ablam galiba kafayı yemiş napıcam ben bi akıl verin

Kendisi bu yüzden yuvasını yıkmışken bir başkasına bunu nasıl yapar? çek karşına konuş. Bence birşey görmüyor su anda. Kınadığı kadının durumuna düşmüş. Hemde küçük değil. bence aklını başına alması için sen iyice konuş

yazık cok yazık ya bunda senın yapabılın bısey kı ablana bunun ne kadar yanlıs ve ahlaksız bısey oldugunu anlatmaktan baska

Beklemek boşa zaman kaybı gibi geliyor bana. Bilemeyiz ya amaçları beraber Adana'ya kaçmaksa. Allah korusun neler duyuyoruz.

Sanırım ablan eski eşinin sevgilisini zamanında kınamış o yüzden oda aynı duruma dustu diye düşünüyorum ..
İnşallah hayırlı bir cozum yolu bulursunuz...

günaydın herkese kızlar sabaha kadar uyuyamadım canım çok sıkkın.dün maaşıma zam yapıldı çok sevindim hatta okadar rahatlattıki beni anlatamam,ablam aradı napıyorsun diye baktım sesi kötü.annemde ne zamandır kızıyor 2 sokak var ablamla evinin arasında sen gittiğinden beri ablan hiç gelmez bana dedi. 6 ay oldu ben geleli bu arada.bende dedimki abla annemlere nezaman gitmeyi düşünüyorsun? ben kimseyi görmüyorumki çok yoğunum dedi.akşamları napıyosun dedim akşamda iş buldum çalışıyorum dedi.ne işi dedim gişede çalışıyormuş gece vardiyasında yetiştiremiyorum napıyım dedi.bende anneme söledim çok üzüldü kadın.akşam yine aradı kızım bizi dinlemiyor sen arada akıl ver dedi.tamam anne dedim.aradım abla dedim bak sen gece çalışıyorum dediğinden beri canım sıkkın mademki paraya çok ihtiyacın var oğlun gitsin gece işine sen niye gidiyorsun dedim.nerde çalıştığından ne annemin ne babamın ne ağbimin haberi var.tesadüf biri gece görse seni ki işlek biyer babamın yüreğine iner.boşanınca yani anne baba sorumluluğundan çıkılıyormu.maaşımamı seviniyim bunamı üzüleyim ben anlamadım canım çok sıkkın.borcu hiç bitmiyor yani bilsek ki toplam borcunu ödeyelim diycez ama yok borcunun sonu yok

Son düzenleme:
Ablan içine girdiği boşluktan ne yaptığının farkında değil sanırım.tabiki hayatında biri olacak arayış içine girecek ancak keşke tercihi evli bir beyden yana olmasaydı..çok kötü bir durum.üstelik aynı durum kendisinin başından da geçmiş..tuhaf!!!ikna etmeye çalışın.çocuklarına söylerim falan diyin...yaşadığı stresli günleri tekrar hatırlatın.empati yapmaya çare olabilir belki...

canım adam olayını aştık şimdide iş olayı çıktı gece de çalışıcam diye tutturdu yani hazirana kadar çalışıyım borcum bitince çıkarım diyo bu borç hiç bitmiyoki bugün buldum bugün yerim birisi.konuştuğu adam normal birisi olsa orda çalışmasına müsaade etmez zaten

