Ablam evlendi ama hergün bize geliyor

ya bu evlilik ne garip bişey ,evlendik diye gönül rahatligiyla ana baba evine de girip çıkamıyoruz ..bizde de var öyle bitane ergen kendisi biz evli ablaları gelince afakanlar basıyor kendisine ama bazen hak veriyorum üç abla evli üçünün de birbirinden yaramaz çocukları var ve herkes ergen kardesten yardım talep ediyor az oyna da ben şunu yapayim tarzı ..bazen cinnet geçiriyor bizi kovuyor takiyormuyuz hayır

Ayyyy beni bile bastınız ergenliği geçeli 30 sene olacak ama. Çocuğu rahat bırakın az

Her gün aile evime gidecekse evlenmesinin bir mantığı yok ki. Kocanız her gün annesinin evine gitse ay içim cız etti kıyamam der misiniz? Konu sahibinin ablası o konuda saçmalıyor ama konu bu değil diye yazmadım. Boyun bükecek bi şey yok istenmediği yere her gün her gün gidip arkasından konuşturacağına otursun evinde. İnsan evde tek neden sıkılır zaten anlamam harika bi olay bana göre. Konu sahibini bu anlamda anlıyorum ablada olsa her gün her gün sıkılıyorum diye gelmesi beni de bunaltırdı. Kimseyi eğlemeye gelmedik neticede dünyaya.

Yaşınız küçukse size goz kulak olması için anneniz istiyor olabilir bunu...
Ben de evliyim annemin evine gider gelirim..vay be demek evden bir kere çıkılınca fazlalık olunuyor..acaba benim kız kardaş da böyle mi düşünuyor
Tamam hergun fazla ama ne bileyim bir nedeni olmalı...bu ise anneniz ne diyor? Belki de annenle konusmaya ihtiyaci vardır.belki bir derdi vardir..maddi durumları kötü olabilir mi? Kardeşimin arkadasi evli ve kocasi paramiz yok gündüz evde pek yemek yeme diyormuş o da aç aç oturuyormuş.arada ablasina gidip yemek yiyor..ne diyeyim böylesini bile duydugum ici her ihtimal geldi aklima.

Ayyyy beni bile bastınız ergenliği geçeli 30 sene olacak ama. Çocuğu rahat bırakın az
bizim aramizdaki bu istenmeme muhabbeti genelde espirilerle oluyor ama , ergende uzun süre gormese özledim diye msj atar , bizde yüz bulup toplanıp gideriz , çocukları sever hadi alın şu sabileri etrafımdan der kaçar gider odaya

Temizlik yapsın,yemek yapsın..evine alışsın. .yoksa hiç alışmaz

evlendiğini idrak edememiş daha zamanla alışır

aile evinde otururken eger ki kendi odaniz varsa orada kendi kendinize takilirsiniz ve ozel alaniniz ilan edersiniz.

Ama evin diger alanlarinda yok oyle bir luks maalesef.
Ay hatta kendi kendinize yasamiyorsaniz hic oyle bir luksunuz olmuyor.

Alin ben kendi evimde yasiyorum, ama cocuklar var esim var,
oyle istedigim zaman istedigim seyi izleyemem,
istedigim zaman ciplak dolasamam.

sizin de kabullenmekten baska seceneginiz yok.

siz gecinemiyorsunuz ama anneniz babaniz ne diyor bu duruma,
onlar ablanizla konusup her seyin yolunda olup olmadigini sorabilirler.
KArdesimi cok sevsem bile her allahin gunu kendi evimden onun evine gitmek bana zor gelir cunku,
ablanizin durumu ciddi olabilir.

Tabiki öyle ben 4 aylık evliyim eşim akşamları evde olmuyor çalışıyor soruyolar sıkılmıyor musun korkmuyor musun çok eğleniyorum dediğimde şaşırıyorlar. evimde geçirdiğim vakit o kadar kıymetli ki baba evini aratmıyor bana. aileme gittiğimde aklım evimde kalıyor ablasında belli ki evlilik kafası oturmamış evlenme yaşı da gelmemiş o konuda bende sizin gibi düşünüyorum sadece ben kapı açmama değil de rahatsız olduğunu konuşmasını ya da bende gezmeye gidiyorum abla geç otur diyip çıkıp gitmesi taraftarıyım. Baba evi neticede geri çeviremezler ki

Bir derdi olabilir mi?
Benim evliliğimde ilk zamanlarda işler yolunda gitmedi. Ve kendimi evime ait hissetmiyordum. Annemlere gidip oturuyordum, bazen eşim geliyordu bazen kendim dönüyordum. Derdimi de anlatmıyordum onlara. Bir nevi evimden kaçıyordum.
Şimdi kardeşim arayıp neden gelmiyosun diye azarlıyor da öyle gidiyorum.
Böyle bişey olabilir mi?

Hak veriyorum kim olursa olsun aynı evde yaşadığım biri değilse hergün aynı kişiyle görüşmek bana da çok yorucu geliyor. İnsan kendine vakit çalmayınca vaktinden çalan çok oluyor:) ama sizin durumunuzda kendine vakit ayırmak, yalnız kalmak için evde olmanız şart değil. Kendinize hergün uygulanabilir günlük bir program yapın. Kpss vs çalışıyorsanız ya da freelance iş yapıyorsanız kütüphane ya da sakin bir kafede yapabilirsiniz. Bir işiniz yoksa halk eğitim belediye vs kurslarına gidebilirsiniz bir süreliğine. Sabah şu saatten bu saate yürüyüşe gidiyorum sonra kütüphanedeyim bugün evde yokum diye 1-2 hafta vaktinizi dışarda doldurun. Ablanız da annesinin evinde tek başına oturmaktan sıkılır herhalde. Bir süre sonra başka düzen başka aktivite bulur kendine. Yeni düzenine alışınca da bir daha eskisi kadar sık gelmez. 2 sene boşuna sıkmışsınız bence kendinizi.

Size geliyor derken? Annesine geliyor olmasin?
Ailenizden ayri mi yasiyorsunuz da tek size ait olan bir eve geliyor ablaniz?

Beni o kadar güzel anlamışsınız ki... bir çok kişi tepkili konuşmuş ama benim derdim hergün aynı kişiyi görmekten yana. Eğitim hayatım devam ediyor bu arada

Beni o kadar güzel anlamışsınız ki... bir çok kişi tepkili konuşmuş ama benim derdim hergün aynı kişiyi görmekten yana. Eğitim hayatım devam ediyor bu arada
canım ben de seni anlıyorum bizim + ablamın eşi + yeğenim var yani 1 gitti 3 geldi. artık işten çıkıp eve gitmek istemiyorum bir sürü şey bahane ediyorum gitmemek için bu kez daha çok sorgu sual oluyor ablam tarafından. ben kavga ettim kendisiyle şuan beni rahat bıraktı ama mecbur ya kendi evimize çıkacağız ya da bu duruma alışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…