Ablam hakkında Acil Napsam ?

emel0101

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
38
2
18
31
mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 40ını geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum

Son düzenleme:
Ablanın özel hayatına burnunu sokma. Yetişkin bir kadın o. Anneme söylesem mi falan çirkin şeyler bunlar.
Cahillikle ne alakası olduğunu çözemedim, o konuya girmeyeyim bari.
Tekrar söylüyorum, bu ablanın özel hayatı, seni ilgilendirmez.

Siz ablanızın özel konuşmalarını okuyamazsınız, çünkü ablanız bir yetişkin.

Annenize söyleyemezsiniz, çünkü ablanız bir yetişkin.

Cinsel içerikli konuşmaları ya da kiminle bu konuşmaları gerçekleştirdiği de sizi ilgilendirmez çünkü ablanız bir yetişkin.

Sizi de yetişkin gibi davranmaya davet ediyorum.

Ekleme:
Hatta annenizle illa konuşacaksanız şunun hesabını sorun, ne demek ablam mecburen biri ile görüştü? Nasıl zorlayabilirler ablanızı buna?

Ya arkadaşlar bugünlerde açılan konular hep aynı gün üye olanlardan çıkıyo..insanlar çok mu dertli yoksa biri bizimle dalga mı geçmeye çalışıyo...konuyla alakalı olarak değil sözlerim sadece dikkatimi çektide...sizinde dikkatinizi çekmedi mi...

Seni ilgilendirmeyen bir konu bu..Ablan senden büyük,sen ondan değil..Haddin olmayan şeylere karışıp ailene birşey söyleme ortalığı karıştırma..Çok düşünüyorsan ablanı arkadaşca oturur konuşursun fikir alışverişi yaparsınız..Hemen aileye söylemek ne oluyor yahu sanane bundan..

Bdv ye bende konu açıcam birileri bizimle maytap mı geçiyo acaba konuma beklerim...

Neyse sadede geleyim önce ablanla konuş bence herşeyi ailene ispoyonlama işin özü ne öğren...yani yetişkin insanlarda cinsellik kavramı olması doğal bir olgudur anlayacağın...

Ablanız facebookunu açık unuttu diye girip özel konuşmalarını okuyamazsınız bu bir.
Ablanız kaç yaşına gelmiş bekar bir kadın, istediğiyle istediği konuşmayı yapar, karışamazsınız bu iki.
Annenize ispiyonlamak ise çok çocukça bir davranış üç.

Benim kardeşim olsanız bırakın cinsel konuşmaları, sırf benim mahremime girdiğiniz için ben olay çıkarırım.

Bırakın herkes kendi bildiği gibi yaşasın hayatını, ne kadar seviyorsunuz insanlara ne konuşup ne konuşmayacağını dikte etmeyi.

Ablanin özel haya5ina sen burnunu sokma bence ..

Hem cahilikle ne alakasi var ?

Birde annemlere soylemelimiyim demissin , koskoca kizin hayatindan sanane.

Ustelik inun ozelini okudugun icin sen SUCLUSUN .

Annenlere söyle, hatta yapbilirsen konuşmaların çıktısını al, yalanlarsa ispat edersin, yakından takip et neler konuşuyorlar, hatta ailenle kalma sülaleye ifşa et,merak ederiz biz şimdi, habersiz bırakma.

Kendi durumunu ablanmış gibi mi yazıyorsun, hayal dünyan mı geniş karar veremedim.

Allah Allah ablan yetişkin bi birey..ıstedıgıyle ıstedıgını yaşar..çocugun değilki o senin..cinsellıkte yaşayabilir..

Çok canın darlandıysa ablanla konuş..
Aılenle ablanı bu konuda yuzgoz etme
Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…