Ablam hakkında Acil Napsam ?

En iyisimi karisma hem bunlar ayip seyler yani ablanin ozeli senin bunu anlatman ayip olur
Birde ablanla arani acma bosver

pardon sen kaç yaşındasın acaba ? Ablan açıklarını annene ispiyonlanacak yaşı geçmiş farkında mısın ???

Gerçek olma ihtimaline karşı tek bir şey söylüyorum..

Ablanı rahat bırak.. Küçüklüğünü bil.. Ayrıca facebook açık kaldı diye okuman çok terbiyesizce.

Anneyle babayı yanlışlıkla yatakta yakalayan cocuğun verdiği tepki benzeri tepki bu.
Yani cocukca ve yersiz..O yaş icin sasırmak,paniklemek,onlardan soğuduğunu sanmak normal olabilir.Bu yaş icin normal değil ama.
Arkadaşlar hep aynı şeyi söylemişler bakın. Ortalığı karıştırmanın alemi yok..

ablasının yaptıklarını anneye yetıstırenlerden mıısn sende :d
çocuk degıl 25 yasında
karısma
annenı çok üzersin

ben de 25 yasindayim.. 38 yas ablan icin inanilmaz bir yas degil, 13 yas , olabilecek bir yas farki.. ucurum degil yani.. ayrica da ablan sevgilisiyle ne konusuyorsa konusuyor, seni ilgilendirmez.. ailene ispiyonlamama sebebin de sirf anneni uzmemek icinmis, ablan umrunda degilmis.. ispiyonculuk cocuklukya olan davranistir, hani si 4 yasindakilerin, anneee , ablam var yaaa sunu yaptiiii.. falan gibi.. offf , iyi ki benim kardesim degilsin, yoksa buraya konu acardim, kardesim haddini bilmiyor, isime burnunu sokuyor falan diye..

Acikcasi ablan icin endiselendigini dusunuyorum eger fake degilsen tabi.
Kendi yasiti biri yerine yasca cok buyuk birinin ablani kullandigini dusunebilirsin, ancak bir baskasinin rizasi olmadan onun yasadigi seylere mudahil olman cok yanlis.

Oncelikle tek yapman gereken kimsenin yazismalarini okuma bir daha. Ablanda koca kadin olmus iyi bir seyde yaptiyss kotu bir seyde yaptiysa sonuclarina kendi katlanir. Seni baglamaz yani

Yaşını yazdıgın iyi olmuş... Canım böle kınar kınar konusma... Senıde görucez.. Sevmiştir hoslanmıştıt istedıgını konusur.. Onun hayatı.. Anneme sölimmş ne demk ya.. Sinir oluyorum böle kardeslere... Ablnla annen yuz goz olunca sen degere bınceksın hep seni sevicekler ölemi bebegım.... Öptüm seni... Herseye burnunu sokma..

Kardeş dıoruz.. Fbı ajanı cıkıyolar.. Bunun derdı kardeşlik degıl... Bi kaç sene sonra o cok kımadıgın cahıllık diye gördugun konuyu konusurken bulma kendını yawrum kuzum:)

"Rahat 38'ini geçmiş biri" nasıl bir betimlemedir? Dönüp dolaşıp buna takılıyorum. Yani bir insan " otuzun üstünde" der, "kırka yakın" der, hadi "35 civarı" falan der de 38ini geçmiş demez.

O ayrı bir sorun, diğer abla Ankara'da olmasına rağmen kesinkes o rahat 38'ini geçmiş adam için oraya gidilmesine emin olmak apayrı bir sorun. 20 yaşında bu kadar her şeyden emin olunca arkadaşları konusahibine ne diyor bilemedim, cahilsem demek.

Annene söyleyince eline ne geçecek?
Annen ablanın İnternete girmesini mi yasaklayacak?
Facebookunu mu kapattıracak?
Terlik mı fırlatacak?

Yoksa sen kendini mi tatmin edeceksin anne bak ablam böyle bir insan ben ne kadar mükemmel bir evladım diye?

Bir de konuyu açıp kaçtı nedense. Bu kadar oturmayan şey varken fake deyince biz suçlu oluyoruz.

Cevapları okuyunca şok oldum arkadaşlar biz amerikada ya da fıransada değiliz burası Türkiye namus denen bir kavram var bizde evet okuması yanlış olmuş ama ileride daha büyük yanlışların olmaması için endişeleniyor kız belli hem ileride bir şey olduğunda bütün aile üzülecek o zaman daha kötü olmayacak mı ayrıca belki bu aile muhafazakar bir aile ve böyle şeyler onlara ters olabilir anneye söylemek yanlış tabi ama ben olsaydım ablamla oturur konuşurdum ilişkilerinin ne boyutta olduğunu sorardım ayrıca arada ki yaş farkı hiçte azımsanacak değil

Ailesi muhafazakar olabilir. Fakat bir bireyden bahsediyoruz. Kişi ailesi gibi olmak zorunda değil! Kendi kararlarını verebilecek yaşta.

Aile muhafazakar olsun olmasın..Konuyu anneye yetiştirmek yanlıştır..Ablası bir yetişkin..Ayıptır..Konu sahibi bunu yanlış görüyorsa alır ablasını karşısına düzgünce oturur,onunla dertleşir,yanlış bulduğu ve tedirgin olduğu noktalarda ablasına uyarı yapar..Ama ablayı aileye karşı deşifre etmek doğru bir davranış değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…