ablam galiba kafayı yemiş napıcam ben bi akıl verin

Ablanızın yaptığının yanlışlığına birşey diyemem, kabak gibi ortada zaten.. ama sizin onu dışlayarak, görüşmeyi reddederek yaptığınız da çok yanlış.. adamla bir kere konuşmanız onunla samimi olmanız gerektiği anlamına gelmiyor.. hatta diğer ablanız, sizin eşiniz de toplanıp gitseniz ve konuşsanız.. hatta gerekirse karısıyla da konuşmak istediğinizi söyleyin.. hayat ablanızın, seçimlerini kendisi belirler ama ortada çocuklar da var.. bu arada onların haberi var mı durumdan? bir de sanırım arada kaçırdım ablanız gece ne işi yapacak?

ablamı dışladığım yok,adamlada konuşmadım ne için samimi olayım anlamadım ben ne demek istediğinizi???

ablamı dışladığım yok,adamlada konuşmadım ne için samimi olayım anlamadım ben ne demek istediğinizi???

Office eger ablanızın sevgilisi ile telefonda bir kere konusursan samimi olacagın anlamına gelmez demek istedi bir kereden samimi olunmaz demek istemis.

Ablanızı dışlamak derken açmadığınız telefonlarından bahsediyorum.. Samimi olmayacaksınız zaten, 1 kere konuşup niyetini anlamakla samimi olmazsınız.. komple toplanıp gidin, oturup konuşun demek istiyorum..

iyide canım ben ayrı bir ildeyim onlar ayrı bir ilde telefon açsam adama diyelimki niyetini ne yapmak istediğini öğrenmek için,ablam yalansız anlatmıyorki adam bana deseki ablan benim peşimi bırakmıyor veya karına sölerim diye tehdit ediyor ozaman ne derim ben.ben eşimi ablam eşini alıp gitse demişsiniz ne diye gidelimki evli barklı adamın yanına olur bi tarafı yokki bu işin

Son düzenleme:
şuan itibariyle ortalık karışmış durumda.ablamın konuştuğu kişinin evli olduğunu söylemiştim.ablamda eşinden ayrıldı aldatıldığı için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz çokta haklısınız.geçenlerde eşimle tartıştığımda ablama eşim tartıştığımızı anlatmış hiç yapmadığı bişeydir bu aslında anlatmak neyse.dün ablam aradı naptınız barıştınızmı diye ,evet dedim.bizde * kişyle sizi konuştuk demezmi gitmiş tanımadığım etmediğim adama anlatmış.bende açtım ağzımı yumdum gözümü yani.dedim sen niye anlatıyosun adam senle evli değil bişey değil,üstelik evli benim özel hayatımı.baktım kıvırmaya başladı yok biz eskisi kadar görüşmüyoruz falan filan ,görüşmüorsunda ne arada anlattın ozaman dedim.sabah ta büyük ablama anlattım konuyu,tabi oda şok ozaman benim aile mevzularımıda biliyordur dedi,oda kızdı.hatta ben otobüsten inerken bana mesaj atmış * kişiyle gelip seni alalımmı diye,saçmalama dedim tanımadığım etmediğim adamın arabasında ne işim var.kabul etmedim,ama tanışıp ne yapmaya çalıştığını öğrenmek isterdim.bir şekilde bu adamnı numarasını aldım arasammı ama kendimi herşeye hazırlıklı hissetmem lazım adam bide derse senin ablan benim peşimi bırakmıyo diye.

Vay be, demek ki ablan eniştenin yaptığı sey yüzünden yeterince acı cekmemiş. Acı cekseydi kendi cektiği acıları baska bir kadına cektirmezdi. Yazık.

iyide canım ben ayrı bir ildeyim onlar ayrı bir ilde telefon açsam adama diyelimki niyetini ne yapmak istediğini öğrenmek için,ablam yalansız anlatmıyorki adam bana deseki ablan benim peşimi bırakmıyor veya karına sölerim diye tehdit ediyor ozaman ne derim ben.ben eşimi ablam eşini alıp gitse demişsiniz ne diye gidelimki evli barklı adamın yanına olur bi tarafı yokki bu işin

arkadaşım duruma kendi açından bakıyorsun, siz evli barklı adamın yanına gitmekten çekiniyorsunuz ama bu olay duyulduğunda en çok mahçup olacak olan da ablanızdan ziyade sizler olacaksınız.. adama telefon açarsanız bu sadece sizinle muhatap olacağı anlamına gelir ki çok gereksiz.. o yüzden eşinizle gidin konuşun dedim ya da o gelsin.. eğer ablanız tehdit ediyor derse ki bu çok küçük bir ihtimal bence, o zaman siz de ablanıza bu durumu babanıza veya çocuklarına söylemekle tehdit edersiniz.. en azından uğraşmak zorunda olduğunuz bir tek ablanız olur.. ama bu şekilde ablanızın telefonunu açıp konuşmayarak, yada evli-barklı diye adamla görüşmeyi reddederek daha çok çıkmaza sokmayın kendinizi.. eğer telefon açacaksanız da sadece eşinizle konuşsun, siz adamla muhatap olmayın tek başınıza.. ama bir şekilde mutlaka konuşup gerçekleri öğrenin derim naçizane..

