- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek istediginizi anlamadimKafa saga sola gıtmekten ciddiyeti anlamıyor insan:)
Görmek istemediğim için bakmam, kimsenin ahlak bekçisi değilsem buna ailemin fertleri de dahil oluyor mantıken, ben de bilgisayarıma, telefonuma bakılmasını istemem, öğrenilenlerin de başka biriyle paylaşılmasını istemem. Rahatlığım da oradan geliyor, kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmıyorum. Bunu çatıdan atlamayla bir tutmayın ikisi aynı şey değil, benim ortaya çıkarıp yaymam onun yüzünü kızartacak veya kızartmayacak ama yaşadığı sürece başkaları tarafından da unutulmayacak bir durum. Olayda suç bulunursa ablanın dikkatsizliğine suç bulabilirim sadece, yazışmaları konusunda daha dikkatli olması gerekirdi, ortada bıraktığında olanları görüyoruz. Kardeşi yemeden içmeden başka bir internet sitesinde paylaşıyor özel hayatını.
Abla kardeş konuşurlar bunu kendi aralarında tutmaya karar verirler o ayrı fakat burada anneye söylemekten bahsediliyor, 25 yaşına gelen bir insan yaşadığı şeyi annesine söyleyip söylemeyeceğine kendi karar verebilir. Kardeşe de susup büyümek düşer ve yadırgıyorsa da ablası gibi davranmamak daha ötesi değil. Ablanın yaptığı ne varsa kendini ilgilendirir, konu sahibi bunu yayıp bütün aileyi karıştırmak istiyorsa kendi bilir, daha büyük baskıyı kendi eliyle üstüne çekmiş olur. İnternete bile giremez çünkü "ablası" yapmışsa, o da yapabilir olacak başkalarının gözünde. 2 dakikalık ispiyonculuğunun karşılığını bu şekilde almak istiyorsa alsın.
Smiyleler saga sola sallıyor okuyanın kafasınıNe demek istediginizi anlamadim
Size tekrar uzun uzun aciklama yapmak istemiyorum.
Siz nasil dusunuyorsaniz hayatinizi o sekilde yasayin gitsin , bana dusen bi sey yok
.
boyle bir durumda herkes ne kadar rahat cok sasirdim
Bu işler böyle kelebek.Bahsettiğiniz rahatlardan biri olarak şaşkınlığınızı gidermek istemiştim, yoksa zaten herkes başkasının sınırlarına kadar özgür ve ne yaparsa kendine, uzun uzun açıklamaya gerek yoktu.
arkadaşlar, hani yetişkin istediğini yapar vs. gibi yazılıyor ya, merak ettiğim bir şey var.
rahat cinsellik yaşayan kişiler, cinsellikte bulaşan hastalıklardan korkuyorlar mı? adam özgürse başkalarıyla da pek ala birlikte olabilir... hastalık kapmış olabilir... korunmakta bir yere kadar...
kendiniz yada sevdiğiniz ablanız vs... için korku olmuyor mu hiç?
sonuclari suandaki durumdan daha agir olabilir. belki ona tam olarak farkettirmeden bi konu acip boyle davranan kadinlarin ne yakadar yanlis yaptigindan falan bahsedebilirsin illa bisiy yapicaksan, ki bunuda sahsen onermem sonucta yetiskin bi kadin..zaten 1aydan fazla oldu sölemedim ama endişeleniyorum ondan burya konu açıp fikir istedim en iyisi susmak söleyincede elime bişe geçmicek naparsa yapsın elimden bişe gelmicek
BilmukabeleGercekten cok sinirleniyorum özgürlük adı altında salak salak fikir üretenlere.
Kocanız aldatsa ve prezervatifle korunmuyorsanız çok daha büyük risk altında oluyorsunuz. Rahat cinsellik yaşamayan biri olarak belki de hastalık kapabilirsiniz, buna ne yapacağız?arkadaşlar, hani yetişkin istediğini yapar vs. gibi yazılıyor ya, merak ettiğim bir şey var.
rahat cinsellik yaşayan kişiler, cinsellikte bulaşan hastalıklardan korkuyorlar mı? adam özgürse başkalarıyla da pek ala birlikte olabilir... hastalık kapmış olabilir... korunmakta bir yere kadar...
kendiniz yada sevdiğiniz ablanız vs... için korku olmuyor mu hiç?
.Gercekten cok sinirleniyorum özgürlük adı altında salak salak fikir üretenlere.
Kahrolsun bağzı salak fikirler.Katiliyorum, ozellikle internet gibi denetim olmayan platformlarda agzi olan konusuyor, salak salak fikirler futursuzca yaziliyor ne yazik ki.
Kocanız aldatsa ve prezervatifle korunmuyorsanız çok daha büyük risk altında oluyorsunuz. Rahat cinsellik yaşamayan biri olarak belki de hastalık kapabilirsiniz, buna ne yapacağız?
Evli olunca hastalik kapmak insanlara o kadar utanc verici veya garip gelmiyor, nasilsa evlisin cunku.
Yengem , dayim yuzunden 6 ay boyunca ozel bolgesinde kasintiyla gezdi.
Baska bir arkadasim da sigil mi ucuk mu ne kapmis, bize anlatiyordu. Ee ablacim kocan baska biriyle yatmis kalkmis sana hastalik tasimis, sen bunu haydi kabul ettin diyelim nasil acikca anlatiyorsun, hic mi utanman yok ?