bence herşeyden önce ablanla bir konuşmalısın belki düşündüğün gibi olmayabilir diyeceğim ama az çok ortada herşey ama sen yine de birinci ağızdan dinle gerekirse ailenle konuşursunmrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
sizin mezhebiniz pek bir genişse yapabilceğim bir şey yok.Cinsellik konuşmak ahlaksızlık mı? 25 yaşında yetişkin bir kadın ile 38 yaşında koca adamın konuşmalarında cinsellik de olabilir pekala. İnanmazsınız belki ama insanlar sevişiyor bile.
Siz açıkça cinsellik konuşmazsınız, konuşulmasını tasvip de etmezsiniz o ayrı ama bu size başka insanlara ahlaksız damgası vurma hakkını da vermez.
ablası kendinden büyük bile olsa yine de insan sorumluluk hissediyor ya o yazıştığı adam evliyse ya hayatını mahvedecekse? bu kadar kolay mı bu işler bizi ilgilendirmez deyip geri çekilelim. kız akıl sormuş zaten hemen gidip annesine yetiştirmemiş
annene söyleme ama ablanla konuş derim gerçi neden okuyosun diye tepki verebilir ama ben olsam konuşurdum en azından bu oknuyu bilmenin sorumluluğu var artık hayatını kötü etkileyecek bişeyler yapmasını engelleyecekse konuşmanın bir zararı olmaz sanırım
hakikaten özellikle şu birkaç gündür tavan yaptılar. doğru diye okuyoruz yorum yapıyoruz zaman harcıyoruz. eskiden bi ara ttnet miydi tam hatırlayamıyorum o serverdan maili olmayanları üyeliğe kabul etmiyorlardı ama kısa süre sonra kalktı o uygulama. belki yine öyle bir düzenleme getirilebilir. gına geldi artık yaaaşu fakeler bir çare bulunmalı ama nasıl?
eğer konu gerçekse ki sanmam: Ablanını derdi seni mi gerdi
niye herşeye burnunu sokuyosun sen?
hem de nasılhakikaten özellikle şu birkaç gündür tavan yaptılar. doğru diye okuyoruz yorum yapıyoruz zaman harcıyoruz. eskiden bi ara ttnet miydi tam hatırlayamıyorum o serverdan maili olmayanları üyeliğe kabul etmiyorlardı ama kısa süre sonra kalktı o uygulama. belki yine öyle bir düzenleme getirilebilir. gına geldi artık yaaa
Kendiniz gibi düşünmeyen insanlarla hakaretemiz konuşmayı öğrenebildiğiniz zaman devam ederiz konuya.sizin mezhebiniz pek bir genişse yapabilceğim bir şey yok.
cinsellik herkesle fiziksel ya da sözl paylaşılacak bir şey değil bana göre..
yukardaki pek çağdaş düşüncelerinizde size göre..
TAMAMKendiniz gibi düşünmeyen insanlarla hakaretemiz konuşmayı öğrenebildiğiniz zaman devam ederiz konuya.
İyi günler : )
zaten 1aydan fazla oldu sölemedim ama endişeleniyorum ondan burya konu açıp fikir istedim en iyisi susmak söleyincede elime bişe geçmicek naparsa yapsın elimden bişe gelmiceksen belki koruma icgudusuyle ne yapacagini bilemiyorsun ama ablana mudahale etmeye hakkin yok. yanlis onun yanlisidir dogru onun dogrusudur. sen neden actin okudun derse zaten 1-0 onde olmus durumda. bide sana bunun aciklamasini nasil yapabilir yani? sana karsi utanc hissetmesi de iliskinizi zedeler. heleki ailene bahsedersen, onlar ana kiz baba kizdir elbet bigun barisirlar ama kardesler arasindaki kuskunluk cok daha uzun surebilir. hem ailen ona kizip zorla sevmedigi biriyle evlendirmeye kalksa ve evlendirse, ablanin mutsuzlugunu gorup sen uzuleceksin
Allah Allah ablan yetişkin bi birey..ıstedıgıyle ıstedıgını yaşar..çocugun değilki o senin..cinsellıkte yaşayabilir..
Çok canın darlandıysa ablanla konuş..
Aılenle ablanı bu konuda yuzgoz etme
Internette bu tur icerikli konusmak kim olursa olsun kesinlikle yanlistir.Allah Allah ablan yetişkin bi birey..ıstedıgıyle ıstedıgını yaşar..çocugun değilki o senin..cinsellıkte yaşayabilir..
