ablam galiba kafayı yemiş napıcam ben bi akıl verin

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
kızlar ablam yaklaşık 10 yıl önce boşandı 2 tane çocuğu var biri 18 biri 21 yaşında.ihanet sonucu eşinden boşandı.bayramda ailemin yanına gittim hal ve hareketlerinden hayatında biri olduğunu anladım hatta takıldım abla evlen artık dedim kızım evlensin dedi öyle.bende üstelemedim bizde eve dönücez valizleri hazırlıyoruz oda eşimle valiz indirdi aşağı telefonu çaldı ekranda bayan adı yazınca bende açtım bi erkek sesi fatma hn la görüşücektim dedi ben de yanlış deyip kapattım.Abalam çıkınca da imalı bir şekilde söledim ama üstelemedim kendi anlatsın diye bekledim.dün telefon açtı ağlıyor ne oldu dedim biri var hayatımda deyince sevindim iy dedim dememe kalmadı ama evli deyince çıldırdım.bana herşeyi unutturdu falan filan dayanamadım patladım ab dedim sen bir kadın için hayatını mahvettin boşandın şimdi senin için başka bir kadın aynı şeyleri yaşayacak.birde adam kızkardeşiyle tanıştırmış yengen diye.senin aklın başında mı dedim nedemek yengen ya yarın birgün bu ortaya çıkıcak çocuklarının kulağına gitse neolur babam kalpten gider valla biz eniştemin hayatında başka kadın olduğunu öğrenince kadına sölemediğiz laf kalmadı sendemi aynı duruma düşüceksin dedim.valla bilmiyrum tamam ayrılcam dedi falan filan ama ben asla inanmıyorum biraz dik kafalı çünkü devam ediyor eminim ama babanma söleme diye yemin ettirdi ya başına bişey gelirse adam aşiret mi ne öle dedi.acaba söleyimmi sölemeyyimmi diye içim içimi yiyor babam da hasta napıcam bilmiyorum.

kendi yuvası 2.bi kadın yüzünden yıkılmış

o geçirdiği kötü günleri ne çabuk unutmuşta başkasının yuvasını yıkmaya başlamış

çok üzülüyorum gerçekten aldatılmak çok acı neden bunu bile bile başkasına yaşatıyor

vazgeçireseye kadar konuşurdum başının etini yerdim aileye söylemekle tehdit ederdim

koskoca çocukları var onlara ne diyecek off allahım

Evli biriyle mi görüsüyormus, hemde kendi evliligini bu sebeple bitirmisken?
Adam bide asiret mi?

Yargılamak istemem ama ablan hayatının hatasını yapmasın. Eşinden dolayı yuvası yıkılmış bide 2. kadın muamlesi görerek 2. kez daha yıkılmasın ve hatasını anlayıp son versin ilişkisine

olamaz böyle bir şey ya o adamında karısına yazık ama geçmişin intikamını bu şekilde alamaz çok yazık...aynı durumu kendide yaşamış zamanında biraz daha düşünceli davranması lazım.bence ayrılmaları lazım.iş ablanda bitiyor.konuş aklını başına almasını sağla...Çok üzgünümm

Ablanızla bir an önce konuşun vazgeçsin kendi yuvasını bir kadın yüzünden yıkmış şimdi aynısı ablanız yapıyor şuan ablanız yuva yıkan kadın konumunda babanız hasta imiş bence babanıza şimdilik bu durumdan söz etmeyin babanada Allah'tan acil şifalar diliyorum umarım ciddi bir sorunu yoktur.

Evli biriyle mi görüsüyormus, hemde kendi evliligini bu sebeple bitirmisken?
Adam bide asiret mi?

canım hiç sorma ya birde bazen gelip beni sabah görüyor dedi bir yalanını da orda yakaladım. geçen beni aradı yanında birileri konuşuyo nerdesin dedim patronumun misafirleri var bende evrak getirdim dedi.bende çalışıyorum ve asla patronumun yanında cep telefonumla konuşamam anladımki patronu bu adam diye tahmin ettim ve yanılmadım.şimdi parası için diye düşünülecek ama çok büyük bir iş yeri değil yani çok maddi durumu olduğunu düşümüyorum öyle olsa eniştemden ayrılmazdı çünkü adam çok zengindi

insaAllah hatasini anlar canim...dedigin gibi yasadiklarini baskasina yasatacak bu gidisle...cok mu kinadi acaba? :44:

en cok yazik olanda o evlatlarina olur Allah korusun.

kadın kadının düşmanıdır dedikleri bu olsa gerek.
ablanız aldatılırken o kadına ne ahlar etmiştir kim bilir,
herkesten daha iyi bilmesi lazım alacağı ahları....

sabahları işe abim götürüyo onada korkuyorum sormaya hala aynı yerdemi adam nasıl biri diye ağbim hemen anlar bişey olduğunu

Son düzenleme:
Yazıklar olsun.
Aldatılmanın acısını yaşamayan bilmez derler ya.
Demek ki yaşayan da bilmiyormuş.
Kendisi bu acıyı yaşamışken nasıl bir başka kadına yaşatabiliyor aklım almıyor ya...
Bir şekilde vazgeçirin ve o adamın karısının da bunu bilmesini sağlayın.
Kimseyi salak yerine koymaya hakkı yok.

aslında ağlama sebebi evli olması zaten yani okadının yaşayacağı şeyi yaşadığı için üzülüyor ama çok seviyorum diyor ben anlamış değilim kafam çok karışık inanın babam öğrense kesin hastaneli olur zaten boşanırken burnumuzdan getirdi

ablan olgun bı kadın yapma etmekle anlıycak dınlıcek bı kadın değil kendı aynı acıyı yaşadığı halde anlamadığına göre inş.. kendısı ve ailenız zarar görmeden aklını başına toplar

Ya mantıgım almıyor, kendin aynı sebeple esinden ayrılıyorsun, sonra evli bir erkekle görüsmeye baslıyorsun?
Nasıl br genislik.. !
Kendisi kabul edemedigi birseyi suan baskasına yasatıyor..
Asiret derken basına bela olacak tiplerden mi?

inşallah anlar hatasınıda çok büyük sorunlarla boğuşmak zorunda kalmaz ablan...
ben olsam söylerdim aileme...

bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum o yüzden korkum

Ah be kardesim bekar erkek mi kalmadı?
Ablan o zaman sunu haklı cıkarıyor kendi yasadıgı seyin simdi baska bir kadın yasayacagı icin üzülüyor ama cok seviyor!
O zaman yuvasını yıkan kadına da kızmasın oda cok seviyordu belki?

Hic olu mu böyle sey, böyle sevgi..
Yuva ykıkanın yuvası olur mu hic??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…