- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Hangi gerekçeyle izin vermeyecek?
Ben evlenirken abimden ablamdan izin almadım, neyin izniymiş bu?
Ben de onu diyorum işte. Ne yapmalıyım. Beklemeli miyim...beni ezip geçmeyin diyordu buna izin vermem diyodu önceden.
Öyle mi gerçekten? ?Ablanizdan izin almak zorundamisiniz nasip kismet bu isler kusura bakmasin
Tamam işte bende onu diyorum.Ben pek anlamadim sana görücümü gelecek? Erkek arkadasin yokmuydu senin?
Ablan muhtemelen evet üzülme bilir ama evlenmek icinde ablandan izin mi alacaksin cok sacma? Izin alma geregi bile duymam.
Bu bir ego mu?Ne alaka ya hu nasıl bir ego var ablada?
Sırayla mı bu işler?
Tamam işte bende onu diyorum.
Oyle tabiki bazen evin en kucugu en onden evleniyor bunda kirilacak kusecek bisi yokÖyle mi gerçekten? ?korkuyorum uzmekten ama kendi mutluluğumu da düşünüyorum arada kaldım.
Ortaca ablam 15 sene önce evlendi onun için bana önceden diyordu ki o evlendi tamam ama sana izin vermem diyordu. Doğru mu buOyle tabiki bazen evin en kucugu en onden evleniyor bunda kirilacak kusecek bisi yok
Ama bunu ona diyemem ki annem zaten tamam diyo ama üzülüyorumAblan mi girecek adamın koynuna ona ne ki sen kendi kararlarını verecek yastasin kime ne annen tamam dediyse
Ablaniz evlenememesinin ofkesini sizden çikarmasin lütfenOrtaca ablam 15 sene önce evlendi onun için bana önceden diyordu ki o evlendi tamam ama sana izin vermem diyordu. Doğru mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?