Çok canın darlandıysa ablanla konuş..
Aılenle ablanı bu konuda yuzgoz etme
uvv ne çok smile öyle oInternette bu tur icerikli konusmak kim olursa olsun kesinlikle yanlistir.
Yetiskin olsun genc olsun sevgikisi olsun olmasin evli olsun bekar olsun kadin olsun erkek olsun
Sonucta baskalarinin sahit olmasi istemeyeceginiz, ortaya ciktiginda yuzunuzun kizaracagi bir sey mi ? Evet?
O halde asla bunu nete yuklenemelisiniz.
Internet mantiginda cogumuzun anlamadigi bir depolama olayi vardir. Sen bi tikla sildigini saniyorsun ama nete yuklenen bisey asla kaybolmuyor.
Bu biraz teknik bir boyut , akli olan nete olur olmaz seyler yuklemez.
Ahlaki boyutuna bisey siylemiycem kimsenin ahlak bekcisi degiliz
. Ama sevgilisiyle bu sekilde konusmakta sakinca gormeyenleri de anlamakta zorlaniyorum acikcasi
Su da var, bugun sevgilin yarin dusmanin olabiliyor,daha sonra bu kanitlarla tehdit santaj , buyuk buyuk sikintilar girla gidiyo
Kim olursa olsun nette bu tur bir davranisin (sadece nette degil de aslinda hayatimizin her yerinde , ama konu nette konusmak ) sonu asla iyi yerlere gitmiyor, gitmez, gitmeyecek,
Konu sahibi endiselenmekte hakli,
yetiskin de olsa hata yapabilir,
konu sahibi de hem kendi degerlerine uymadigi icin hem de ablasinin guvenligini, basina gelebikecek sikintilari dusunerek mudahil olmaya calismasi bence cok hakli.
Siz bi yetiskin damdan atlasa, dur atlama ölürsün demezmisiniz?aman ya yetiskin burnumu sokmayim.mi dersiniz?
hele ki ailenizden birisi ?
Konu fake make bilemem, ama boyle bir durumda herkes ne kadar rahat cok sasirdim.
Ama sundan da eminim kimse bubu kendi ailesinde gormek istemez .
Internette bu tur icerikli konusmak kim olursa olsun kesinlikle yanlistir.
Yetiskin olsun genc olsun sevgikisi olsun olmasin evli olsun bekar olsun kadin olsun erkek olsun
Sonucta baskalarinin sahit olmasi istemeyeceginiz, ortaya ciktiginda yuzunuzun kizaracagi bir sey mi ? Evet?
Internet mantiginda cogumuzun anlamadigi bir depolama olayi vardir. Sen bi tikla sildigini saniyorsun ama nete yuklenen bisey asla kaybolmuyor.
. Ama sevgilisiyle bu sekilde konusmakta sakinca gormeyenleri de anlamakta zorlaniyorum acikcasi
Su da var, bugun sevgilin yarin dusmanin olabiliyor,daha sonra bu kanitlarla tehdit santaj , buyuk buyuk sikintilar girla gidiyo
Kim olursa olsun nette bu tur bir davranisin (sadece nette degil de aslinda hayatimizin her yerinde , ama konu nette konusmak ) sonu asla iyi yerlere gitmiyor, gitmez, gitmeyecek
konu sahibi de hem kendi degerlerine uymadigi icin hem de ablasinin guvenligini, basina gelebikecek sikintilari dusunerek mudahil olmaya calismasi bence cok hakli.
Siz bi yetiskin damdan atlasa, dur atlama ölürsün demezmisiniz?aman ya yetiskin burnumu sokmayim.mi dersiniz?
Konu fake make bilemem, ama boyle bir durumda herkes ne kadar rahat cok sasirdim.
annene söyleme...mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
Kafa saga sola gıtmekten ciddiyeti anlamıyor insan:)Internette bu tur icerikli konusmak kim olursa olsun kesinlikle yanlistir.
Kim olursa olsun nette bu tur bir davranisin (sadece nette degil de aslinda hayatimizin her yerinde , ama konu nette konusmak ) sonu asla iyi yerlere gitmiyor, gitmez, gitmeyecek,
25 yaşında bi insan kendini tehlikeye atmıyor ise istediği kişi ile cinsellik yaşayabilir.mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?