• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam fiziğimi eleştiriyor

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba,
Ablam çok iyi bir insandır. Bana karşıda herzaman iyi olmuştur. Kendisinin çocukluğundan beri kilo problemi var.hep diyet yapar ama yinede kilosu fazladır ama ben bunu hiç dile getirmem aksine bana zayıflıycakmıyım çirkinmiyim diye sorduğunda hep motive ederim ve asla olumsuz eleştiri yapmam.Bende normal kiloya sahip biriyim. Ergenlik döneminde birgün denize gittiğimizde bana çok kilo almışsın çok selülitin çıkmış dedi ogünden beri takmaya başladım. Kilo takıntım var.169 boya 60 kiloyum sağlıklı beslenmeye çalışıp spor yaparım. Ama herkesin bir genetiği var taş gibi olamıyorum.Bu sene beraber tatile geldik eşi benim eşim görümce falan.tedirgindim gelirken anneme söyledim beni eleştirmesin fiziksel olarak çok takıntı yapıyorum diye.Annem asla kötü niyetli yaptığını düşünmüyor ve patavatsız olduğunu söylüyor.Ama dün yine sen okdr spor yapıyosun selülitin var diyor. Sonra herkesin yanında kalçamı sıktı jelibon gibisin dedi. Çok sinirlendim yüzümü astım suratıma bakmadı bile.hep yapıyor bunu benim biyerimi elliyor ve çok yumuşak vb.gibi yorumlar yapıyor. Görümcesi bana manken gibisin falan dedi onamı kızdı bilmiyorum. Kendi vücudu deforme durumda ama ben ona bana sorduğunda bile yok değil sporla hemen düzelir diyorum. Kendi neden bunu yapıyor anlamıyorum :( Çok basit bir konu ama kırıldım ve kırılmaya devam ediyorum

kendisi çok fit olmuş olsa dahi sana bunu herkesin içinde söyleyip moralini bozmaya hakkı yok. hem sen de kilolu değilsin boyuna göre.. bence umursama , yalnız kaldığınız bi an konuş , kırıldığını belli et. herşey selülit değil...

Keşke diyebilsem işte üzülür diye demiyorum ama bundan sonra demeyi düşünüyorum
O seni hep üzüyor bilerek fark ettiysen. Sen hatta daha ağır eleştirebilirsin yıllardır böylesin zaten ne olacak ki deforme olursun. Ben yıllardır sana destek oldum iyi davrandım sen hep kıskançlığından kötü davrandın eleştirdin de. Sonra pıs susar kalır o ha eve gidince ağlar mı artık orasını bilemem

Merhaba,
Ablam çok iyi bir insandır. Bana karşıda herzaman iyi olmuştur. Kendisinin çocukluğundan beri kilo problemi var.hep diyet yapar ama yinede kilosu fazladır ama ben bunu hiç dile getirmem aksine bana zayıflıycakmıyım çirkinmiyim diye sorduğunda hep motive ederim ve asla olumsuz eleştiri yapmam.Bende normal kiloya sahip biriyim. Ergenlik döneminde birgün denize gittiğimizde bana çok kilo almışsın çok selülitin çıkmış dedi ogünden beri takmaya başladım. Kilo takıntım var.169 boya 60 kiloyum sağlıklı beslenmeye çalışıp spor yaparım. Ama herkesin bir genetiği var taş gibi olamıyorum.Bu sene beraber tatile geldik eşi benim eşim görümce falan.tedirgindim gelirken anneme söyledim beni eleştirmesin fiziksel olarak çok takıntı yapıyorum diye.Annem asla kötü niyetli yaptığını düşünmüyor ve patavatsız olduğunu söylüyor.Ama dün yine sen okdr spor yapıyosun selülitin var diyor. Sonra herkesin yanında kalçamı sıktı jelibon gibisin dedi. Çok sinirlendim yüzümü astım suratıma bakmadı bile.hep yapıyor bunu benim biyerimi elliyor ve çok yumuşak vb.gibi yorumlar yapıyor. Görümcesi bana manken gibisin falan dedi onamı kızdı bilmiyorum. Kendi vücudu deforme durumda ama ben ona bana sorduğunda bile yok değil sporla hemen düzelir diyorum. Kendi neden bunu yapıyor anlamıyorum :KK43: Çok basit bir konu ama kırıldım ve kırılmaya devam ediyorum
yahu ne derse desin . neden takıyorsun da şikayet ediyorsun . kötü niyetli olmadığını biliyorsun. patavatsız demiş annen . ister jelibonn desin ister marşmelovv desin . nasıl takıyorsun . kim ne derse desin aldırmayan guruptayım ben. hiç aldırmam . he der geçerim.

ya bunu kendisine ifade edin anlasın ınsanların içinde el şakalarıda hiç hoş değil içinize neden atıyorsunuz kii boyunuz ve kilonuzda çok güzel bence gayet orantılı birazcık kıskanıyor olabilir.

