- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
kızlar ablam yaklaşık 10 yıl önce boşandı 2 tane çocuğu var biri 18 biri 21 yaşında.ihanet sonucu eşinden boşandı.bayramda ailemin yanına gittim hal ve hareketlerinden hayatında biri olduğunu anladım hatta takıldım abla evlen artık dedim kızım evlensin dedi öyle.bende üstelemedim bizde eve dönücez valizleri hazırlıyoruz oda eşimle valiz indirdi aşağı telefonu çaldı ekranda bayan adı yazınca bende açtım bi erkek sesi fatma hn la görüşücektim dedi ben de yanlış deyip kapattım.Abalam çıkınca da imalı bir şekilde söledim ama üstelemedim kendi anlatsın diye bekledim.dün telefon açtı ağlıyor ne oldu dedim biri var hayatımda deyince sevindim iy dedim dememe kalmadı ama evli deyince çıldırdım.bana herşeyi unutturdu falan filan dayanamadım patladım ab dedim sen bir kadın için hayatını mahvettin boşandın şimdi senin için başka bir kadın aynı şeyleri yaşayacak.birde adam kızkardeşiyle tanıştırmış yengen diye.senin aklın başında mı dedim nedemek yengen ya yarın birgün bu ortaya çıkıcak çocuklarının kulağına gitse neolur babam kalpten gider valla biz eniştemin hayatında başka kadın olduğunu öğrenince kadına sölemediğiz laf kalmadı sendemi aynı duruma düşüceksin dedim.valla bilmiyrum tamam ayrılcam dedi falan filan ama ben asla inanmıyorum biraz dik kafalı çünkü devam ediyor eminim ama babanma söleme diye yemin ettirdi ya başına bişey gelirse adam aşiret mi ne öle dedi.acaba söleyimmi sölemeyyimmi diye içim içimi yiyor babam da hasta napıcam bilmiyorum.