Ablam evlendi ama hergün bize geliyor

Annen baban ne diyor bu işe konu sahibesi? Muhtemelen ince düşünen bi insansin. Ben olsam çoktan sormustum 3. Gün falan noldu niye geldin diye? Evde tek sikiliosa sizde de tek başına birakman lazim onu.

Konunun seyri açıklamalarınla değişmiş Aycan. Hala israrla onun her gun gelmesini dogal karsilaman istenmiş. Konu bu degil ki. Sen yillarca maruz kaldigin mobingi istemiyorsun. Aşağılayıcı duygulari tamir etmek sogutmak istiyorsun. Affedemedigin konular var.

Eger gercekten samimi hislerle ablan sizi ozledigi icin geliyorsa aşmaya calişin kırgınlıkları.

Tabii bazi insanlar değişmiyor. Kiskanclik, toksik ve manipülatif tavir maskelense de bitmiyor.

Ben birini taniyorum mesela. Evlilikte aradığını bulamayınca ailesine siginan. Huzuru orada yaşayabiliyor ancak. Ama diger kardeş iyi bir sey ile karşılaşsa filizleniyor yine kötülük tohumlari.

Var yani boyle kardeşlik ilişkileri.

Her seye ragmen 3 sokak otedeki komşu da degil inkar edilemez bir kan bagi var. Birbirinize zarar vermeyecek bir zemine tasimaniz gerekli bu iliskiyi.

2 yıldır surekli aile evine gelip oturup oturup kendi evine giden bir kisinin dunyasi da kucuk geldi bana. Gelip de üretim adina bir varlık gösteriyorsa orasi ayri tabi.

Ailenizin evinde ailenizin kuralları geçer, sizin gelme deme gibi bir lüksünüz olduğunu sanmıyorum.

"Özlüyor demek ki kıyamamaaam" diyen hanımların eşleri de her akşam annelerine gidiyordur inşallah. Yazık hasretlik çekmesinler onlar da.
Ya da kayınvalide size gelsin her akşam. Ailecek oturursunuz ne güzel.

Şu konu nasıl normal görülmüş anlamadım. 3 aylık evli olsa da normal değil, konu sahibi ablasıyla çok iyi anlaşıyor olsa da normal değil.
Ben aynı evde yaşadığım kardeşimi görmüyorum her gün.
Evlenip gidince de o ev sizin olmaya devam ediyor ama evde yaşayanlar kadar değil herhalde. Kadın evinde huzurla oturmak istiyor, her gün ablasını, her akşam eniştesini çekmek zorunda değil.

@Ayycaan kibarca söyleyin müsait olmadığınızı. Planım var, işim var, sonra ben gelirim vs deyip geçiştirin. Bir süre sonra anlar umarım.
Ya da evi boşaltın da ablanız gelip yerleşsin kocasıyla. Nasılsa onun da eviymiş :KK51:

İğrenç. Üzüldüm ergen kardeşe. Tek başınıza girip cikmiomussunuz ki. Yancilar da var yaninizda. 1 kisi gidip 3 kişi dönüyorsunuz. Bu corona iyi oldu galiba ya bu toplumun mesafe nedir bilmeye ihtiyaci vardi.
sizsiniz iğrenç oncelikle ...yabancı değiliz iki çocuğumla ben kan bağı :cool: eşim gelmez merak etmeyin , iğrenç olan bı durum yok sizin düşündugunuz kadar

Yazıldımı bilmiyorum ama gelince ev işleri yaptırın kaçar😂Keşke aranız iyi olsaydı bu durum sıkıntı değil de lüx olurdu ikinizede belki bi gün affedersiniz ablanızı aranız düzelir

Konunun seyri açıklamalarınla değişmiş Aycan. Hala israrla onun her gun gelmesini dogal karsilaman istenmiş. Konu bu degil ki. Sen yillarca maruz kaldigin mobingi istemiyorsun. Aşağılayıcı duygulari tamir etmek sogutmak istiyorsun. Affedemedigin konular var.

Eger gercekten samimi hislerle ablan sizi ozledigi icin geliyorsa aşmaya calişin kırgınlıkları.

Tabii bazi insanlar değişmiyor. Kiskanclik, toksik ve manipülatif tavir maskelense de bitmiyor.

Ben birini taniyorum mesela. Evlilikte aradığını bulamayınca ailesine siginan. Huzuru orada yaşayabiliyor ancak. Ama diger kardeş iyi bir sey ile karşılaşsa filizleniyor yine kötülük tohumlari.

Var yani boyle kardeşlik ilişkileri.

