- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi tabularasaa
-
O zaman kapıyı açmayın. Duştaydım duymadım ağda yapıyordum duymadım. Evde değilim arkadaşıma gittim. Anlar gelmez herhalde.
Tabi bana kalsa oturup konuşun insan gibi. Belki bi derdi sıkıntısı vardır.
Tek çocuk problemsAilem başka bir sehirde ama evin anahtarlari bende var, hep oldu. O ev hala benim de evim, odam, mobilyalarim yerli yerinde duruyor.
Kardeşim yok ama beni evime almayacak kardesin başinda saç birakmazdim o kadar diyim.
Ay ne kadar kötü bi durum bende evliyim ve 2 3 günde bi anneme gidiyorum eşim gelene kadar ev işlerine yardım ediyorum muhabbet sohbet.. kiz kardeşim hakkımda böyle düşünse çok üzülürdüm gerçektenGelme diyemiyorum alınıp küsecek biliyorum. Hergün gelince de bana bir daraltı geliyor. Kendisi agresif ve gergin birisi hayat enerjimi alıyor. Kendim yalnız vakit geçirmek istiyorum ana olmuyor. Sabah gelip eşi gelene kadar gitmiyor. Çoook sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim.
Aynen öyle koronada bi yere gidilmiyor ki aileden başka kardeşimiz de böyle dert yanarsa yandık benim de kız kardeşim var böyle diyor mudur acaba dedim yani bi gün gitmesem bi gün giderimAy ne kadar kötü bi durum bende evliyim ve 2 3 günde bi anneme gidiyorum eşim gelene kadar ev işlerine yardım ediyorum muhabbet sohbet.. kiz kardeşim hakkımda böyle düşünse çok üzülürdüm gerçekten
Belki canı sıkılıyordur belki kendini yanlız hissediyordur
Aynen bende öyle eskiden hergün giderdim şimdi 2 çocuklu oldum biraz azalttım arayi ona rağmen annem arayıp gel kızım diyor.Aynen öyle koronada bi yere gidilmiyor ki aileden başka kardeşimiz de böyle dert yanarsa yandık benim de kız kardeşim var böyle diyor mudur acaba dedim yani bi gün gitmesem bi gün giderim
Benim de öyle bir gün uğramasam uğramadınız bugün diye annem arıyor çok şükür gidiyorum kız kardeşim umarım böyle dert yanmıyordur bu ara bir de kedi sahiplendi kızımla sevmeye gidiyoruzAynen bende öyle eskiden hergün giderdim şimdi 2 çocuklu oldum biraz azalttım arayi ona rağmen annem arayıp gel kızım diyor.
Ne güzel:) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesinBenim de öyle bir gün uğramasam uğramadınız bugün diye annem arıyor çok şükür gidiyorum kız kardeşim umarım böyle dert yanmıyordur bu ara bir de kedi sahiplendi kızımla sevmeye gidiyoruz
Amin aminnNe güzel:) allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin
Benimde annem her gün anneanneme gidiyor ne var bunda yakın oluncaHergun gelmesi biraz tuhaf ne olursa olsun
Konu sahibinin ablası da ömür yiyen cinsten. Yanlış hatırlamıyorsam konu açmıştı. Ablası çalıştığını biriktir para harcama anneme ev alalım diyordu.ben olsam ben d gelsin istemem. Evet ev annenin evi ama masrafları konu sahibi yapıyor. Bırakın da söz hakkı olsun
Evet çok doğru hatırlıyorsunuzSen neden evdesin? Senşn evin olsa haklısın diycem ama sen hangi sıfatla evde isen o da o sıfatla geliyor.
Evlenmeden önce birbirimizle anlaşamazdık zaten. Ablamın hep bi baskın olma çabası vardı beni kendi yanına yakıştırmazdı. Hatta birisi beni istemeye gelecekti ablam anneme sen yanlış anlamışsındır o benimdir anne dedi. Yani beni o kadar beğenmiyor.Bence abla evde masraf olmasın diye gidiyor
Yahu yeni evli insan evde işi olur gücü olur yada birgün ayağını uzatır kitap okur keyif yaparsın hergun hergun işe gider gibi ne lüzum var anneniz belki yaşlı diye anneannezi yoklamak istiyordur. bence tuhaf bi durumum yok benim ablada tuhaflık anne babası da olmuyormuş gündüz neden hergun gidilr kiBenimde annem her gün anneanneme gidiyor ne var bunda yakın oluncatuhaf olan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?