Ben derim gizli yerde ablama. Bak çok bozuluyorum böyle deyince. Vallahi küserim diye.

sana bir örnek vereyim
teyzem uzun boylu iri yapılı.
mavi gözlü barbi bebek gibi bir kadındı.
annem daha kısa esmer yosun yeşili gözlü pürüzsüz ciltli güzel bir bayandı.
yıllar geçti.herkes yaşını aldı.
teyzem olduğundan daha çabuk çöktü ve annemden yaşlı gösterdi.teyzeme sen ablasın galiba dediler hoşuna gitmedi.
ve yıllar yılı teyzemın fesatlığı devam etti bana dahil hep sürekli kusur bulup duruyordu.
fesatlık başa bela

Çok hoşsunuz kızlar.yani takma diyenler haklı ama bu hassas noktam çünkü armut vücutluyum kalça bacaklarım toparlasın diye çok uğraştım gayet iyi durumda şuan.amacını anlayamadığım için neden arıyorum sürekli. Kıskandığını konduramıyorum ve kırıldığımı anladığı halde neden düzeltmediğini bilmiyorum açıkçası. Herkese teşekkür ederim.

Merhaba,
Ablam çok iyi bir insandır. Bana karşıda herzaman iyi olmuştur. Kendisinin çocukluğundan beri kilo problemi var.hep diyet yapar ama yinede kilosu fazladır ama ben bunu hiç dile getirmem aksine bana zayıflıycakmıyım çirkinmiyim diye sorduğunda hep motive ederim ve asla olumsuz eleştiri yapmam.Bende normal kiloya sahip biriyim. Ergenlik döneminde birgün denize gittiğimizde bana çok kilo almışsın çok selülitin çıkmış dedi ogünden beri takmaya başladım. Kilo takıntım var.169 boya 60 kiloyum sağlıklı beslenmeye çalışıp spor yaparım. Ama herkesin bir genetiği var taş gibi olamıyorum.Bu sene beraber tatile geldik eşi benim eşim görümce falan.tedirgindim gelirken anneme söyledim beni eleştirmesin fiziksel olarak çok takıntı yapıyorum diye.Annem asla kötü niyetli yaptığını düşünmüyor ve patavatsız olduğunu söylüyor.Ama dün yine sen okdr spor yapıyosun selülitin var diyor. Sonra herkesin yanında kalçamı sıktı jelibon gibisin dedi. Çok sinirlendim yüzümü astım suratıma bakmadı bile.hep yapıyor bunu benim biyerimi elliyor ve çok yumuşak vb.gibi yorumlar yapıyor. Görümcesi bana manken gibisin falan dedi onamı kızdı bilmiyorum. Kendi vücudu deforme durumda ama ben ona bana sorduğunda bile yok değil sporla hemen düzelir diyorum. Kendi neden bunu yapıyor anlamıyorum :KK43: Çok basit bir konu ama kırıldım ve kırılmaya devam ediyorum
Belki sizi mıncıklayıp yoğurmayı seviyor, selülit bahane. Sevgisini böyle gösteriyor olabilir. Ben tatlış yeğenimin yanaklarını sıkmayı severim. Bir yandan da ne bu ya içinde et yok, yanakların lastik gibi diye şikayet ederim. Ama aslında içimden geçen o yanacıkları ısırmak. Ama kocaman olmuş ısıramıyorum da. :KK53:

Ya bırak desin,niye sıkıyorsunuz kendinizi. Kendisi takıntılı ve kendini tatmin ediyor kendince. Yanınızdakiler olayın farkındadır zaten. Herkesin etrafında olabiliyor o tiplerden.

ay pislik ya sinirlendim

elalemin içinde yapıyorsa kıskanıyordur birlikte tatile gitmeyin yalnız kalsın

ayrıca o boya kilonuz iyi

bence boyunda kilonda iyi
bende aynı boydayım 73 kiloyum
benimde ablam sürekli kilo ver der
amann ben pek umursamam
zaten ağır bir işim var bide kilo vermek için kendimi yıpratamam

Konuşulduğun ve eleştirildiğin sürece bilki lidersin demektir.

O kendi kusurlarını bastırmak adına sana laf çarpıyor. Yani bir nevi kıskanıyor.

Bir daha derse eşim beni çok beğeniyor sen beğenmezsen de olur yani de. Noktayı koy.

Back
X