Her seye ragmen 3 sokak otedeki komşu da degil inkar edilemez bir kan bagi var. Birbirinize zarar vermeyecek bir zemine tasimaniz gerekli bu iliskiyi.

2 yıldır surekli aile evine gelip oturup oturup kendi evine giden bir kisinin dunyasi da kucuk geldi bana. Gelip de üretim adina bir varlık gösteriyorsa orasi ayri tabi.
Evet bana dair iyi birşey filizlendiğinde kuskançlığı ortaya çıkıyor

"Özlüyor demek ki kıyamamaaam" diyen hanımların eşleri de her akşam annelerine gidiyordur inşallah. Yazık hasretlik çekmesinler onlar da.
Ya da kayınvalide size gelsin her akşam. Ailecek oturursunuz ne güzel.

Şu konu nasıl normal görülmüş anlamadım. 3 aylık evli olsa da normal değil, konu sahibi ablasıyla çok iyi anlaşıyor olsa da normal değil.
Ben aynı evde yaşadığım kardeşimi görmüyorum her gün.
Evlenip gidince de o ev sizin olmaya devam ediyor ama evde yaşayanlar kadar değil herhalde. Kadın evinde huzurla oturmak istiyor, her gün ablasını, her akşam eniştesini çekmek zorunda değil.

@Ayycaan kibarca söyleyin müsait olmadığınızı. Planım var, işim var, sonra ben gelirim vs deyip geçiştirin. Bir süre sonra anlar umarım.
Ya da evi boşaltın da ablanız gelip yerleşsin kocasıyla. Nasılsa onun da eviymiş :KK51:
Verdiğiniz örnek özlüyordur da geliyordur diyenlere güzel bir örnek olmuş.

Gelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
Evi size yakın tuttu ve küçük bi yer değil mi 😅 böyle bi komşumuz vardı.

sizsiniz iğrenç oncelikle ...yabancı değiliz iki çocuğumla ben kan bağı :cool: eşim gelmez merak etmeyin , iğrenç olan bı durum yok sizin düşündugunuz kadar

Kardeşinizi bunalttiginizi bildiginiz halde takmayip onu üzmeniz ve bunu komik bulmaniz iğrenç. Orasi öncelikli olarak onun evi sizin yaramaz cocugunuzun degil. Takan mi var diosunuz ya takmalisiniz.

Evde gündüz sadece ben varım

O gelince özellikle dışarı çık işte. Yapamaz mısın? Orasi onun da evi diyenler olmuş da hic de bile degil yani. Yeni evi onun evi. Tüm evler onun evi olamaz. İnsanın esyalari falan nerdeyse orasidir onun evi. Çünkü gelip misafir gibi ilgi bekliodur su an eminim ki. Ben sizi cok hakli buldum. Kimse kimseyi eglemek zorunda diil.

Bende yeni evlendim aynı şehirde olsak bende hergün giderdim aileme 😂 alışamamıştır çok normal evde sıkılıyordur korkuyordur..oturup derdini paylaşın bence

Kardeşinizi bunalttiginizi bildiginiz halde takmayip onu üzmeniz ve bunu komik bulmaniz iğrenç. Orasi öncelikli olarak onun evi sizin yaramaz cocugunuzun degil. Takan mi var diosunuz ya takmalisiniz.
benim kardeşim konu sahibi kadar dertli değil bundan..bende biseylerin farkında olarak espiri yapıyorum ...iki gün görmese arayıp özledim diyen biri olduğunu da yazmıştım ..bizimki espirili bir istenmeme durumu olduğunu da ...hemen yaşantıları duyguları igrenclestirmeyin bakış acilarinizla

gelen ablanız.. misafir değilki.. gündüz evde kimse yoksa siz tekseniz. hoşgeldin abla, benim başım ağrıyor biraz uzanıcam deyin geçin odanıza. ağırlamak zorunda değilsiniz ki.. onun da annesinin evi sonuçta.. evlenmiş olsa da hala o ev de kendisinin sayılır. hani gelen görümce elti vs olsa dicem tamam da ablanız yani.. bunca zaman nasıl yaşadınız aynı çatı altında merak ettim.

Gelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
Üzüldüm böyle düşünmene ben 3 yıllık evliyim daha önce ailemden uzak yaşadım son bir yıldır yakına geldim her gün gidiyorum 2 yaşında kızım var onlarda anneannesini dedesini dayısını görsün diye abim benim hakkımda böyle düşünse ben çok üzülürüm ablan duysa eminim o da çok kırılır yapma öyle sonuçta size alışkın evde tek başına napsın kız 😕

Back
X