• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Eger karsi gelme durumu olursa , iyi niyetli bir sekilde bu islerin hic belli olmadigini soyleyeceksin.Herkesin evlenme yasi farkli.ustelik sen de ablan da oyle 20 lik degilsiniz.oyle olsaniz da farketmez de neyse.Kismet diyeceksin.Hic evlenmeme durumu da var.Oyle olursa sen menapoza kadar duracak misin bu sacma sapan kural yuzunden ? Bu sekilde arkadasca konusma yaparsaniz anlayis gosterecektir.
Onemli olan anne baba iznidir.Ablani da kirmamak icin yukardaki gibi konusursun , karsi gelmesi halinde.Hala da karsi geliyorsa araniz bozulacak malaesef.
Tamam böyle bir sohbet olursa abla bu işler belli olmuyo .kısmet bu işler Dicem buna alıştıriyorum kendimi evet haklısınız:KK16:.

Amin canım benim. ama sizin aranızdaki bağ da bizim gibi olabilir. bence ablanla yakınlaşmayı dene çünkü seneler geçtikte yanında birtek o kalıcak.
Üstelik sana açıkça belirtmek istiyorum. Benim ablam evlenme o adamla birdaha görüşme bile dese kabul ederdim. o benim herşeyim...
Ama diyorum ya seven abla demez öyle şeyler.
sen belki de henüz bir tepki almadığından bilmiyorsundur.
belki ablan hiçbirşey demeyip senin mutluluğunla mutlu olacak?
Böyle olsun inşallah canım size sonuçları yazarim
Ya bende ablamı seviyorum hatta evlenmesi için ona zamanında en çok ben destek oldum.
Bakalım gelişmeler olumlu olur insallah:KK19:

Ya daha önce onun hayatına biri girmisti .demişti ki tamam artık sizde evlenirsiniz benden sonra dedi.o kisi kismet olmadi sonra da hep sıra bende kimse ye yol vermem diyordu.acaba yine öyle der mi
ona ne kı yaa kısmetın kıme ne zaman cıkacagı bellı olmaz, sen ablam annem ızın verır mı dıye dusunecegıne once Allahtan hayırlısını ıste, hayırlısı ıse olsun, olursada annen onay verdıkten sonr ablana soz dusmez, bu işler sırayla olmuyor ne yazıkkı...

benim eşim de abisini bekleyecekti.
biz nişan yapalım sen biri çıkarsa karşına hızlı evlenirsin zaten dedi. velhasıl 1 yıl nişanlı kaldık yok evlenmedi. o zaman biz evlendik.
biz 3,5 yıllık evliyiz abisi hala bekar :D
o yüzden sizde yolunuza bakın.. izin almak zorunda değilsiniz. bişey derse de fikrini soran olmadı dersiniz..

Bir akrabamizin 3 kizi var. En buyugu evlendi hemen bosandi ve baba evine dondu ustelik tamamen kendi sucuydu. Diger iki kiz kardesini evlendirmemek icin elinden geleni yapti. Herkese bir kulp buldu. Ortancayi amcalari ablanin huyunu bildikleri icin oldu bittiye getirip evlendirdiler ve suan mutlu bir yuvasi var. Kucuk olan kiz suan 45 yaslarinda hala bekar ve hala gelenleri ablasi geri ceviriyor. Kiz depresyonda suan hayattan sogumus. Kendi mutsuzluguna kardesini de ortak etti maalesef.

Bence ablanizdan izin falan almayin, ayrica be munasebet anneniz dururken ona ne oluyor?
Ortaca durumundayim annem ablamin huyunu bildiği için seni çabucak toplucaz başka çare yok diyo.yoksa ablama kalirsa senin gözünü actirmaz diyo.

ona ne kı yaa kısmetın kıme ne zaman cıkacagı bellı olmaz, sen ablam annem ızın verır mı dıye dusunecegıne once Allahtan hayırlısını ıste, hayırlısı ıse olsun, olursada annen onay verdıkten sonr ablana soz dusmez, bu işler sırayla olmuyor ne yazıkkı...

Bütün duaların en başta böyle zaten Allahım bana hayırlısı ver kısmettir her şey. sen ol dersen olur kısmet değilse ufacık bir tartışma bile sonu olur işin o yüzden o en baştaki duam zaten . Benim size sorduğum konu ise olaki kısmet olursa ablami uzmeden nasıl çıkarım bu isten
Nasıl konuşmaliyim ona karsi

30 aralikta da nisan tarihi ile ilgili konunuz var. Ayni kisilerden mi bahsediyorsunuz? Bu talipler kismetler sevgili filan ayni baba yigit mi ki?

Tabiki aynı kişi. . o bizim onunla aramızdaki sohbet
bu başlık ise ailemle aradaki durum

SİZİN Yaşınız ve ablanızın yaşı kaç acaba ?
Kısmet böyle şeyler belki görmeye gelen beyle fikirleriniz uyuşursa evlenirsiniz.
İİla izin alma gibi bir derdiniz olmamalı !
Siz iyi düşünceli olduğunuzdan acaba kırılırmı diye düşünüyorsunuz anlıyorum.
Ama olmuyorsa olmuyordur elbet çıkar ablanızında talibi.

Ne okulu ya, konu sahibesi 40 ablası 50 yaşındaymış. ( yiyen olursa)

Önceki konusunda sanki 20 yaşlarında üniversite okuyan,okuduğu için de sofraya bir tabak bile götürmeye fırsat bulamayan genç kız gibi bir konu açmıştı ve yine ablasiyla uğraşıyordu şimdi de 40a yakın olduğunu evlenme çağının geldiğini söylediği ve yine ablasını yerecek bir konu..Hangisini yesek bilemedim:KK47::KK70:

yaşın geldiyse yoluna akacaksın.bu durumu annen zaten düşünmüştür sen anneni dinle kafana yatarsa olsun.ablanın karşısında kendini suçlu hissetme izin falan da isteme.herkes kendi kısmetini yaşar

Back
X