benim eşim asla böle bişeyi kabul etmez,yani konuşmayı babam ve annemde konuşamaz yüreğine iner.

şuan itibariyle ortalık karışmış durumda.ablamın konuştuğu kişinin evli olduğunu söylemiştim.ablamda eşinden ayrıldı aldatıldığı için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceksiniz çokta haklısınız.geçenlerde eşimle tartıştığımda ablama eşim tartıştığımızı anlatmış hiç yapmadığı bişeydir bu aslında anlatmak neyse.dün ablam aradı naptınız barıştınızmı diye ,evet dedim.bizde * kişyle sizi konuştuk demezmi gitmiş tanımadığım etmediğim adama anlatmış.bende açtım ağzımı yumdum gözümü yani.dedim sen niye anlatıyosun adam senle evli değil bişey değil,üstelik evli benim özel hayatımı.baktım kıvırmaya başladı yok biz eskisi kadar görüşmüyoruz falan filan ,görüşmüorsunda ne arada anlattın ozaman dedim.sabah ta büyük ablama anlattım konuyu,tabi oda şok ozaman benim aile mevzularımıda biliyordur dedi,oda kızdı.hatta ben otobüsten inerken bana mesaj atmış * kişiyle gelip seni alalımmı diye,saçmalama dedim tanımadığım etmediğim adamın arabasında ne işim var.kabul etmedim,ama tanışıp ne yapmaya çalıştığını öğrenmek isterdim.bir şekilde bu adamnı numarasını aldım arasammı ama kendimi herşeye hazırlıklı hissetmem lazım adam bide derse senin ablan benim peşimi bırakmıyo diye.

Amann ablana söyle bu veballe ömür boyu gün yüzü göremez..
Adam boşanıyor olsa bile yanlış.. ki adamın boşanacağı yok. konu eski, demek ki ilişkileri uzun süredir var..şimdiye kadar da boşanmamış. bu saatten sonra hiç boşanmaz.. :31:

Ablan, adam onu terk ettiğinde ne yaptığını anlar ancak.. :ssz:

Adamın adını soyadını işinden falan int. üzerinden araştırsanız belki kendisine ailesine falan ulaşırsınız.. en azından bilgi olur.

Amann ablana söyle bu veballe ömür boyu gün yüzü göremez..
Adam boşanıyor olsa bile yanlış.. ki adamın boşanacağı yok. konu eski, demek ki ilişkileri uzun süredir var..şimdiye kadar da boşanmamış. bu saatten sonra hiç boşanmaz.. :31:

Ablan, adam onu terk ettiğinde ne yaptığını anlar ancak.. :ssz:

Adamın adını soyadını işinden falan int. üzerinden araştırsanız belki kendisine ailesine falan ulaşırsınız.. en azından bilgi olur.

sabahtan bu saate kadar aradım ama bulamadım sadece telefnunu buldum face baktım aynı isimden çok fazla.

benim eşim asla böle bişeyi kabul etmez,yani konuşmayı babam ve annemde konuşamaz yüreğine iner.

Abinize anlatın o konuşsun.

Göz yummayın lütfen. Kendinizi o kadının yerine koyun bir, benim bile burda yüreğim sıkışıyor. Boyu kadar cocukları var hic mi utanma yok bu insanlarda.

kızlar kusura bakmayında ne dedıgınızı anlıyamadım bende yanı..
adamın yanına esınle gıdın demıssınız...
ne sıfatla gıdılecek bır adamkı..
adam evlı...
konusması nıyetını anlaması gıbı bır mevzu bahıs bıle olmamalı...
hadı adam ablasıyla evlenmek ıstıyor dıyelım (sanmıyorum ama..)
neden bosanmadan ablasını bu konuma dusuruyor...
seven adam bunu mu yapar...
adamla konusmak cok mantıklı gelmedı bana...
aılenıze soylemenızde cok mantıklı gelmıyor mazallah kotu sonuclar dogabılır...
bunu ablanızla halletmelısınız...
baska cıkar yolu yok bence..
ıkıtane kocaman evladı var ablanızın...
lutfen bıraz mantıklı olabılır mı??
kendı cektıklerını baska bır kadınada cektırıyor su an...
cok uzucu gercekten...
ınsan ne cabuk unutuyor kendı halını...

