• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Tamam işte bende bunu anlamaya çalışıyorum.herkesin kendi hayatı sonuçta duygu sömürüsü yapıyo o halde öyle değil mi.beni etki altına alarak engellemeye çalışıyo .yıllarca böyle oldu bende inandım gözümü hep korkuttu .çünkü abla doğru söyler dedim di.yani beklemek yanlış diyorsunuz.anladım sagolun:KK68::KK68:

Aynen zaten ne kadar bekleyecegin belli degil ki. Mesela bir yil gibi bir garanti de veremez ki her türlü sacma.bosver sen wolfrogun dedigi gibi bak kiz 45 olmus hala ablasını bekliyormus olur mu öyle şey.

simdi burda aman öyle seyler mi kaldı ki ablan evlenmezse sen evlen diyenler cıkıcak

ama bence ablan varken hemen evlenme hem ayıp hemde bu ne acele der gibi abla dururken kucuk kardes evlenmez sahsen evli olmsana kardesim benden önce evlencem dese hayatta istemem izin vermem
Bende bundan korkuyorum anladım Güle güle otur demesi var birde parça parça ol inşallah demesi var.çünkü Ortaca ablama öyle dedi yillarca

Açtığın konulardan ben seni 20li yaşlarda üniversiteli sanıyordum :) şaşırdım valla. Ablanın neyini bekleyeceksin allasen boşver. Zaman'ı gelen evlenir gider

Yok daha fazla o ben o yaşa yakınım. Maalesef:KK42::KK42:
Kusura bakmasinda o yastan sonra gonlune gore birini bulup bulamayacagi bile mechulken size karisma hakki zerre kadar yok. ikinizde 20 li yaslarda olsaniz hadi gonlu kirilir deriz de simdi sen ne yapabilirsin ona henuz nasip olmadiysa. Insallah cikan kismetinde hayirlidir cok mutlu bir yuva kurarsin. Ayni sekilde ablan da insallah hayirli insanlarla karsilasir en yakin zamanda.

Geçenlerde bir konu açmıştın yine ablanla ilgili..Sanki yaşının ablandan oldukça küçük ve genç olduğunu,üniversitede okuduğunu,finallerin olduğundan sürekli ders çalışıp ev işi yapmaya fırsat bulamadığından ve ablanin da bu durumu kıskandığını buradakilere söyletmek istercesine bir konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam..Ev işi yapmaya bile fırsat bulamazken hangi ara evlilige karar verdin okurken..Yine bir abla konusu ve yine mağdur (!) bir kardeş..Çok manidar... Bence konu sahibinin ablasıyla ilgili bir problemi var ve burada ablası hakkında olumsuz yorum yaptirmak için adeta çabalıyor ve olumsuz yorum duydukça da psikolojik olarak rahatlatıyor kendini..

Bende bundan korkuyorum anladım Güle güle otur demesi var birde parça parça ol inşallah demesi var.çünkü Ortaca ablama öyle dedi yillarca
Nasil bir insan kardesine parca parca ol der, beddua eder. Hala daha boyle merhametsiz birinin ablaniz dahi olsa dediklerine kulak mi asiyorsunuz?! Bir anlik sinir degil yillarca soyledigi birseymis ustelik. Kotu kalbi yuzunden evlenememis olmasin? Kim ister ki karisi kotu kalpli biri olsun. Kardesine beddua edenden hayir mi gelir?! Uzuldum valla sizde bir o kadar iyi niyetli ve saf kalplisiniz . Hala uzulmesin, izin verir mi diye dusunuyorsunuz :110:

Geçenlerde bir konu açmıştın yine ablanla ilgili..Sanki yaşının ablandan oldukça küçük ve genç olduğunu,üniversitede okuduğunu,finallerin olduğundan sürekli ders çalışıp ev işi yapmaya fırsat bulamadığından ve ablanin da bu durumu kıskandığını buradakilere söyletmek istercesine bir konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam..Ev işi yapmaya bile fırsat bulamazken hangi ara evlilige karar verdin okurken..Yine bir abla konusu ve yine mağdur (!) bir kardeş..Çok manidar... Bence konu sahibinin ablasıyla ilgili bir problemi var ve burada ablası hakkında olumsuz yorum yaptirmak için adeta çabalıyor ve olumsuz yorum duydukça da psikolojik olarak rahatlatıyor kendini..
O zaman konu sahte mi ki? Cunku 40 li yaslarda oldugunu soyledi. Genc bir universiteli olamaz. Sahteyse de yani daha heycanli bir konu acabilirdi bu ne boyle icim sisti :KK30:

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
Kismet allahin kismeti kismeti allah gonderir abladan izin almak ta neymis kimin kismeti once gelirse o evlenir ben ablamdan once evlendim bahsi bile gecmez asla oyle seyler soylemez arada sakalariz ikimizde bunlar eski adetler buyuklerimizin uydurdugu seyler.

