- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Bana solememısşsr gece tup patlamış amalıata almışlar neyı bekledılerse serefsızlerHala gozetım altında canım.Dua edın ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana solememısşsr gece tup patlamış amalıata almışlar neyı bekledılerse serefsızlerHala gozetım altında canım.Dua edın ne olur
Allah yardımcınız olsun .Bana solememısşsr gece tup patlamış amalıata almışlar neyı bekledılerse serefsızler
Tedavisi yok demiştiniz gerçi nasıl olmuyor onu anlamadım da doktorun dediğine göre söylüyorum. Yani doktorun mantığıyla ya bekleyecekti ya da zaten tüpü alacaktı. Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik de nasip eder inşallah canım moral verin ablanıza. Ben tüpümü kaybettikten sonra hamileligim çok zor olur sanmıştım ama ilk denememde sağlıklı hamile kaldım yavrumu doğurdum.Çok çok sınurlendım neyi beklettinki bide doktor olucsklar
kac haftalik hamile ?Kızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
Ne guzel canım.Madem sorunluydu doktor neyı bekledı.Tup patlamadan amalıyat edemedımı?Ayrıca canım erir dıye beklemıs.Bu doktorun aldıgı para helal mı sımdı.Artık dovunmenın geregı yok dua edıp beklıcezTedavisi yok demiştiniz gerçi nasıl olmuyor onu anlamadım da doktorun dediğine göre söylüyorum. Yani doktorun mantığıyla ya bekleyecekti ya da zaten tüpü alacaktı. Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik de nasip eder inşallah canım moral verin ablanıza. Ben tüpümü kaybettikten sonra hamileligim çok zor olur sanmıştım ama ilk denememde sağlıklı hamile kaldım yavrumu doğurdum.
Aynen öyle.Ben soledım dedımkı abla baska doktora gıdelım.Ben doktoruma guvenıyorum her boka burnunu sokma dedı.Ben beyın kanaması gecırdım bana o unıversıtede mıgren atagı dedıler.Dusunebılıomusunuz?Ben kardesı olarak elımden gelenı yaptım.Böyle olacağı belliydi Allah yarım doktordan korusun insanı canına da sebep olabilirdi..![]()
Valla canım benim 10. haftaya kadar bir doktor bile sağlıksız gebelik demedi. Hatta biri hususi dış gebelik değil dedi düşün. Gittiğim dördüncü doktor dış gebelik dedi ertesi gün tedavi başlayacaktı ama tüpüm patladı maalesef. Yani yaşayacağımız varmış demek ki diyerek avunuyorsun mecbur. Ama çok şükür sonrasında sıkıntı yaşamadımNe guzel canım.Madem sorunluydu doktor neyı bekledı.Tup patlamadan amalıyat edemedımı?Ayrıca canım erir dıye beklemıs.Bu doktorun aldıgı para helal mı sımdı.Artık dovunmenın geregı yok dua edıp beklıcez
Ben size söylemiştim.Bana solememısşsr gece tup patlamış amalıata almışlar neyı bekledılerse serefsızler
Aynen ole nıye bekledın erır diye beklemıs bılmıosan bılmıorum de ben soledım ablama ankaraya gıdelım dedım.Sen her şeye burnunu sokma dedı doktoruma guvenıyorum dedı.Çok sınırlıydı çok streslıydı.Ben size söylemiştim.
Ve tüpün patlayacağına emindim.
Malesef kendini doktor zanneden beyinsizler yüzünden bu hale düşüyoruz.
Aynısı başıma geldi ve yazdığınız mesajlardan riskli oldugu belliydi.
Patlatana kadar beklemek neyin nesidir Allahın cezaları.
Dış gebelik gerçekten uzmanlık isteyen bir durum.
Bilemiyosanız bilemiyoruz deyin.
Ben iç kanama ile kaldırıldım hastaneye.
O doktora asla hakkım helal değil.
Nyse geçmiş olsun.
Ben tek tüple ilk denemede hamile kaldım Allaha şükür,darısı ablanızın başına.
Sorun şu ki , dış gebelik kendi kendine erimez...Aynen ole nıye bekledın erır diye beklemıs bılmıosan bılmıorum de ben soledım ablama ankaraya gıdelım dedım.Sen her şeye burnunu sokma dedı doktoruma guvenıyorum dedı.Çok sınırlıydı çok streslıydı.