Abinize anlatın o konuşsun.

Göz yummayın lütfen. Kendinizi o kadının yerine koyun bir, benim bile burda yüreğim sıkışıyor. Boyu kadar cocukları var hic mi utanma yok bu insanlarda.

abim biliyor canım, numarasınıda birşeyi bahane ederek o istedi zaten.sonnrada ablam hemen beni aradı benim istediğimi anladı yani açmadım bende.abim sadece evli olduğunu bilmiyor,zaten oda kurtlandı sorup durdu napıcaksın diye

abim biliyor canım, numarasınıda birşeyi bahane ederek o istedi zaten.sonnrada ablam hemen beni aradı benim istediğimi anladı yani açmadım bende.abim sadece evli olduğunu bilmiyor,zaten oda kurtlandı sorup durdu napıcaksın diye

Üzülüyorum. Böyle seyler duyduğumda icimdeki canavar cıkıyor ortaya.

adamı aramamak içinde kendimi zor tutuyorum inanınki.ama neyle karşılaşacağımı bilmediğimde bir his var içimde afakanlar bastı inanın sabahtan beri.

canım adam eğer ki aşiretse gerçekten o tarz durumlardan onlar karılarını pek boşamıyorlar alayı ailesinin ağzına bakıyor ablanı ikinci hatun diye alırsa ablan görür. uyar ablanı gerekirse de annende başla söylemeye. yada kimi dinlerse ona söyle

sabahtan bu saate kadar aradım ama bulamadım sadece telefnunu buldum face baktım aynı isimden çok fazla.

tabi aynı isimde insan çoktur da çocuklarından işinden falan ayrılmaz mı :26:

Çok zor.. adamla muhatap olmayın diycem yok sayılacak gibi bir durum değil ki! Sessiz kalmayın. zaten yakında daha ciddi kavgalar patlak verecek gibi.. abinde işin içine giriyor sanırım..

ama sakın eşinden habersiz bir iş yapma..yuvanızın huzurunu kaçırmayın..gerekirse anlat ki senden duysun.

Canım o kadar zor ki durumun ablanin hatasını biliyorsun zarar görmesini ve başka bir kadına zarar vermesini istemiyorsun
adamla konuşmanin faydalı olacağını sanmıyorum ama ablanla oturup etraflıca konuşman belki ablani ikna eder
babana söylemen de doğru degil, ablan çocuk değil ki
şu an ablani bu yanlıştan döndürecek tek şey ablanin kendi iradesi gibi geldi bana

Canım o kadar zor ki durumun ablanin hatasını biliyorsun zarar görmesini ve başka bir kadına zarar vermesini istemiyorsun
adamla konuşmanin faydalı olacağını sanmıyorum ama ablanla oturup etraflıca konuşman belki ablani ikna eder
babana söylemen de doğru degil, ablan çocuk değil ki
şu an ablani bu yanlıştan döndürecek tek şey ablanin kendi iradesi gibi geldi bana

zaten bu yaptıkları iradesizliği yüzünden geldi.mantıklı olamıyor şuan,ne söylesek boş,şimdi ben adam için atıp tutsam hemen ayrıldım der görüşmüyorum der ama bildiğini okur yani.

adamı aramamak içinde kendimi zor tutuyorum inanınki.ama neyle karşılaşacağımı bilmediğimde bir his var içimde afakanlar bastı inanın sabahtan beri.

ablanı bu işten kurtarmak istiyorsan eğer adamı ara konuş zaten eğer ablanın dediği gibiyse ona göre hareket edersin ama ablanın dediği gibi değilse ablan adamla ilgili kendi kafasından bişeyler uyduruyorsa ki ( size başka ablanıza başka söylemesinden yola çıkarak diyorum bunu) ona göre önlem alırsınız belki de adamın bişeyden haberi yok

yani ne koşul da olursa olsun aramanız sizin için iyi olacaktır en azından kafanız da bişeyler netlik kazanmış olacaktır.

peki ablanız ne diyor bu duruma

sabah konuştum oda diyorki,aslında bizim için anlattıklarını da çürütmüş olurduk konuşsak yani benim evliliğimden ablamın evliliğinden bahsetmiş ya adama,hemde adamın niyeti nedir onu öğrenirdik falan dedi,hemde bakalım hangisi yalan söylüyor buda netleşirdi

Back
X