Ablam evlendi ama hergün bize geliyor

İşi gücü yok mu ? Ya yeni evli olan biri evine hevesli olması lazım. Ben kendi kendime iş cıkarırdım hoşuma giderdi böyle devam ederse evine alışması çok zor olur

Ablanizin yaptigi dogru birsey degil, evine alişip, benimsese daha iyi aslinda. Ama mevzu ablanizin evliligi, evine alişmasi degil de daha cok sizin rahatsiz olmaniz.

Bu durumda orasi hala ablanizin evi istedigi zaman, istedigi gibi, istedigi kadar durur, yatar, kalir. Bu kadar.

Ailem başka bir sehirde ama evin anahtarlari bende var, hep oldu. O ev hala benim de evim, odam, mobilyalarim yerli yerinde duruyor.
Kardeşim yok ama beni evime almayacak kardesin başinda saç birakmazdim o kadar diyim.

Ailem başka bir sehirde ama evin anahtarlari bende var, hep oldu. O ev hala benim de evim, odam, mobilyalarim yerli yerinde duruyor.
Kardeşim yok ama beni evime almayacak kardesin başinda saç birakmazdim o kadar diyim.
Tek çocuk problems Ben konu sahibinin yerinde olsam istemezdim zaten çok anlaşan bi abla kardeş değillermiş. Sürekli kimseyi eğleyemem açıkçası canı sıkılıyor diye. Herkesin bi düzeni var abla da olsa o düzenin bozulması olayı çok sıkıntılı benim için. Zaten mantıklı biri her gün aile evine gitmez.

İnsanın bi tane evi olur ayrıca , ebeveynlerimizin evi aile evi olabilir ancak. Tek kişi keyfine bağlı olarak at koşturamaz yani. Tek çocuklar ne bilsin

Ay ne kadar kötü bi durum bende evliyim ve 2 3 günde bi anneme gidiyorum eşim gelene kadar ev işlerine yardım ediyorum muhabbet sohbet.. kiz kardeşim hakkımda böyle düşünse çok üzülürdüm gerçekten
Belki canı sıkılıyordur belki kendini yanlız hissediyordur

O yalnız sen de evde yalnız beraber vakit geçirin işte ben de her gün anneme giderim senin gibi kız kardeşim var benim de şu ara her gün kedisini sevmeye gidiyoruz

Aynen öyle koronada bi yere gidilmiyor ki aileden başka kardeşimiz de böyle dert yanarsa yandık benim de kız kardeşim var böyle diyor mudur acaba dedim yani bi gün gitmesem bi gün giderim

Aynen öyle koronada bi yere gidilmiyor ki aileden başka kardeşimiz de böyle dert yanarsa yandık benim de kız kardeşim var böyle diyor mudur acaba dedim yani bi gün gitmesem bi gün giderim
Aynen bende öyle eskiden hergün giderdim şimdi 2 çocuklu oldum biraz azalttım arayi ona rağmen annem arayıp gel kızım diyor.

Aynen bende öyle eskiden hergün giderdim şimdi 2 çocuklu oldum biraz azalttım arayi ona rağmen annem arayıp gel kızım diyor.
Benim de öyle bir gün uğramasam uğramadınız bugün diye annem arıyor çok şükür gidiyorum kız kardeşim umarım böyle dert yanmıyordur bu ara bir de kedi sahiplendi kızımla sevmeye gidiyoruz

Bende bir abla olarak sana söyleyebileceğim ; içinde beslediğin kızgınlık kırgınlık her ne ise bence bir kenara bırakıp kendinle ilgili uğraş planlara odaklanmalısın ablan belkı mutsuz belkı yalnız oda bir secım yapmıs ama içinde neler yaşıyor bilemezsin baba evıne tabiki gelecek 2 yıldır gelmesi normal olmasada vardir belkı bir nedeni onu istemıyormus gibi düşünmen üzücü olur , benım annem babam ayrıydı kardesım babamla kalıyordu kendısi hıc evde durmazdı bazen işten erken cıktıgm zaman kımse olsun olmasn evdeki vaziyetler nasıl kontrol ederdim bir kopegımız vardı gezıdırırıdm yıkardım bazen kimseden bir beklentin olmuyor evlensende vazıfelerini yapmaya çalışıyorsun ama aile bağları onemlı ılerde belkı anlayacaksın aranızda bazı seylerı paylaşmıyorsunuz anladığım kadarıyla ama hayatın ne gösterecegi bellı olmaz bu düşünceler sanada zarar verir ailenizle iyi vakıt gecırın herkes gecmıs kızgınlığıyla yaşa sa kımse yüzyüze bakmaz ailede ozaman,kızmayın kırmayın abla kardeş ılıskısı herzman güllük gülüstanlık olmaz en çok tartıstıgın kızdığın kişidir doğasında var

Benim de öyle bir gün uğramasam uğramadınız bugün diye annem arıyor çok şükür gidiyorum kız kardeşim umarım böyle dert yanmıyordur bu ara bir de kedi sahiplendi kızımla sevmeye gidiyoruz
Ne güzel:) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

Konu sahibinin ablası da ömür yiyen cinsten. Yanlış hatırlamıyorsam konu açmıştı. Ablası çalıştığını biriktir para harcama anneme ev alalım diyordu.ben olsam ben d gelsin istemem. Evet ev annenin evi ama masrafları konu sahibi yapıyor. Bırakın da söz hakkı olsun

Sen neden evdesin? Senşn evin olsa haklısın diycem ama sen hangi sıfatla evde isen o da o sıfatla geliyor.
Evet çok doğru hatırlıyorsunuz

Bence abla evde masraf olmasın diye gidiyor
Evlenmeden önce birbirimizle anlaşamazdık zaten. Ablamın hep bi baskın olma çabası vardı beni kendi yanına yakıştırmazdı. Hatta birisi beni istemeye gelecekti ablam anneme sen yanlış anlamışsındır o benimdir anne dedi. Yani beni o kadar beğenmiyor.

Benimde annem her gün anneanneme gidiyor ne var bunda yakın olunca tuhaf olan sizsiniz
Yahu yeni evli insan evde işi olur gücü olur yada birgün ayağını uzatır kitap okur keyif yaparsın hergun hergun işe gider gibi ne lüzum var anneniz belki yaşlı diye anneannezi yoklamak istiyordur. bence tuhaf bi durumum yok benim ablada tuhaflık anne babası da olmuyormuş gündüz neden hergun gidilr ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…