- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ayyyy beni bile bastınız ergenliği geçeli 30 sene olacak amaya bu evlilik ne garip bişey ,evlendik diye gönül rahatligiyla ana baba evine de girip çıkamıyoruz ..bizde de var öyle bitane ergen kendisi biz evli ablaları gelince afakanlar basıyor kendisine ama bazen hak veriyorum üç abla evli üçünün de birbirinden yaramaz çocukları var ve herkes ergen kardesten yardım talep ediyor az oyna da ben şunu yapayim tarzı ..bazen cinnet geçiriyor bizi kovuyortakiyormuyuz hayır
Her gün aile evime gidecekse evlenmesinin bir mantığı yok ki. Kocanız her gün annesinin evine gitse ay içim cız etti kıyamam der misiniz? Konu sahibinin ablası o konuda saçmalıyor ama konu bu değil diye yazmadım. Boyun bükecek bi şey yok istenmediği yere her gün her gün gidip arkasından konuşturacağına otursun evinde. İnsan evde tek neden sıkılır zaten anlamam harika bi olay bana göre. Konu sahibini bu anlamda anlıyorum ablada olsa her gün her gün sıkılıyorum diye gelmesi beni de bunaltırdı. Kimseyi eğlemeye gelmedik neticede dünyaya.Ayy bu yazıyı okuyunca ne yalan söyliyim içim bi cız etti. Ben kıyamam be gelsin otursun boşboş napiyim yeter ki boynunu eğip gitmesin. Yeni evliyim anneme azcık uzağım gidemiyorum ama yakın olsam bende devamlı gider onunla sohbet eder ilgilenirdim ama anne baba evde yokken gidiyormuş. Yalnızlıktan korkuyor sanırım konu sahibide evde olduğu için ondan güç alıyo işe girse veya gezmeye gitse sıkılır durmaz.
Konu sahibi, demişsiniz ki zamanında çok yara aldım.
3 kız kardeşiz çok tartışmalar çok hakaretler savurduk birbirimize özellikle büyük ablam aşırı geçimsiz biri ama ne yapalım biz kardeşiz ona bir şey olsa canım çıkar. Bazı şeyleri geride bırakmalı. Rahatsız olduğun şeyleri konuş mesela içinde tutma bilsin.
bizim aramizdaki bu istenmeme muhabbeti genelde espirilerle oluyor ama , ergende uzun süre gormese özledim diye msj atar , bizde yüz bulup toplanıp gideriz , çocukları sever hadi alın şu sabileri etrafımdan der kaçar gider odayaAyyyy beni bile bastınız ergenliği geçeli 30 sene olacak ama. Çocuğu rahat bırakın az
Her gün aile evime gidecekse evlenmesinin bir mantığı yok ki. Kocanız her gün annesinin evine gitse ay içim cız etti kıyamam der misiniz? Konu sahibinin ablası o konuda saçmalıyor ama konu bu değil diye yazmadım. Boyun bükecek bi şey yok istenmediği yere her gün her gün gidip arkasından konuşturacağına otursun evinde. İnsan evde tek neden sıkılır zaten anlamam harika bi olay bana göre. Konu sahibini bu anlamda anlıyorum ablada olsa her gün her gün sıkılıyorum diye gelmesi beni de bunaltırdı. Kimseyi eğlemeye gelmedik neticede dünyaya.
Hak veriyorum kim olursa olsun aynı evde yaşadığım biri değilse hergün aynı kişiyle görüşmek bana da çok yorucu geliyor. İnsan kendine vakit çalmayınca vaktinden çalan çok oluyor:) ama sizin durumunuzda kendine vakit ayırmak, yalnız kalmak için evde olmanız şart değil. Kendinize hergün uygulanabilir günlük bir program yapın. Kpss vs çalışıyorsanız ya da freelance iş yapıyorsanız kütüphane ya da sakin bir kafede yapabilirsiniz. Bir işiniz yoksa halk eğitim belediye vs kurslarına gidebilirsiniz bir süreliğine. Sabah şu saatten bu saate yürüyüşe gidiyorum sonra kütüphanedeyim bugün evde yokum diye 1-2 hafta vaktinizi dışarda doldurun. Ablanız da annesinin evinde tek başına oturmaktan sıkılır herhalde. Bir süre sonra başka düzen başka aktivite bulur kendine. Yeni düzenine alışınca da bir daha eskisi kadar sık gelmez. 2 sene boşuna sıkmışsınız bence kendinizi.Gelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
Size geliyor derken? Annesine geliyor olmasin?Gelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
Beni o kadar güzel anlamışsınız ki... bir çok kişi tepkili konuşmuş ama benim derdim hergün aynı kişiyi görmekten yana. Eğitim hayatım devam ediyor bu aradaHak veriyorum kim olursa olsun aynı evde yaşadığım biri değilse hergün aynı kişiyle görüşmek bana da çok yorucu geliyor. İnsan kendine vakit çalmayınca vaktinden çalan çok oluyor:) ama sizin durumunuzda kendine vakit ayırmak, yalnız kalmak için evde olmanız şart değil. Kendinize hergün uygulanabilir günlük bir program yapın. Kpss vs çalışıyorsanız ya da freelance iş yapıyorsanız kütüphane ya da sakin bir kafede yapabilirsiniz. Bir işiniz yoksa halk eğitim belediye vs kurslarına gidebilirsiniz bir süreliğine. Sabah şu saatten bu saate yürüyüşe gidiyorum sonra kütüphanedeyim bugün evde yokum diye 1-2 hafta vaktinizi dışarda doldurun. Ablanız da annesinin evinde tek başına oturmaktan sıkılır herhalde. Bir süre sonra başka düzen başka aktivite bulur kendine. Yeni düzenine alışınca da bir daha eskisi kadar sık gelmez. 2 sene boşuna sıkmışsınız bence kendinizi.
canım ben de seni anlıyorum bizim + ablamın eşi + yeğenim var yani 1 gitti 3 geldi. artık işten çıkıp eve gitmek istemiyorum bir sürü şey bahane ediyorum gitmemek için bu kez daha çok sorgu sual oluyor ablam tarafından. ben kavga ettim kendisiyle şuan beni rahat bıraktı ama mecbur ya kendi evimize çıkacağız ya da bu duruma alışacağızBeni o kadar güzel anlamışsınız ki... bir çok kişi tepkili konuşmuş ama benim derdim hergün aynı kişiyi görmekten yana. Eğitim hayatım devam ediyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?