Son düzenleme:
şuan itibariyle ortalık karışmış durumda.ablamın konuştuğu kişinin evli olduğunu söylemiştim.ablamda eşinden ayrıldı aldatıldığı için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz çokta haklısınız.geçenlerde eşimle tartıştığımda ablama eşim tartıştığımızı anlatmış hiç yapmadığı bişeydir bu aslında anlatmak neyse.dün ablam aradı naptınız barıştınızmı diye ,evet dedim.bizde * kişyle sizi konuştuk demezmi gitmiş tanımadığım etmediğim adama anlatmış.bende açtım ağzımı yumdum gözümü yani.dedim sen niye anlatıyosun adam senle evli değil bişey değil,üstelik evli benim özel hayatımı.baktım kıvırmaya başladı yok biz eskisi kadar görüşmüyoruz falan filan ,görüşmüorsunda ne arada anlattın ozaman dedim.sabah ta büyük ablama anlattım konuyu,tabi oda şok ozaman benim aile mevzularımıda biliyordur dedi,oda kızdı.hatta ben otobüsten inerken bana mesaj atmış * kişiyle gelip seni alalımmı diye,saçmalama dedim tanımadığım etmediğim adamın arabasında ne işim var.kabul etmedim,ama tanışıp ne yapmaya çalıştığını öğrenmek isterdim.bir şekilde bu adamnı numarasını aldım arasammı ama kendimi herşeye hazırlıklı hissetmem lazım adam bide derse senin ablan benim peşimi bırakmıyo diye.

Son düzenleme:
Ablanız sizin tepkinizden dolayı durumunu gizlediğini düşünüyorum.
Bence ilişkileri devam ediyor.
Sizden, annenizden uzak durarak ilşkisini devam ettiriyor..
Siz ablanızın gece çalıştığına emin misiniz.
Adamda kalıyor olmasın??

işin zor canım allah sabır versin ablan hala adamla birlikte yani bence ablan adamı size anlatıyosa otur ablanın karşısına bi dinle ablanı derim ben ne olursa olsun sonuçta ablan aklını fikrini bi öğren ona göre ne yapacağına karar ver

gittiğimde konuştum mantıklı bir açıklaması yokki adam evli,ayrıca durup durup beni arıyor numarasını öğrendiğimi biliyor açmıyorum şimdi.ben aile mevzumu eşime bile anlatmazken o adama neden anlatır.ayrıca dün aradığında da söledim yine üzülüceksin dedim hiç bir erkek ben eşimle mutluyum demez karşıdaki kadına nasıl ikna eder ozaman dimi.3 tane çocuğu var adamın.ablam birazda beni düşün diyo bende seni düşündüğüm için olmaz diyorum ama anlmıyor.eşim duysa adamı aradığımı burnumdan getirir benim. napıcamı şaşırdım valla

Ablanız sizin tepkinizden dolayı durumunu gizlediğini düşünüyorum.
Bence ilişkileri devam ediyor.
Sizden, annenizden uzak durarak ilşkisini devam ettiriyor..
Siz ablanızın gece çalıştığına emin misiniz.
Adamda kalıyor olmasın??

gece çalışacağı işe bbaşlamadı cnm babam kızdı çünkü.ha bide işin bu tarafı var adam sağlam bir ayak olsa gece çalışıcam dediğinde izin vermezdi.

gittiğimde konuştum mantıklı bir açıklaması yokki adam evli,ayrıca durup durup beni arıyor numarasını öğrendiğimi biliyor açmıyorum şimdi.ben aile mevzumu eşime bile anlatmazken o adama neden anlatır.ayrıca dün aradığında da söledim yine üzülüceksin dedim hiç bir erkek ben eşimle mutluyum demez karşıdaki kadına nasıl ikna eder ozaman dimi.3 tane çocuğu var adamın.ablam birazda beni düşün diyo bende seni düşündüğüm için olmaz diyorum ama anlmıyor.eşim duysa adamı aradığımı burnumdan getirir benim. napıcamı şaşırdım valla

Sen hiç bir şekilde muhattap olma o adamla.
ne diye seni arıyor arsız adam.
eşin onu gebertse yeridir.
aklı sıra sizin gözünüzde durumu meşrulaştıracak sizinle yavaş yavaş muhabbet geliştirecek.
Ablanıza diyecek lafım yok,3 çocuklu adam.
Boyunca oğlu , kızı var.
Allah ıslah etsin.

