- Konu Sahibi xxyaseminxx
-
Gelin cikariken ben ve kardesim kapi önünde durduk. Herkes 100 euro iste abartma dedi. Sonra adam kardesimin eline para verdi kimeseye gösterme dedi. Benim elimede verdiler. Sonra kardesimin elindekini aldim 5 euro vermisler banada 10 euro. NE BU YA DALGA MI GECIYORSUNUZ dedim sonra zar zor topu topuna 55 euro kopara bildim. Damadin babasyi ayip senin yaptigin dedi ve kapiyi zorla acti.
Gelin cikariken ben ve kardesim kapi önünde durduk. Herkes 100 euro iste abartma dedi. Sonra adam kardesimin eline para verdi kimeseye gösterme dedi. Benim elimede verdiler. Sonra kardesimin elindekini aldim 5 euro vermisler banada 10 euro. NE BU YA DALGA MI GECIYORSUNUZ dedim sonra zar zor topu topuna 55 euro kopara bildim. Damadin babasyi ayip senin yaptigin dedi ve kapiyi zorla acti.
Aile cok fena kizi bizden sogutup kendilerine cekiyorlar, 55 euroya gelin cikariyorlar. Gelin ciktiktan sonra anca 2-3 dakka halay cektiler ne geldiler ne gittiler
Bizde suc olsa ben derim var diye, ama ben bi hata göremiyorum bizim acimizdan. Biz bohcaya en pahali seyleri aldikta koyduk, adamlar bize 4 euroluk gömlekleri yakistirmislar koymuslar üstünde etiketi bile duruyordu. Böyle aileye daha ne yapilmali bilemedim.
canım ben senin ne demek istediğini anladım yerimseniben"parayı mevzu yapmışsın,gerek yoktu" denildikten sonra parayla ilgili yazdığı mesajları alıntı yapmadım.ayrıca her soruna değinmeye çalıştık herhalde.. burda objektif olmaya çok yönlü bakmaya çalışıyorum.herkes her yorumumu beğenmek zorunda değil.
almanyanın adetlerini bilemem. yasemin önemli olan para değil ama ablama verilen değere bakın demişsin. ablana verilen değer ne olursa olsun parayla mı ölçülüyor,bunu anlamadım.ayrıca damadın ablana az değer biçim 15euro vermesi ne kadar ayıpsa(öyleymiş) senin "bu ne ya dalga mı geçiyorsunuz" demen de bir o denli ayıp gibigeldi bana. ama tabi hiçbiri damat adayının diğer saygısızlıklarında haklı çıkarmaz.
sanırım yaşın küçük,ablan 19sa sen maxi 18sin zaten. diğer sorunların yanında basit bir adetin devede kulak oldugunu anlarsın ileride..
zaten seni incitici birşey yazmak için yazmadım. arkadaslar para mevzusuna takılanlar olmuş çok fazla diyince,takılma sebebimi açıkladım takılanlardan biri olarak..
Allah aşkına affınıza sığınarak soruyorum, şu evden çıkarma parası nedir biri beni aydınlatırsa sevinirim...
Bir nevi başlık parasımı oluyor? Anlamadım?
Allah aşkına affınıza sığınarak soruyorum, şu evden çıkarma parası nedir biri beni aydınlatırsa sevinirim...
peki evlendikten sonraki iletişiminiz nasıl ablanla
bide annen üzülmesin bence ablan hatsını anlayacak ama çok geç olacak ana baba gibisi varmı ya işte ablanın şimdilik gözünü aşk bürümüş ama cicim ayları geçince başlar hatalarını anlamaya ama geç olur
Cumartesi evlendi aramadi, ben aradim siz nasilsiniz bile demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?