa da diyecek bir şey yok.

Kardeşlik ilişkisini çok değerli buluyorum. Belki de sizi bu yüzden anlayamadım.

Evde tek sıkılıyormuş

tamam sıkılmasın, ev işi yapsın, cici cici yemek yapsın

kvye oturmaya gidip onun evini de temizlesin (tamam, burası espri)

kitap okusun, kursa gitsin, iş bulup çalışsın

yani bekarken sıkılmıyordu da evlenince niye sıkılsın ki

evlenince tüm evin işi onun olmuş daha az zamanı kalması lazım

Evet kesinlikle haklısınız kardeşlik çok değerli. Ama ablam evlenmeden beni çok hırpaladı. Bana çirkin olduğumu ima ederdi. Benle ilgili iyi olan herşeyi kıskandı. Bana bağırıp azarlardı. Bende çok istersim abla kardeş ilişkimizin iyi olmasını ama beni o kadar hırpalaması derin izler bıraktı

İlk bir hafta ben de sürekli annemin evine gitmiştim kimse olmamasına rağmen. Yeni evime alışamamıştım. Şimdi ise anneme gittim mi evime gelmem istiyorum. Zamanla alışır merak etmeyin.

Bir abla olarak başlığı görünce gülümsedim :) Kaç yaşındasınız ergenlik zamanı falansa size göz kulak olmak için geliyor olabilir mi. Ya da ailede sorunlu olarak biliniyorsanız anneniz de ablanızın gelmesini istiyor olabilir.

Annemlere ama annmler yok gündüzz evde
eee hiç sormadınız mı hayırdır abla sen hergün beni mi görmeye geliyorsun diye
ben anlamadım normalde beni pek sevmezdin de şimdi neden hep beni görmeye geliyorsun vs
sora bişey demeye kalkarsa nasılsa HERGÜN geliyorsun misafir sayılmazsın ben uzanacağım içerde falan diyin

çok mu ağır kaçar

Ayy bu yazıyı okuyunca ne yalan söyliyim içim bi cız etti. Ben kıyamam be gelsin otursun boşboş napiyim yeter ki boynunu eğip gitmesin. Yeni evliyim anneme azcık uzağım gidemiyorum ama yakın olsam bende devamlı gider onunla sohbet eder ilgilenirdim ama anne baba evde yokken gidiyormuş. Yalnızlıktan korkuyor sanırım konu sahibide evde olduğu için ondan güç alıyo işe girse veya gezmeye gitse sıkılır durmaz.

Konu sahibi, demişsiniz ki zamanında çok yara aldım.
3 kız kardeşiz çok tartışmalar çok hakaretler savurduk birbirimize özellikle büyük ablam aşırı geçimsiz biri ama ne yapalım biz kardeşiz ona bir şey olsa canım çıkar. Bazı şeyleri geride bırakmalı. Rahatsız olduğun şeyleri konuş mesela içinde tutma bilsin.

İki yıldır hergun size geliyor. Hem iki yıldır istisnasız siz evdesiniz hemde onun hiç işi gücü olmuyomu. Valla ilginç yaa kardeşlik çok güzel anne babaya gitmek paha biçilmez ama herşeyin bı ölçüsü olmalı. Kendi kocası hergun annesine gitse oturup oturup akşam gelse ne hissederdi acaba.

Anladım. Bana bu koşullarda konuşursanız da siz üzülürsünüz gibi geldi.

Yol gibi davranın öyleyse. Dediğim gibi bir süre sonra bırakır gelmeyi.

Ekleme; iki yıl oldu demişsiniz. Sonradan okudum ve çok şaşırdım. Evliliği ile ilgili problemleri olabilir mi? Bence anne ve babanız şikayet eder gibi değil ama bir derdi olup olmadığını anlamaya çalışacak şekilde konuşsunlar.

Bir kursa falan yazilin ,halk egitime gidin ,evde yokum yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…