Sen hiç bir şekilde muhattap olma o adamla.
ne diye seni arıyor arsız adam.
eşin onu gebertse yeridir.
aklı sıra sizin gözünüzde durumu meşrulaştıracak sizinle yavaş yavaş muhabbet geliştirecek.
Ablanıza diyecek lafım yok,3 çocuklu adam.
Boyunca oğlu , kızı var.
Allah ıslah etsin.

tatlım adam değil ablam arıyor beni, benim adamı arayacağımdan korkuyor.

adamın numarasını zor buldum karısına nasıl ulaşıyım ben aslında neyi merak ediyorum biliyormusun adamın eşiyle gerçekten arası bozuk ve boşanma aşamasında mahkemedelrmi?bunu bi bilsem yeticek bana.

ayyyy canım benım allah bın defa yardımcın olsun ha senın ablan ha benım annem senı o kadar ıyı anlıyorum kı benım annemde 5 koca yaptı bılıyor musun hepsı resmı nıkahlı degıl tabıı ve aynen senın ablanın durumu gıbı bununda borcu asla asla bıtmıyor elıne ayda 1500 tl gecıyor hıc calısmadan vefat eden kocasından ve babasından aylık alıyor ama tek basına gecınemıyor bu parayla dahası tek ayagının ustunde 500 tane yalan soyledıgı ıcın ne kadar sıtesemde yardımcı olamıyorum artık ıyıce nefretımı kazandı gelse anlatsa kızım su soyle bu boyle dese amenna ama bana ne soylese ne anlatsa azıcık sorusturdugumda yalan oldugu cıkıyor ortaya ıllallah dedım artık ınsanın en yakınıyla ımtıhanı cok agır oluyor rabbım yardım etsın bır defasında bana utanmadan bu evlılıklerıyle ılgılı tartısırken ben yalnız duramıyorum demıstı bunu soyledıgı kısı yanı ben yaklasık 7 yıldır esım yurtdısında veyalnız duruyorum gebermıyorum yanı erkek yok dıye oooof of oyle dertlıyım kı anlatamam sımdı aradıgında acmıyorum gelmesın dıye cunku sınırlerımı hoplatmaktan baska bır sey yapmıyor sende mumkun mertebe uzak dur dıyecegım elınden geldıgınce....
bu yazdıklarımı okuyup ama o senın annen dıyecek arkadaslar olacaktır sunu soyleyeyım ben henuz 2 aylıkken ve sag ayagım alcıdayken benı terk edıp gıtmıs babannem buyuttu benı ne zaman kı evlendım yuva kurdum o zaman anne oldugunu hatırladı her haltı yedı bası sıkısınca kızı oldum ben

adamın numarasını zor buldum karısına nasıl ulaşıyım ben aslında neyi merak ediyorum biliyormusun adamın eşiyle gerçekten arası bozuk ve boşanma aşamasında mahkemedelrmi?bunu bi bilsem yeticek bana.

ablana sorsana, belki adam karısından ayrı yaşıyo belki boşanmak üzereler. bilmiyosan tüm detayları ablanın üstüne aşırı gidiyo olabilirsin.

ablana sorsana, belki adam karısından ayrı yaşıyo belki boşanmak üzereler. bilmiyosan tüm detayları ablanın üstüne aşırı gidiyo olabilirsin.

ablam tek ayağının üzerinde 40 tane yalan söler bir dediği bir dediğini tutmuyoki nasıl inanıyım.büyük ablama evli demiş bana boşandı dedi,ona başka biyer söylemiş çalıştığı meslek olarak bana başka bişey söyledi.

Ablanızın yaptığının yanlışlığına birşey diyemem, kabak gibi ortada zaten.. ama sizin onu dışlayarak, görüşmeyi reddederek yaptığınız da çok yanlış.. adamla bir kere konuşmanız onunla samimi olmanız gerektiği anlamına gelmiyor.. hatta diğer ablanız, sizin eşiniz de toplanıp gitseniz ve konuşsanız.. hatta gerekirse karısıyla da konuşmak istediğinizi söyleyin.. hayat ablanızın, seçimlerini kendisi belirler ama ortada çocuklar da var.. bu arada onların haberi var mı durumdan? bir de sanırım arada kaçırdım ablanız gece ne işi yapacak?

Back
X