şuan itibariyle ortalık karışmış durumda.ablamın konuştuğu kişinin evli olduğunu söylemiştim.ablamda eşinden ayrıldı aldatıldığı için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz çokta haklısınız.geçenlerde eşimle tartıştığımda ablama eşim tartıştığımızı anlatmış hiç yapmadığı bişeydir bu aslında anlatmak neyse.dün ablam aradı naptınız barıştınızmı diye ,evet dedim.bizde * kişyle sizi konuştuk demezmi gitmiş tanımadığım etmediğim adama anlatmış.bende açtım ağzımı yumdum gözümü yani.dedim sen niye anlatıyosun adam senle evli değil bişey değil,üstelik evli benim özel hayatımı.baktım kıvırmaya başladı yok biz eskisi kadar görüşmüyoruz falan filan ,görüşmüorsunda ne arada anlattın ozaman dedim.sabah ta büyük ablama anlattım konuyu,tabi oda şok ozaman benim aile mevzularımıda biliyordur dedi,oda kızdı.hatta ben otobüsten inerken bana mesaj atmış * kişiyle gelip seni alalımmı diye,saçmalama dedim tanımadığım etmediğim adamın arabasında ne işim var.kabul etmedim,ama tanışıp ne yapmaya çalıştığını öğrenmek isterdim.bir şekilde bu adamnı numarasını aldım arasammı ama kendimi herşeye hazırlıklı hissetmem lazım adam bide derse senin ablan benim peşimi bırakmıyo diye.