Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Tuhaf ya bildigin atar yapiyor ablanin yasi sanirim 40merdiven dayamis kisksncligindan istiyosan belli et izin alma bu nedir ya

40 yaşa yakınım diorsunuz abladan izin istiyorsunuz hey Allahım başka dert kalmadi insanlarda....
Ya ben kimse üzülmeyin istiyorum.ben onu uzmeden bu işten nasıl çıkarım onu diyorum akıl istiyorum

ablan kac yasindaydi? Sorma geregi bile duyma. Git güzelce konus böyle böyle diye. Ama eger olaya "izin alma" durumuna getirirsen cok hir gür cikarir gibime geldi seninde korktuguna göre. Böyle bir sevincini paylasir gibi anlat.
Aynen öyle hir çıkarır o yüzden annem ön ayak oldu sen Karışma dedi bana ama.illa ki bana soracak bak bu güzel fikir böyle yapayım. .

Ego tabii ki, ben evlenmeden kimse evlenmesin demek ne olabilir?

Ama sanırım ablanız böyle bir şey demiyor, siz ya derse diyorsunuz.

Burulmasını anlarım ama yine de sevincinizi paylaşmalı.
Allah ablanızın karşısına da hayırlı bir kısmet çıkarsın.

Siz kaç yaşındasınız?

40 yakınım o da elli ye .

Ablanı çok bencil gördüm ben evlenemedim sıra bende izin vermem diye.
Yaşınız da küçük değil, sevdiğiniz bir insan karşınıza çıkmış.
Öyle bir hakkı yok da izin vermezse de evlenin ya.

Evlenim dimiolumsuz sözleri beni çok etkiliyo.çok hassas bir insanım ...annem iyi biriyse veririm diyo.çocuk da iyi ama ablam niye üzülüyor ki buna

Evlenim dimiolumsuz sözleri beni çok etkiliyo.çok hassas bir insanım ...annem iyi biriyse veririm diyo.çocuk da iyi ama ablam niye üzülüyor ki buna

Ablan sana değil kendisine üzülüyordur evlenmek istiyorsa.
Hem daha söylememişsin belki de bir şey demeyecek ya da o da seninle sevinecek?
Bu kadar hassas olma yaa sonuçta senin kısmetinmiş sen evleniyorsun ,ablanın olsaydı o evlenecekti.
Şimdiden tebrik ederim , Allah mesut etsin

Bu isler dediginiz gibi nasip kismet isi..
Insallah ablaniz da bu durumu bu sekilde idrak eder.
iki örnek var hayatimda..
birisi 3 ablasi evlenmedigi halde son numara evlendi. Ablalari ile istisare etti ancak bu izin gibi degil. Kararım dogru mu olur gibi bir istisare.. yasi geldikten sonra sıra beklenilmesi biraz zor. Hayırlı isi tamamina erdirmek lazim..
bir baska tanidigimin kız kardesi evlendi. Aralarinda birer yas vardi. Iki ablasi da istemediler sorun cikardilar. Ve kardeslerinin her sorununda arkalarini döndüler. Biz sana demistik vaktini bekleyecektin tarzinda..

ablanizla bu durumu konusabilirseniz cok güzel olur. Destek olursa cok daha güzel olacağını anlatabilirsiniz.
kardeşlik böyle güzel günlerde pekisecegini ifade edebilirsiniz.

ablaniz sizin ebevyniniz mi ki soz hakki doguyor? kaldi ki damat adayini begenmeyip, munasip bulmamak baska izin verip vermemek baska.

benden büyük 3 ablamdan önce evlendim hiçde onların iznine ihtiyaç hissetmedim kusura bakmasınlar ama hala da evlenmediler ben 7 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var eğer onları beklesem hala evde oturuyor olurdum bunlar kısmet nasip işi eğer o zaman bana karşı çıksalardı ne yapardım bilmiyorum ben evlendiğimde yaşım 20ydi demekki beklesem hala daha bekliyor olacaktım ve ne kadar beklicemde belli değil olacaktı. üstelik bir çok ailenin kabul etmeyeceği şartları kabul ettirdim ben aileme daha üniversiteyi yeni kazanmıştım 19 yaşımdaydım ve nişan yaptık ve okulun ikinci yılı olmadan evlendik damat adayı geçekten iyiyse insanların fikirleri değişebilir ve yumuşatılabilir. benim babam asla beni evlendirmeyi bile düşünmüyordu ben en küçüğüyüm onun daha ilk maaşını göreceğim ben birlikte yaşayacağız derdi hep, ama kısmet böyleymiş umarım ablanız saçma sapan bir fikre kapılıp sizi engellemeye kalkmaz sonuçta siz onun kısmetini engellemiyorsunuz sevgilinizle yıllarca sevgili olarak mı bekleyeceksiniz.

Bence ablanizin yaşı geçtiği için büyük olduğu için sizin daha öncede n talibiniz çıktığı için kıskanıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…