Ablanın özel hayatına burnunu sokma. Yetişkin bir kadın o. Anneme söylesem mi falan çirkin şeyler bunlar.mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
Sizi de yetişkin gibi davranmaya davet ediyorum.
AynenAllah Allah ablan yetişkin bi birey..ıstedıgıyle ıstedıgını yaşar..çocugun değilki o senin..cinsellıkte yaşayabilir..
Çok canın darlandıysa ablanla konuş..
Aılenle ablanı bu konuda yuzgoz etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?