Çok merak ettim nerelisiniz hangi yöreye ait böyle düşünen bir insan....tabiki ablaniza sormaniza bile gerek yok...

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
ben böyle konulara çok fransız kalıyorum.
Ablam evli değil çünkü okuma ve kariyer meraklısı
( bu arada çok güzeldir kendisi elli bün talibi çıktı o hala ne gerek var diye düşünenlerden).
Dubaide yaşıyor zaten :(
Ben ondan önce evlendim 2014 te.
ve hiç sormadık ona veya o ay ben varım gibi bir imada bulunmadı.
ve eminim benden daha mutluydu çünkü beni seviyor ben de onu...

Ben o yüzden bu konulara Fransız kalıyorum çünkü aranızdaki iletişimsizlik bana çok olağanüstü geliyor.
Abla ya o. Can. Hatta Canının ta içi...
Nasıl kötü düşünebilir ki kardeşinin mutluluğu hakkında?

Aynen öyle hir çıkarır o yüzden annem ön ayak oldu sen Karışma dedi bana ama.illa ki bana soracak bak bu güzel fikir böyle yapayım. .

Bu sabah formu tekrar okuyorum evet bu fikir aklıma yattı izin alma durumuna getirmemem gerek peki bunu nasıl yapadım
. Gerçi annem fıs fıs ona kıyıda köşede bir şeyler anlatıyor bu durumla ilgili duyuyorum alıştıriyo onu.zaten annem beğenmemis olsa ben hiç üzerinde durmam.annem bak yaşın belli kızım dedi yarın bir gün ona da bir kısmet çıkar veririm gider sen takma kafana buraya üzülüp ta gidip oğlanı da üzme diyor sen onu yeterince bekledin yeter artık diyo.anlatmıştım size de annem beni meydana cikartacakken 3-4ay kadar önce ona görücü geldi. Annem bana dedi ki hele dur bakalım kızım madem kısmeti geldi bakalım duruma dedi bende tamam anne beklerim o kadarda acele yok bende isterim onun evlenmesini hem ben daha rahat evlenirim dedim.3-4 ay bekledik belki onun nişani olur diye.ama olmadı .kısmet dedi annem.bana da dedi ki bak kızım onun işi olmadı ikilemesin biraz zaman geçsin o da Üzgün şimdi morali bozuk dedi.tamam anne ben onun üzülmesini istemem toplasın kendisini tamam bekleriz dedim.

ben böyle konulara çok fransız kalıyorum.
Ablam evli değil çünkü okuma ve kariyer meraklısı
( bu arada çok güzeldir kendisi elli bün talibi çıktı o hala ne gerek var diye düşünenlerden).
Dubaide yaşıyor zaten :KK43:
Ben ondan önce evlendim 2014 te.
ve hiç sormadık ona veya o ay ben varım gibi bir imada bulunmadı.
ve eminim benden daha mutluydu çünkü beni seviyor ben de onu...

Ben o yüzden bu konulara Fransız kalıyorum çünkü aranızdaki iletişimsizlik bana çok olağanüstü geliyor.
Abla ya o. Can. Hatta Canının ta içi...
Nasıl kötü düşünebilir ki kardeşinin mutluluğu hakkında?
Allahim ne güzel alanlar var ya Rabbim. Allah aranızdaki bağı daim etsin.size de ayrıca mutluluklar:KK68:

Ablan sana değil kendisine üzülüyordur evlenmek istiyorsa.
Hem daha söylememişsin belki de bir şey demeyecek ya da o da seninle sevinecek?
Bu kadar hassas olma yaa sonuçta senin kısmetinmiş sen evleniyorsun ,ablanın olsaydı o evlenecekti.
Şimdiden tebrik ederim , Allah mesut etsin :nazar::KK200:
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim:KK36:

Allahim ne güzel alanlar var ya Rabbim. Allah aranızdaki bağı daim etsin.size de ayrıca mutluluklar:KK68:
Amin canım benim. ama sizin aranızdaki bağ da bizim gibi olabilir. bence ablanla yakınlaşmayı dene çünkü seneler geçtikte yanında birtek o kalıcak.
Üstelik sana açıkça belirtmek istiyorum. Benim ablam evlenme o adamla birdaha görüşme bile dese kabul ederdim. o benim herşeyim...
Ama diyorum ya seven abla demez öyle şeyler.
sen belki de henüz bir tepki almadığından bilmiyorsundur.
belki ablan hiçbirşey demeyip senin mutluluğunla mutlu olacak?

Back
X