- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
ablasının yaptıklarını anneye yetıstırenlerden mıısn sende :dmrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
"Rahat 38'ini geçmiş biri" nasıl bir betimlemedir? Dönüp dolaşıp buna takılıyorum. Yani bir insan " otuzun üstünde" der, "kırka yakın" der, hadi "35 civarı" falan der de 38ini geçmiş demez.
Bir de konuyu açıp kaçtı nedense. Bu kadar oturmayan şey varken fake deyince biz suçlu oluyoruz.O ayrı bir sorun, diğer abla Ankara'da olmasına rağmen kesinkes o rahat 38'ini geçmiş adam için oraya gidilmesine emin olmak apayrı bir sorun. 20 yaşında bu kadar her şeyden emin olunca arkadaşları konusahibine ne diyor bilemedim, cahilsem demek.
Cevapları okuyunca şok oldum arkadaşlar biz amerikada ya da fıransada değiliz burası Türkiye namus denen bir kavram var bizde evet okuması yanlış olmuş ama ileride daha büyük yanlışların olmaması için endişeleniyor kız belli hem ileride bir şey olduğunda bütün aile üzülecek o zaman daha kötü olmayacak mı ayrıca belki bu aile muhafazakar bir aile ve böyle şeyler onlara ters olabilir anneye söylemek yanlış tabi ama ben olsaydım ablamla oturur konuşurdum ilişkilerinin ne boyutta olduğunu sorardım ayrıca arada ki yaş farkı hiçte azımsanacak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?