Ablam iyice delirdi..

Gerçekten fakir, zor durumda ya da sabah akşam çalışan biri olsa demekki intihar edecek. .

Çok doğru bende üzüldüm aynı durum benim ablamda olsa sırf kafası dagılsın diye 24 saat yazarım belki bir sorunu varda anlatamıyor diye ne kadar uzak olsa da çıkar giderim evine birde ne olursa olsun ben ablama fakir demem param varsa yardım ederim çok yalnış cümleler bunlar nasıl kardeşlik yaşarsanız çocugunuzada öyle kardeşlik ögretirsiniz !!

Fakir dememiş B Baharyagmuru35 .
Gerçekten fakir olsa demiş.
yani hayatında hiç bir zorluk yok, olsa daha da kötü olur anlamında.
Kaç mesajınızda fakire takılmışsınız da öyle bir şey demiyor kimse.

Ablan hakkınızda nasıl böyle konuşabiliyor sun ya ablan sonuçta ne var mesaj yazmışssa ayrıca fakir falan resmen büyük bir nefretle ablanı aşagılıyorsun benim 5 tane ablam var ve her birinin yeri ayrı hepsiyle ayrı konuşurum whatshaptn ve uzakta bile değiller aynı mahalledeler bence biraz abartmışsın sen

Ne fakiri ya ben durumu iyi bizden bile iyi yeni ev aldılar fakir falan demedim ben. fakir olsa ddmkki intihar ederdi yazdım lütfen ilk önce düzgün okuyun

Benim bu konuda en garibime giden konu sahibinin ablasına fakir demesi sizin dediğiniz gbi rahatsız oluyorsa whatshaptn engellesin ama böyle fakir falan demek heleki ablası için size göre hoş bir durummu mu bana kalırsa konu sahibi ablasını takıntı yapıp kafasında büyütmüş durumda

Konuyu düzgün okumqdan kafana göre eleştriyorsun. Fakir olsa ddmkki intihar edecekti dedim. Durumu bizden iyi olan insana nasıl fakir diyim? Ayrıca fakir kötü bir söz durumu iyi değil dedim öylebişey diycek olsam gerçkten ilginçsiniz ya

Ablanızın durumuna üzülüp ona yardım etmeye çalışacağınıza gelip burada şikayet etmeniz ne kadar doğru acaba?Siz yoldan geçen birisi değil kardeşisiniz.Belli ki sorunları var ayrıca bütün gün evde durup bir çocukla ilgilenmek dışardan görüldüğü kadar da kolay değil.Belki başka sorunları var belli ki hiç sormamışsınız ablanıza üzüldüm gerçekten.

Sorunlarının hepsini anlatıyor en ince detayına kadar başka sıkıntısı yok yani. Sormaya gerek yok onu tanımadığınız için bilmiyorsunuz. Sorunu olsa içine atmaz direk anlatır her zaman en ince detayına kadar. Mesela demin kaynanası gelmiş dışardan kendşne kırmızı et ve kebap söylemiş yemeğin fotoğrafını çekip bana atmış diyette olduğumu bile bile.. Banane kaynanasının yediği yemekten .yemek yiyorum çocuğun altını değiştiriyor Mesela afedersin ıy vıcık vıcık her yere bulaştırmış diyor telefonda. Yemek yiyorum abla diyorum devam ediyo hala anlatmaya. Yardım etmeye çalışınca bütün hepsine bi bahane bulup savunmaya geçip hiçbir şeyi kabul etmiyor

Sorunlarının hepsini anlatıyor en ince detayına kadar başka sıkıntısı yok yani. Yardım etmeye çalışınca bütün hepsine bi bahane bulup savunmaya geçip hiçbir şeyi kabul etmiyor
Bence sizin tek yaptığınız ablanızı suçlamak ,ne diyelim Allah yardımcısı olsun kadının..

Bence sizin tek yaptığınız ablanızı suçlamak ,ne diyelim Allah yardımcısı olsun kadının..
Abla bak yanlış anlama senin için bişiy söyliycm bak Bence bunları şunlaro yapma eşinede böyle davran daha iyi olur diyorum akıl istiyo söylüyorum sende böylesin brn normalime bağlıyor. .ona iyyilik olsun diye kibarca bazı huylarını değiştrse denese daha iyi olacağını söylüyorum senin de böylesin o zamana bağlıyor kabul etmiyor savunmaya geçip laf sokuyor eski konuları açıp üstüme geliyor

Benim de öyle arkadaşım var mutluyken aramaz sıkıntım var ken umursamaz birgün anneni biyopsi yaptırdım nasıl arıyor annem hasta dedim dinleniyorum diye çok kızıyor sonra anlatıyor işim mi var eşim mi gelecek umuru değil o anlatsında bir gün baba söz verdi geleceğim vs diye başka arkadaşı için İstanbul’a gelmiş derdi dinleyen ben güzel zamanları başka insanların oldu.
Bir baktım bana acılarını döküyor iyi oluyor başkalarıyla;)

Çocuk problem. Olması sorun olmaması sorun. Ben hamileliğimin 19.haftasından itibarn bebek 4.5 aylık olasıya eve kapandım. 9 sene çalışmanın ardından gezmenin ardından kolik bir bebek ve zor süreç ve anlayışsız bir kv görümce ve eş tarafı olunca bende dert anlatıyordum herkese. İnsan dertli olunca diline vuruyor.

Back
X